bugün değil dünmüş doğumgünü:)nice mutlu senelere.
bence üzülme unutmamıştır süpriz hazırıyordur gün daha bitmedi 00.00a kadar yolu var
Çok utandı. Kafam bu ara çok dolu yoksa unutmazdm falan filan dedi ama gerçektende bu ara çok sıkıntılı günler geçiriyo
İşleri nedeniyle daha eve gelememiş olan eşim, doğum günümü unuttu.
Bütün gün bekledim belki arar, yada ne bileyim bi mesaj atar. Ama yok...
Evliyken geçen ilk doğum günümdü, hep hayal ederdim evlendğmde eşim bu günü nasıl kutlar diye. Hediye çiçek vs değil, doğum günün kutlu olsun dese bile çok mutlu olacaktım.
Bugünü unuttuğunu ben mi söyleyeyim, yoksa ilerleyen günlerde kendisi mi farketsin bilemedim.
Kırıldım.
doğum günün kutlu olsun bu arada, geçte olsa..
aman boşver, erkekler odun zaten
Eki Görüntüle 567422
Eki Görüntüle 567423
Erkekler bu tarz konularda evet biraz odun olabiliyo biraz degil bayaaa hemde benim esimde ayni 1,5 senedir sadece 1 kere cicekle gelmistir amaaan napiyim o okuz die moralimimi bozucam sende onun dogum gununu kutlama olsun bitsinbu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun Rabbim bundan sonraki yaslarinda saglik mutluluk hayirli evlatlar versin ins.esinede biraz romantiklik yumusaklik versinnn amiinnn
Erkekler bu tarz konularda evet biraz odun olabiliyo biraz degil bayaaa hemde benim esimde ayni 1,5 senedir sadece 1 kere cicekle gelmistir amaaan napiyim o okuz die moralimimi bozucam sende onun dogum gununu kutlama olsun bitsinbu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun Rabbim bundan sonraki yaslarinda saglik mutluluk hayirli evlatlar versin ins.esinede biraz romantiklik yumusaklik versinnn amiinnn
Yani bu erkekleri böyle yapan bizi ya valla.
Napacaktınız? Baktınız aramadı, akşamı beklediniz geç geldi. Yani ciddi ciddi unuttu. Valla ben, kalkarım giyerim en güzel elbisemi, ararım yakın arkadaşımı ablamı vs. çıkarım bir güzel eğlenmeye giderim, aradığındada senin unuttugun doğum günümü kutlamaya çıktık arkadaşlarımla derim. Keyfimi sürerim. Bir adamı hayatının merkezine alan her kadın, üzülmeye muhtaçtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?