1 hafta önce işimi değiştirdim. Değiştirmeden önce de kurum ile 1 hafta tatil kullanmam konusunda anlaştım. Buna rağmen sen izin alamazsın diye düşündüğüm için ben de yazlığa gideyim dedi. Böyle bir düşüncesizlik olabilir mi? Annesi ve kardeşleri orada olacak, planlıyorlar benden habersizSiz kendi ayağı üzerinde durup bir leh istediğinde alacak kişisiniz
Eşiniz size düşünüp bir şey almaz
Nereden mi biliyorum kendimden
Bir gün böyle bir konu okudum eşimle yoktu yapıyorduk kürk yol geçse böyle bir şey bekleyeceğin aklıma gelmez
Sen her işini kendin halledersin dedi
Aslında doğruydu yapamazsın ben yapayım diye hamle yaptığında sen bana beceriksiz mi dedin tepkisi alabilir
Bana bir şey almaz, beğenmem kullanmam vs diye
Lakin gidip de annesi ile bir ay kalmaz
Eşinizin işi yok mu zırt pırt nasıl gidiyor
Hepsini geçtim o bir hafta tek gideceğim demesinin sebebi be durduk yere bu kararı neden aldı
Sen ailesiyle ilgili ne desen artık iyi de desen kötü de desen art niyet arıyordur.Düzelmiyor zaten, tek kavga konumuz aile meselesi. Güzellikle anlatınca da olmuyor, kavga gürültüyle de.
Boşanalım dediğimde şimdi sinirliyiz, öğleden sonra konuşalım dedi hala konuyu da açmadı. Konuyu açsa bile ben artık daha fazla yüz göz olmayıp, boşanıyoruz konuşacak bir şey yok deyip kestirip atacağım. Ailesini seçsin umrumda değil, hayatım boyunca bunu çekmeyeceğim. Cidden konuşulacak bir konu da değil, 2 senedir bu şikayetimi dile getiriyorum zaten.Böyle adamlar çekilmiyor rest çekmek bazen tek çözümdür, eşiniz ailesine bağımlı ve bu hastalık derecesinde, az da olsa Benim eşimde de var bu durum ama ben asla müsade etmedim en başından beri 2. Plâna atmaya çalıştığında ortalığı ayağa kaldırdım, böyle adamlara susulmaz, bırakın ne hali varsa görsün, asla alttan almayın eğer geçinmeye gönlü varsa köpek gibi peşinden koşsun ve sorumluluklarının farkına varsın...
Art niyetten ziyade çantada keklik olmamı istiyor. Hizmet edip bi dediklerini iki etmeyecekmişim. Bir ara görüşmüyordum ailesiyle, sonra yalvar yakar barışmamı rica etti. Tamam dedim, anlamıştır artık dedim, başladım görüşmeye. Meğer aile buluşmalarıma tek gitmemek için istiyotmuş bunu, sonradan anladım.Sen ailesiyle ilgili ne desen artık iyi de desen kötü de desen art niyet arıyordur.
Benim bir talebim olmadığı için erteleme gibi bir durum yok. Sorun biz çalışıp didinirken, hergün sinir stres milletin ağız konusunu çekerken, köylü zihniyetiyle 'oğlumdur bize bakar' diye düşünülmesi. Benim ailem de var, bir gün ne benden ne de kardeşimden böyle istekleri olmadı. 4 kardeşler. 2 kız 2 erkek. Diğerleri neden bir girişimde bulunmuyor? Erkek kardeşi ev aldı, eltim işte ayrıldı, zora düşerseniz biz yardım ederiz ne demek? Ev almasaydınız, eşin de ayrılmasaydı keyfiyetine işinden. Görümcem işinden ayrılır, eşinin de durumu iyi değil, yine biz destek. Kp zaten hayatımda gördüğüm en rahat insan, dünya yansa umrunda değil. Herkes hayatını yaşarken ben niye sıkıntı çekiyorum? Ben bilmiyor muyum istifa edip yan gelip yatmayı. Bu sorumsuzluk ve saygısızlık bana göre.Ailesinin her istediğini yapıyor da sizin isteklerinizi sürekli erteliyor mu? O kısmını anlamadım.
Size bir negatif etkisi yoksa, ailesinin rahatını düşünmesi benim için bir sıkıntı değil çünkü.
