Ben de zaten bugün psikolojik bir sorunu olduğuna artık kesin olarak inandım.Sevdiğiniz insan , endişelenip üzülmenizi anlıyorum ama kaç yaşına gelmiş insanın kendi vücudu ve sağlığı ile ilgili olan şeyleri kendisinin düşünmesi lazım. Siz onun annesi değilsiniz hoş onlar bile düşünmüyormuş. Onunla karı koca olmak için evlendiniz, ebeveyni olmak için değil. Sizin de ihtiyaçlarınız var ama o dışarıdaki insanların ihtiyaçlarını sizinkilerden daha çok düşünüyor. (İyilik sever biri olması güzel fakat dinde bile önce en yakınlarınız diyor)
Nereye etmeyecek gitsin benden aldıklarını da vakıfa bir yere bagislasin. Düşünmeyeceğim artık. Görmek bile istemiyorum.Canım bak bu adama güvenme anlaşmalı boşanmayı da kabul etmeyip çekişmeliye döndürüp mahkemede seni ters düz edebilir. Ben boşanma aşamasındayim. Aldatıldim. Bir de anlasmaliyi kabul etmeyip senden tazminat isteyebilir.
Baro avukat tutamayacak durumda olanlara avukat veriyor. Bu işlerde çalışmak istiyorsa baronun avukatı olsun, bari düzenli maaş alır.Sabaha kadar uyumadım şimdi de ise gidiyorum. Dava ücreti almıyor. Hatta ona bir kılıf bile bulmuş. Vergisini aliyor sadece. Bir de kazanınca karşı taraftan vekalet ücreti alınıyor. Onu getiriyordu zaten bana. O da işte zaten bir dava aylarca sonuçlanmıyor. Kazansa bile itiraz falan ediyorlar. Yanı bir şey geçmiyor. Şimdi Arkadaşında kalıyor. Muhtemelen boşanınca ailesinin yanına taşınır. Ailesinin durumu zaten çok iyi. Sorun olacağını sanmıyorum. Omur boyu bakmışlar. Şimdi de ben bakıyordum. Benden sonra yine ailesi bakar. O da hobi olarak böyle çocuk tecavüzü kadın cinayeti davalarına gider gelir durur.
Sonra da kazanınca sevinir falan.
Sabaha kadar düşünüp iyice doldum zaten. Bu kadar sorumsuzluk olmaz yaa.
Bir de tup bebek için regl olmayı bekliyordum. Bayadır olamıyordum. Test yaptım silik bir 2. Çizgi gördüm. Herhalde test yanlış anlamadım.
O kadar tepem atti ki sabaha kadar 1 paket sigara içtim sonra da küstüm.
Bundan sonra ne isterse onu yapsın ben birşey demem. Ayrılırken bir de hayatına yön veremem. Bunca zaman kendi yon verememiş ben mi yon vericemBaro avukat tutamayacak durumda olanlara avukat veriyor. Bu işlerde çalışmak istiyorsa baronun avukatı olsun, bari düzenli maaş alır.
Yok siz ayrılık kararı almadan en azından böyle birşey yapabilirdi. Bundan sonrası için demedim zaten.Bundan sonra ne isterse onu yapsın ben birşey demem. Ayrılırken bir de hayatına yön veremem. Bunca zaman kendi yon verememiş ben mi yon vericem
Cmk avukatligindan bahsediyorsanız onu etik bulmuyordu. 10 dk da neyi anlayıp neyi savuncam hic dogru bir sey degil o durum falam diyordu.Yok siz ayrılık kararı almadan en azından böyle birşey yapabilirdi. Bundan sonrası için demedim zaten.
Lütfen böyle bir adamdan BOŞANMAYIN.Alay gecmiyorum .Mesela instagram bir şey görüyor çocuğa tecavüz o davayla uğraşıyor ücret almıyor. Sürekli onun peşinde koşturuyor. Tüm eforunu böyle şeylere harcıyor.
Bunu besleyeceğine bekar ol daha iyi.Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
Tüp bebek tedavisine başlamak için takviye falan kullandın sanırım, işe yaramış olabilir. Hayırlı olsun.Grip nedeniyle midem falan bulanıyordu. Biraz önce doktora gittim. Kan testi yaptı. Beta bir şeyler dedi hamilesin dedi. Şu an şok durumdayım.
Olabilir. Ben bir tane daha yaptırırım yarın test. Yanlıştır diye düşünüyorum. Umarım yanlıştır. Şimdi daha da zorlaşacak herşeyTüp bebek tedavisine başlamak için takviye falan kullandın sanırım, işe yaramış olabilir. Hayırlı olsun.
beta hcg kaç çıktı? Regliniz kaç gün geçti? 2 gün sonra baktırmanınz daha uygun. Değerde en az yüzde 60 yükselme olursa sağlıklı ilerlediği düşünlüyor.Olabilir. Ben bir tane daha yaptırırım yarın test. Yanlıştır diye düşünüyorum. Umarım yanlıştır. Şimdi daha da zorlaşacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?