Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım yillar önceki halimi gördüm sende..
Hic tüp bebek deneme çünkü Allahim bilerek vermiyor bebeği. Seni seviyor Allah ve kendine yeni sayfa açman için işaret gönderiyor.
Bilinçli bir kadınsın makul sekilde ayril tek celse. Takilar geline aittir diye biliyorum.
Bosanirken kocani zengin etme benim gibi ne hakediyorsa onu ver yada paylaş.
Zamanla bu evlilikten ders çıkarma dönemin bittiğinde de karşına tertemiz bir sayfa açılır umarim.evladina baba olmaya layık birinin cikmasi ve sana da evin kadını olduğunu hissettiren bir insanla karşılaşmani dilerim.

Ama bunun için öncelikle hayatimizdaki fazlaliklardan degerimizi bilmeyenlerden kurtulmamiz gerek.
Herşey güzel olsun senin için. .

Siz sabrede sabrede patlama noktasına gelmişsiniz. Siz ne iş yapiyosunuz esiniz ne iş yapiyo neden para kazanamiyo

çok üzüldüm sizin adınıza umarım bir an önce toparlanıp önünüze bakarsınız

Pess en iyisini yapmışsınız iyiki de bebek olmamış asalak gibi bir şey ve sadece sana yük

Ohaa bide avukat mı? Kusura bakmayın ama bu ve ailesi sizi iyice kullanmış. Sakın üzülme böyle biri için lütfen

Kız niye veriyorsun takı maki çöp bile verme verdiklerine yediklerine saysın ay sinirim zıpladı verme sakın hem hiç bir şey ödemesin etmesin hem bosanirken senden para alsın senin verdiklerini ailesiyle yesin ohhh ne ala sakın verme üstüne işte bu zamana kadar senin verdiklerini v geri versin sigortasını felan da ödeme

Barışırsanız bile önce evin yükünü almayı öğrensin gerekirse işten ayrılın sizde ama değmez bence

Bu mesajım bir çok kadın tarafından begenilmeyecek muhtemelen ama ben yine de düşüncelerimi yazayim,bence evi çekip çevirip maddi anlamda ödemeleri yapmak erkeğin görevi,kadın tabiki destek verebilir ama çoğunluk erkeğin üstünde olmalı,nasil ki bebek bakımı,evin bir çok iş yükü erkek yardımcı olsa dahi çoğunlukla kadının ustundeyse maddi anlamda çekip çevirmekte erkeğin sorumluluğunda olmalı,siz fazlasıyla mağdur olmuşsunuz bence,eşimin sigortasına kadar ödeyecek evin her ihtiyacını ben karislayacaksam bir de üstüne ev islerinin çoğunluğunu ben yapacaksam o adama saygım kalmaz,hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten yumurta dondurma olayını da annem söyledi. Sen yine de tedaviyi ol yumurtanı dondur. Dünyanın bin türlü hali var dedi.
Anneni tebrik ediyorum çok akıllı kadınmış,aynen de öyle yap,maddi imkaninda varmış git yumurtalarını dondur mutlaka

bence çocuk olmadan iyi bir karar olmuş.İnanın çocuktan sonra çok zorlanırdınız yıpranırdınız

Sorumluluk alamayan erkeğe, çalışıp para kazanmayan erkeğe insanın saygısı kalmıyor. Senin ki birde asalak. Çok haklısın, soğuduğuna eminim

Bir zamanlar benimde yaşadığım şeyler Allah yardımcınız olsun.. Evin erkeği siz olmuşsunuz. Benim anlamadığım eşinizin ailesi oğullarının çalışmadığını eve doğru düzgün katkısının olmadığını bildiği halde neden sizden talepleri var. Burdan taşının daha iyi bir yere geçin vs. diye. Madem iyi bir yerde oturmanızı istiyorlar yardımcı olsunlar sizde taşının. Ayrıca onların da beklentileri sizdenmiş çocuklarından değil. Eşinize gelince. En sıkıntılı erkek tipi. Bütün sorumluluğu kadına yükler , kadın ev geçindiricem diye hem işyerinde hem de evde kendini paralar ama adam bunları yok sayar üstüne üstlük birde beğenmez.. Sakın sakın kendinize bu kötülüğü yapmayın. Hem sırtınıza yük alın hem de beğenmesinler..

Devir değişti resmen. Erkeklerin eşlerine bakması gerekirken kadınlar kocalarına bakar oldu. Kararınızı doğru buldum hakkınızda hayırlısı olsun.

Yumurtayı bekarken de dondurabiliyorsunuz. Bahsettiğiniz embriyo ise evlilik bitince o embriyoları kullanamazsınız. Türkiyede evli çiftler tüp bebek yaptırabilir.

Açıkca konuştum demedigim de kalmadı. Yeter artık dedim. Girio bir yere çalışmak istemiyor. Ilk yıllarda böyle hiç para kazanamaması normalmiş öyle diyor da. Ben kazanacağına da inanmıyorum.
En yakın arkadaşım avukat 28 yaşında ve şu an 150.000 lik arabası var ve yaptığı harcamaların haddi hesabı yok. Eşiniz kendini kandırmıs sadece

Niye böyle saçma bir soru sordunuz da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz? Neden arabanın yArısını veriyorusunux? Ya verdikçe daha çok isterse

Kadının babası borç ödeyeceğine kızını çekip alsaydı keşke. Aman kızım boşanmasın da ben her şeye razıyım diyen tiplerden miydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…