Kararlı olduğunuzu net bir şekilde hissettirin , alın bavulunuzu huzurlu bir yerlere gidin , o sizi bulacaktır hala seviyorsa...Boşanalım dediğimde şimdi sinirliyiz, öğleden sonra konuşalım dedi hala konuyu da açmadı. Konuyu açsa bile ben artık daha fazla yüz göz olmayıp, boşanıyoruz konuşacak bir şey yok deyip kestirip atacağım. Ailesini seçsin umrumda değil, hayatım boyunca bunu çekmeyeceğim. Cidden konuşulacak bir konu da değil, 2 senedir bu şikayetimi dile getiriyorum zaten.
Sizi çok iyi anlıyorum. Bosanma karari kesinlikle birden alınmıyor. Çocuğunuz yokmuş kolayliklar diliyorumÇocuğumuz yok, bir ara denedik olmadı sonra pandemi girdi araya bıraktık. O da ben de çalışıyoruz maddi sıkıntımız yok. Eşimin beni gözardı edeceği bir durum yok çünkü ben talepkar bir insan değilim. Bir şey istediğimde kendim gider alırım. Sorun ailesine sormadan herşeyi düşünüp yapması ama bana gelince yapmaması. 5 senelik evliyiz, bana 1 kez sürpriz yapıp bir şeyler almıştır. İnanın pahasında değilim, kendi düşünüp eşimin şuna ihtiyacı var deyip bir çöp bile almamıştır, manevi tarafı bu.
çocuğun da yok hic düşünme boşa. Senden önemli değil kimse. Daha neleri çıkar karşına.Çocuğumuz yok, bir ara denedik olmadı sonra pandemi girdi araya bıraktık. O da ben de çalışıyoruz maddi sıkıntımız yok. Eşimin beni gözardı edeceği bir durum yok çünkü ben talepkar bir insan değilim. Bir şey istediğimde kendim gider alırım. Sorun ailesine sormadan herşeyi düşünüp yapması ama bana gelince yapmaması. 5 senelik evliyiz, bana 1 kez sürpriz yapıp bir şeyler almıştır. İnanın pahasında değilim, kendi düşünüp eşimin şuna ihtiyacı var deyip bir çöp bile almamıştır, manevi tarafı bu.
Ben gitmeyi düşünmüyorum, kendisi bayramda yazlığa gidip o çok sevdiği ailesiyle konuyu konuşup, sonra konuyu açacaktır. Çok egoludur, seviyorsa bile ailesine laf ettiğim için benden özür dilemez. Kendisi bilir.Kararlı olduğunuzu net bir şekilde hissettirin , alın bavulunuzu huzurlu bir yerlere gidin , o sizi bulacaktır hala seviyorsa...
Ohooo paşa çok şey istiyor.Art niyetten ziyade çantada keklik olmamı istiyor. Hizmet edip bi dediklerini iki etmeyecekmişim. Bir ara görüşmüyordum ailesiyle, sonra yalvar yakar barışmamı rica etti. Tamam dedim, anlamıştır artık dedim, başladım görüşmeye. Meğer aile buluşmalarıma tek gitmemek için istiyotmuş bunu, sonradan anladım.
Adam sizi dışlıyor resmen, arkadaşların birbirini dışladığını gördüm de bunu görmedim yuh artık.1 hafta önce işimi değiştirdim. Değiştirmeden önce de kurum ile 1 hafta tatil kullanmam konusunda anlaştım. Buna rağmen sen izin alamazsın diye düşündüğüm için ben de yazlığa gideyim dedi. Böyle bir düşüncesizlik olabilir mi? Annesi ve kardeşleri orada olacak, planlıyorlar benden habersiz.
Ailesiyle neden görüşmüyordunuz?Art niyetten ziyade çantada keklik olmamı istiyor. Hizmet edip bi dediklerini iki etmeyecekmişim. Bir ara görüşmüyordum ailesiyle, sonra yalvar yakar barışmamı rica etti. Tamam dedim, anlamıştır artık dedim, başladım görüşmeye. Meğer aile buluşmalarıma tek gitmemek için istiyotmuş bunu, sonradan anladım.
