Bugün benim doğum günüm :((

doğum günün kutlu olsun
bende merak ettim ne oldu eğer gerçekten unutmuşsa sende kutlama birkaç sene

zaten iki ihtimal var ya kutlama yapıyolar ya dev bir trip dalgası etkisi altındalar:))

doğum günün kutlu olsun

bi daha da riske atma bi kaç gün önceden bi kahve yap üç vakte kadar bana hediyeler çiçekler görünüyor allah allaah filan de ne biliyim:)

Son düzenleme:
doğum günümüz kutlu olsun cnm :) bugün benim de doğum günümdü ama ben 1 ay öncesinden başladım her zamanki gibi doğum günümü hatırlatmaya. 30 günden itibaren geri sayıma başlıyorum taaa doğumgünüme kadar. alışkanlık haline geldi yıllardır, çok da eğleniyoruz bu durumdan dolayı. tavsiye ediyorum unutma imkanı sıfır :) umarım eşin kutlamıştır doğumgününü. unutmuşsa da çok takılma, erkekler bizim kadar hassas ve ince fikirli değil ne yazıkki. böyle durumlarda yol göstermek bize düşüyor. :)

umarım güzel mi güzel bir gece geçiriyorsundur
doğum günün kutlu olsun güzelcim..

Umarım yarın buraya çok mutlu olmuş bir şekilde yazarsın
Doğum günün kutlu olsun. Hayallerinin gerçekleştiği, sevdiklerinin en dibinde olduğu musmutlu seneler inş.

Dogum günün Kutlu olsun canim.. Nice saglikli mutlu huzurlu sans vede nese dolu senelere insAllah kocanla beraber..
Dert etme unutursa sende birgün onunkini unutmus gibi yaparsin

doğum günün kutlu olsun umarım eşin hatırlamıştır ve güzel bir gece geçirmişsinizdir. benim eşimde bu sene ki doğum günümü hatırlamadı.çok üzüldüm.o gün akşam oldu ben ümitle hatırlar belki süpriz yapacak filan diye beklerken. benim ailem başka şehirde beni aradılar. kutladılar tlf konuşmamızdan sonra niye o kadar teşekkür ettin hayırdır. dedi. ben de hiiççç bugün benim doğum günüm de onu kutladılar dedim. çok bozuldu özür diledi.ben ağlamaklı oldum ama kalbini de kırmadım.canın sağolsun dedim. inşallah seneye hatırlar.

canımm üzülme dicem ama insan üzülüyo. peki öğrenince ne dedi tepkisi ne oldu

Bugün telafi edecekmiş öyle söyledi istemyrm bişey yapma dedim sadece bugünü hatırlasan yeterdi ben sürpriz vs beklememiştm dedim. Bakalım bugün ne yapcak.

Öncelikle doğum günün kutlu olsun.
Bu tip konularda erkeklere çok kızıyorum. Sarfedeceği iki cümle belki hiç birşey yoksa bir buket çiçek yani bu kadar kolay birşey kadınları mutlu edebilirken umurlarında olmuyor.
Yerinde olsam bende onunkini unutturdum.
Sana hissettirdiğini o da hissetsin.
Ve eşine de söyle "dün benim doğum günümdü, herşey için teşekkür ederim" diye.

o zaman çok üstüne gitme. ama diğer sene yada başka bir özel gününüzde aynı şeyi yaparsa o zaman belli edersin tavrını. umarım bugün hoş bir sürpriz hazırlar da gönlünü alır

Çok utandı. Kafam bu ara çok dolu yoksa unutmazdm falan filan dedi ama gerçektende bu ara çok sıkıntılı günler geçiriyo

üzülme canım ya
gönlünü alır bence
tamam hatırlamanın yerini tutmaz ama bak sende dedin çok sıkıntılı diye.

haklısın üzülmekte canım, ama gönlünü alıcaktır, yeni evlisiniz siz, bundan sonra daha dikkat edicektir.söyleyip hatırlatman iyi olmuş.insanlık hali, unutabiliyoruz.

hiçbir sebep senin doğum gününü unutmayı açıklayamaz benim için özel günler çok önemlidir
iş miş hepsinin yeri ayrı
ilk doğum gününmüş senin adına üzüldüm ama ......
doğum günün kutlu olsun

Doğumgünün kutlu olsun .

İlk doğumgünün olmasa idi bu kadar koymazdı belkide :26:

Ama olan olmuş artık.Umarım bundan sonrakileri unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…