Bugün benim doğum günüm :((

ciddimisinnnnn

cittimisin eger oyleyse allah yardimcin olsun sabir versin ve insallah en kisa zamanda huzura erersin amin

Sağol canım evet öyleler hemen hemen hepsi yontulmamış odun bunların...

dogum gunun kutlu olsun..
26 kasim esimle benim de dogum gunumuzdu..senikinden farkli gecmedi uzme canini bazen oyle olabiliyorlar..kendimiz gibi dusunerek hata yapiyoruz..nice mutlu senelere..ders olmustur unutmaz artik :)
İkinizinde mi 26 kasım?? Aman ders olsa nolcak seneye de aynısını yapacak ne kadar kafasını ütülesem de umrunda olmayacak beyfendinin...

Sağol canım bu konuyu 26 Kasımda açmıştım yani artık hatırlama ihtimali 2013 kasıma kaldı :)))

Süpersin ya çok beğendim bu fikri Evet ona bunu yapcam, doğum gününü de o gün gece 12ye 10 kala kutlayacam tabi önce o günü ona rezil etcem bana yaptığı gibi :/

canım ya çok üzüldüm senin gibi hoş bi hanıma yaptıklarına bak geçenler de de açtığın konuyu okumuştum ne senin bu adamdan çektiğin böyle :/ İnşallah biran önce senin gibi bi güzelliğin kıymetini anlar da sende hakettiğin gibi bi evlilik yaşarsın canım benim Allah bunların hepsine bol bol akıl fikir versin

çok sevdiğim bir söz var;

Pinokyo'yu ben yaratmadım ki her odunu adam edemeyim:)))))))))))

benim de bu pazar doğum günüm. kocam hep çok ince kibar ve çok düşünceliydi. evli ve kv alt katta oturan bir çift olarak bakalım beni neler bekleyecek:))))

bu arada doğum günün kutlu olsun :)))))))) hep mutlu ol:))))))))))

Sağolasın canım inşallah seninki seni mutlu eder

konunun üstünden iki hafta geçmiş ama yazmadan duramadım
bu erkekler ne odun yaa
ne güzel telafi edicem demiş,tabiiki istemem diyeceksin.Unutmuş bi kere doğumgününü,öyyle hemen sevindirik mi olacaksın...
amaa miss gibi hazırlanacak,yapacağı süprizleri bekliceksin
bu kadar basit:))

bi gece de eski arkadaşımla kavga etmiştik telefonda,bu böyle olmayacak geliyorum yanına dedi
bende gelme! dedim telefonu kapattık.
evimiz arası mesafe de emeklesen onbeş dakka
gelmemişti hıyar
nedeni de çok hoş : sen gelme demiştin :)))

Allahım biz mi çok ince düşünceliyiz,erkekler mi çok kalın kafalı????

Biz derin düşünüyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…