Bakın evde kalıp onu beklemeyin , sizden emin olması iyi bişey değil, cevapsız ve belirsiz bırakarak bedel ödetin, tatil yapın başka bir yerlerde foto paylaşın hiç oralı olmayın emin olun yanıp tutuşacaktır, size evi terkedin demedim eşinizin sizi merak etmesi ve soru işaretleri içinde kalması için hemde kafa dinlemek için 1 haftalık bir tatile çıkın, arkadaş veya aile ile de gidebilirsiniz amaç eşinizin bak beni umursamıyor demekki kolayca vazgeçebilir benden düşüncesi içinde olmasıdır, bu yazdıklarımı ben uydurmadım uzun süredir bircok psikoloğu dinledim, eş, sevgili belirsizlikten korkar o yüzden bazen belirsiz bırakıp uzaklaşmak gerekir , ha konuşup boşanacaksanız yine boşanın ama bu dediğim şey ilişkinizi bambaşka bir yere taşıyabilir, siz değişin ki herkes değişmek zorunda kalsın, sevgilerBen gitmeyi düşünmüyorum, kendisi bayramda yazlığa gidip o çok sevdiği ailesiyle konuyu konuşup, sonra konuyu açacaktır. Çok egoludur, seviyorsa bile ailesine laf ettiğim için benden özür dilemez. Kendisi bilir.
1 hafta önce işimi değiştirdim. Değiştirmeden önce de kurum ile 1 hafta tatil kullanmam konusunda anlaştım. Buna rağmen sen izin alamazsın diye düşündüğüm için ben de yazlığa gideyim dedi. Böyle bir düşüncesizlik olabilir mi? Annesi ve kardeşleri orada olacak, planlıyorlar benden habersiz
Çok ilginç yani buradaki konularda da gözlemliyoruz, bazı erkekler evlilikten sonra nedense anne-babalarına aşırı düşkün oluyorlar. Siz sakince söylemişsiniz ama kendisi agresifleşmiş. Sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor gibi görünüyor. Her şey gönlünüzce olur umarım.Konuyu açtığımda kahvaltı yapıyorduk, gayet sakince dile getirdim. Kendisi mutfak masasını birbirine katıp, elindeki fincanı yere fırlattı. Gözü dönüyor ailesiyle ilgili bir rahatsızlığımı dile getirince. Çok kıymetli oldular evlendikten sonra.
Çocuk olsa yine biraz daha düzelir umuduyla bekleyebilirdim. Ailem arkamda, içocuğun da yok hic düşünme boşa. Senden önemli değil kimse. Daha neleri çıkar karşına.
Hiiiiccc omrunu tuketme bu embesille.
Geçen sene benim ailemin yazlığının olduğu yerden yine eşimin parasıyla yazlık tuttular. İzinlerimiz sırasında benim ailemde ev daha büyük olduğu için kalmaya karar verdik. Yazlığa gittiğimizde eşim birden kayınvalidenin evinde kalmaya karar verdi, ben de buna karşı çıktım çünkü bu bana ve aileme karşı çok büyük saygısızlık ki zaten 3 adım yerdeydik, zamanının büyük kısmını annesiyle geçirebiliyordu. Ben annemlerde kaldım, o da annesinin yanınan gitti. Kv bir gün sormadı ki sen niye gelmedin veya oğlum niye eşinin yanında değilsin diye. Çok büyük kavga ettik, ailem de gördü olayları ve tatil burnumuzdan geldi ama onlar hiçbir şey olmamış gibi tatillerine devam ettiler, çok yakın yerler olduğu için gözlerimle görebildim. Annem o zaman ne karar verirsen arkandayız, hiçbir şeyden korkm demişti, keşke o zaman boşansaydım. Bu arada o kavgalara aileler hiç dahil olmadı ama biz bağrışırken duyuldu tabi.Adam sizi dışlıyor resmen, arkadaşların birbirini dışladığını gördüm de bunu görmedim yuh artık.
Ailesiyle neden görüşmüyordunuz?
Teşekkürler tavsiyeleriniz için, dikkate alacağım :)Bakın evde kalıp onu beklemeyin , sizden emin olması iyi bişey değil, cevapsız ve belirsiz bırakarak bedel ödetin, tatil yapın başka bir yerlerde foto paylaşın hiç oralı olmayın emin olun yanıp tutuşacaktır, size evi terkedin demedim eşinizin sizi merak etmesi ve soru işaretleri içinde kalması için hemde kafa dinlemek için 1 haftalık bir tatile çıkın, arkadaş veya aile ile de gidebilirsiniz amaç eşinizin bak beni umursamıyor demekki kolayca vazgeçebilir benden düşüncesi içinde olmasıdır, bu yazdıklarımı ben uydurmadım uzun süredir bircok psikoloğu dinledim, eş, sevgili belirsizlikten korkar o yüzden bazen belirsiz bırakıp uzaklaşmak gerekir , ha konuşup boşanacaksanız yine boşanın ama bu dediğim şey ilişkinizi bambaşka bir yere taşıyabilir, siz değişin ki herkes değişmek zorunda kalsın, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?