Bugün benim doğum günüm :((

Nice mutlu, guzel, saglikli, tatli mi tatli senelere ins :)))

Esin konusunda ise, ne hissettigini anlayabiliyorum cnm.
Cunku bizimde ilk yilimizdi, ilk dogumgunum.
Insanin beklentileri yuksek oluyor ister istemez.

öncelikle yeni yaşın uğur getirsin sana
eşinde eve gelince ufak bi süprizle gönlünü alır belki
öyle olmasını çok istedim
ne hissettiğini anlayabiliyorum
bi sene ailemde dahil herkes unutmuştu

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar çok incesiniz :) Rabbim herkese hepimize ağız tadıyla geçirecek hayırlı ömürler nasip etsin.

:81: :81: Nice Sağlıklı Mutlu yıllara :119:

Herkes gibi ben de, eşin eve geldiğinde bir sürpriz yapar diye düşünüyorum..

Yapmazsa.. ben olsam gece 12ye kadar bekler sonra geç kaldığını söylerim..

doğumgünün kutlu olsun.

erkekler yapıyorlar böyle şeyleri bazen...ben olsam yerinde ben de çok üzülür ve kırılırdım..ama işlerinin yoğun olduğundan bahsetmişsin..eminim sen söylediğinde kafasına vuracaktır,nasıl unuttum diye..e olsun yarına saklayın enerjinizi hem belki sürpriz hazırlığındadır

Saat 12yi geçene kadar belli etmycem, eğer gerçekten unuttuysa vay haline :)

Kendisi gelmek üzereymiş ben şimdilik kaçar. Bakalım nolcak. Şimdilik herkese iyi geceler. Doğum günümü kutlayan herkese tekrar tekrar teşekkürler :*

çok merak ettim ben
bizide bilgilendirmeyi unutma

hep beraber dua edelimmm inşallah unutmamıştır ve çoookkk güzel çok özel bir süprizle gelir eşinizzz. ayrıca çok merak ettim ne zaman gelecekk bizide haberdar edinn

canım güzel ,sağlıklı,huzurlu mutlu bir yaşam dilerim...yeni evlisiniz ve eşim doğumgünümü unuttu diyorsun....

bu kadar saate kadar sesi çıkmadıysa vardır bir jesti cnm...flört döneminde unutmayan adam evlenince mi unutacak...

(ben sanki flört döneminde unutmadı izlenmi aldım ondan öyle belirttim)

bence balık baştan kokar,o zaman atlamadıysa şimdide vardır diye düşünüyoru hiçç umutsuzluğa kapılma haber et bekleriz...

Mutlu ve sağlıklı nice yaşlarınız olsun.:124:
bu sene unuttuysa eşiniz, seneye kadar parmağına ip bağlayın, bakalım bidaha özel günleri unutabiliyor mu:)))

ahh şu doğumgünleri...yaramdır benim yaa.ağlıyasım var.benim de hayatımdaki insanla ilk doğumgünüm 8 kasımdaydı ama 7 kasımda benle kavga ederek 8 kasımı berbat etmeyi başardı..doğum günü münü kalmadı..:¨( bari senin doğumgünün kutlu olsun cnm..mutlu yıllar...nice yaşlar..

doğum günün kutlu olsun güzel yaşlara
daha gün bitmedi inşallah hatırlar ve bir sürpriz yapar ama eğer hatırlamasada yüzünden ve tavırlarından bişeylerin yolunda olmadığını anlayacaktır ve pişman olup telafi emeye çalışacaktır

Kıyamam ya, doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı ve mutlu seneler senin olsun

Eşine gelince, unutmamalıydı..Ben çok takılıyorum nedense böyle mevzulara..Başıma hiç gelmedi ama eğer gelseydi çok kötü olurdum...Benim için çok önemlidir özel günler...

Eğer hatırlamazsa, "bir yaş daha yaşlandığımı yüzüme vurmamak adına doğum günümü unutmuş gibi yaptığın için teşekkür ederim de"...Umarım anlar hatasını:26:

Aman da qman
Benım en sewdıgım arkadasım aduket buyumuste dogum gunumu kutlarmıs nıce mutlu yıllara

Nice mutlu yıllara

Umarım eşin kutlamıştır. İnsan eşinin doğumgününü kutlamayacak da kiminkini kutlayacak. Hem de ilk sene...

umarım unutmamıştır da sürpriz yapmıştır. hatta şu an kutluyorsunuzdur belkiiiiiiiiiii :)
benimki de bu sene unutacak gibi. bana, o tarih için maç bileti alıcam dedi aklından çıktı yine sanırım.
nice senelere canım:)

Doğum günün kutlu olsun...:)

Şimdi ilk unuttuğu için üzülüyorsun da, sonra buna da alışacaksın :)

Doğum günü hatırlayan erkek çok nadir heralde. Ben pek rastlamadım yani :)
Üzme kendini bunun için... Önümüzdeki yıl bi kaç gün öncesinden hatırlatırsın unutturmamış olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…