Bugün benim doğum günüm :((

öncelikle dogum günün kutlu olsun..
esin unuttuysada unutsun bosver
mutlumusun ona bak sen
özel günler falan bos bence

Çok utandı. Kafam bu ara çok dolu yoksa unutmazdm falan filan dedi ama gerçektende bu ara çok sıkıntılı günler geçiriyo

teselli olsun diye söylemiyorum ama eminim eşin yoğunluktan unutmuştur.21 kasım da benim eşimin doğum günüydü.süpriz hazırladım.pasta ile odaya girdim.adamın dediği "aaa bugün doğum günüm mü doğru ya doğum günüm "

yani o kadar yoğun ki kendi doğum gününü unutmuş.

bence senin eşinde beyni dolu olduğu için unutmuştur.

ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun :)

Selam kızlar,

Geç cevap yazdığım için özür dilerim. Doğum günümü kutlamış olan herkese çok teşekkür ederim tekrar :) Çok incesiniz

Doğum günümü kutlamayan eşim, ertesi gün için söz vermişti sürpriz yapcam vs vs dedi tabi ben de kızdığım için yapma bişey istemiyorum dedim.

O ne yaptı peki ertesi gün? Tabi ki hiç bişey !

Neymiş ben istemiyorum demişim, o da bu yüzden vazgeçmiş falan. Bi kavga da o akşam patladı zaten. Böylece ilk doğum günüm rezil rüsva ve de zehir oldu...

doğum günün kutlu olsun bu arada, geçte olsa..
aman boşver, erkekler odun zaten

Erkekler bu tarz konularda evet biraz odun olabiliyo biraz degil bayaaa hemde benim esimde ayni 1,5 senedir sadece 1 kere cicekle gelmistir amaaan napiyim o okuz die moralimimi bozucam sende onun dogum gununu kutlama olsun bitsinbu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun Rabbim bundan sonraki yaslarinda saglik mutluluk hayirli evlatlar versin ins.esinede biraz romantiklik yumusaklik versinnn amiinnn

Yani bu erkekleri böyle yapan bizi ya valla.

Napacaktınız? Baktınız aramadı, akşamı beklediniz geç geldi. Yani ciddi ciddi unuttu. Valla ben, kalkarım giyerim en güzel elbisemi, ararım yakın arkadaşımı ablamı vs. çıkarım bir güzel eğlenmeye giderim, aradığındada senin unuttugun doğum günümü kutlamaya çıktık arkadaşlarımla derim. Keyfimi sürerim. Bir adamı hayatının merkezine alan her kadın, üzülmeye muhtaçtır.

Amin canımm Allah razı olsun güzel duaların için

Haklısın onlar öküz diye moralimizi mi bozalımmm Değişmiyorlar nasıl olsa

Eşim benim hayatımın merkezidir evet, zaten böyle olduğu için evliyiz canım:) Üzülmeye muhtaç değil mahkum diyecektin sanırım, ama yanlışın var hiç kimse karşısındaki insana değere verdiği için üzülmeye mahkum değildir.

canım bende 1.5 yıllık evliyim eşim ilk evlilik yıl donumümüz de işe gitti evde yoktu geçtiğimiz 22 kasımda doğum günümdü yine evde yoktu işe gitti üstelik bebek olsun diye onca iğne yiyip aşılama yaptırıp doktorun ilişki verdiği günlerin içindeydi 22 kasım ve o gitti . erkeklerin bazıları çok bencil ve duyarsız .. belki senin eşinin haklı bir açıklaması vardır.BU ARADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN ..

dogum gunun kutlu olsun..
26 kasim esimle benim de dogum gunumuzdu..senikinden farkli gecmedi uzme canini bazen oyle olabiliyorlar..kendimiz gibi dusunerek hata yapiyoruz..nice mutlu senelere..ders olmustur unutmaz artik :)

Doğum gunun kutlu olsunn

kız kırılma belki gelince birşey yapar. Benimki haytta böyle romantık değildir. kibardır ama . Sevgililer gunu unuttu sandım kalpli kutlutu çikolat adlı. Doğum gunumde penbe kırmızı güllerle yüzünü kapatımış kapıya geldi , hiiiç beklemdğin taş baş yarar

canım eşinin doğum günü ne zaman sana önerim onu beklentiye sok mesela 2 ay sonraysa doğumgünü sürekli plan yap ama ona çaktırmadan yapığını düşünsün. işte ihtiyacın bir şey var mı seni en çok ne mutlu eder diye doğumgününden 1 hafta önce başla. doğumgünü geldiğinde umursama unutma numarası yap ancak o zaman anlar kırıldığında. işe yarıyor tecrübeyle sabittir.

doğum günün kutlu olsun...
erkek milleti işte...
söyleme bırak onun doğum günü gelince sende bişey yapma..
yada yap utansın...
benim eşimde kasıtlı unutur yada ayak yapar....
her özel günün içine etme hobisi var kendisinin...
kendini iyi hisset diye yazıyorum...
-2011 yılbaşı gecesi- benimle kavga sonra babam ve amcamla kavga hee bunların başında evden kovuldum
-2011 sevgililer günü- nedensiz bi küslük sebebi bile belli olmayan deriiiiiiiiiiin bi sessizlik
-2011 doğum günüm- sebebini bile hatırlamadığım bi kavga
-2011 evlilik yıldönümü- yine sebepsiz ve deriiiiiiiiin bi sessizlik
-2012 yılbaşı gecesi- beni yine evden postalamaya yönelik tehditler kavgalar
-2012 sevgililer günü- yeni yine yeniden sebepsiz ve deriiiiiiiiiiiiin bi sessizlik üstüne alkol alıp evi başıma yıkma
-2012 doğum günüm- yine küstü bana paşa
-2012 evlilik yıldönümü- allahtan unuttuda küsmesine gerek kalmadı
-2012 kurban bayramı- gece saat 1 de sokakta beni kovalayan sarhoş bi koca
-2013 yılbaşı gecesini heyecanla bekliyorum bakalım....

heee buarada mayıs 2010 da evlendim...

buyur benimkide bu model.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…