Çocuğumuz yok, bir ara denedik olmadı sonra pandemi girdi araya bıraktık. O da ben de çalışıyoruz maddi sıkıntımız yok. Eşimin beni gözardı edeceği bir durum yok çünkü ben talepkar bir insan değilim. Bir şey istediğimde kendim gider alırım. Sorun ailesine sormadan herşeyi düşünüp yapması ama bana gelince yapmaması. 5 senelik evliyiz, bana 1 kez sürpriz yapıp bir şeyler almıştır. İnanın pahasında değilim, kendi düşünüp eşimin şuna ihtiyacı var deyip bir çöp bile almamıştır, manevi tarafı bu.Biraz daha detay verseniz
Kaç çocuğunuz var
Çalışıyor musunuz
Eşiniz ailesine bunları yaparken sizi hep gozardi mi ediyor
Konuyu açtığımda kahvaltı yapıyorduk, gayet sakince dile getirdim. Kendisi mutfak masasını birbirine katıp, elindeki fincanı yere fırlattı. Gözü dönüyor ailesiyle ilgili bir rahatsızlığımı dile getirince. Çok kıymetli oldular evlendikten sonra.Tatil kısmı cidden aşırı olmuş. Zaten sık sık görüşülecekken bir hafta sizsiz niye gitmek ister ki?
Konuyu ona açtınız mı peki, açtıysanız ne dedi?
Düzelmiyor zaten, tek kavga konumuz aile meselesi. Güzellikle anlatınca da olmuyor, kavga gürültüyle de.Kararınızı vermişsiniz zaten. Size tek tavsiyem kararınızdan geri adım atacak olursanız durduk yere yuvam bozulmasın düşüncesiyle atmayın. Bu sefer 2.sınıftan 3.Sınıfa düşersiniz.
Teşekkür ederim. Çocuk yok, o nedenle karar vermem biraz dah kolay oldu.Hayırlı olsun. Çocuk falan var mı ?
Çocuk yoksa avantajKonuyu açtığımda kahvaltı yapıyorduk, gayet sakince dile getirdim. Kendisi mutfak masasını birbirine katıp, elindeki fincanı yere fırlattı. Gözü dönüyor ailesiyle ilgili bir rahatsızlığımı dile getirince. Çok kıymetli oldular evlendikten sonra.
Çocuğumuz yok, bir ara denedik olmadı sonra pandemi girdi araya bıraktık. O da ben de çalışıyoruz maddi sıkıntımız yok. Eşimin beni gözardı edeceği bir durum yok çünkü ben talepkar bir insan değilim. Bir şey istediğimde kendim gider alırım. Sorun ailesine sormadan herşeyi düşünüp yapması ama bana gelince yapmaması. 5 senelik evliyiz, bana 1 kez sürpriz yapıp bir şeyler almıştır. İnanın pahasında değilim, kendi düşünüp eşimin şuna ihtiyacı var deyip bir çöp bile almamıştır, manevi tarafı bu.
1 hafta önce işimi değiştirdim. Değiştirmeden önce de kurum ile 1 hafta tatil kullanmam konusunda anlaştım. Buna rağmen sen izin alamazsın diye düşündüğüm için ben de yazlığa gideyim dedi. Böyle bir düşüncesizlik olabilir mi? Annesi ve kardeşleri orada olacak, planlıyorlar benden habersiz.Tamam da bu adam neden planınızı değiştirdi?
Bir sorun mu oldu aranızda. Neden sizsiz gidiyor yazlığa.
Böyle adamlar çekilmiyor rest çekmek bazen tek çözümdür, eşiniz ailesine bağımlı ve bu hastalık derecesinde, az da olsa Benim eşimde de var bu durum ama ben asla müsade etmedim en başından beri 2. Plâna atmaya çalıştığında ortalığı ayağa kaldırdım, böyle adamlara susulmaz, bırakın ne hali varsa görsün, asla alttan almayın eğer geçinmeye gönlü varsa köpek gibi peşinden koşsun ve sorumluluklarının farkına varsın...Kızlar merhaba. Başlıkta yazdığım gibi boşanmaya bugün karar verdim. Birikti birikti, sonunda aldım kararımı.
Kısaca bahsetmek gerekirse eşim ailesinden kopamayan, ailesinin her istediklerini maddi manevi anlamda anında gerçekleştiren, kendi hislerime göre ikinci sınıf insan muamelesi gördüğüm bir evliliğim var.
Ailesi 1. sırada bu çok açık. 4 tane kardeşi var ama eşim kadar ilgilenen kendini onlar ve anne babası için parçalayan yok çünkü herkes kendi hayatını kurmuş durumda, bir biz kendi çekirdek ailemizi kuramadık.
En ağırıma giden de oğulları sayesinde tatil tail gezen, gösteriş yapan, her istediklerini alan yiyen içen 'onların da bir ailesi var' demeyen kv ve kp. İnsan bir düşünmez mi maddi imkanım yoksa az ile kanaat edeyim, kendime göre yaşayayım diye.
Bugünkü son damla ise, annesine tuttuğu kiralık yazlığa bensiz 1 hafta gitmek istemesi oldu. 1 temmuzda zaten gitmişti, bayramda tekrar gidecektik, ağustosta 1 hafta başbaşa tatile gidecekken, ben tek gideceğim yazlığa demesi.
Bu kadar mıçmıç, ailesiyle sürekli görüşen, benim ailemi 2.plana atan, annesinin kardeşlerinin hiçbir karşılık almadan ağzının içine bakan bir adam ile evlendiğime çok pişmanım.
Ben ikimiz için ve olacak ise çocuğumuz için iyi bir gelecek planlarken, bunun için birikim yapmaya çalışırken; eşimin ailesi artık beni maddi manevi zorluyor.
Benden bu kadarmış, hoşçakal.
Evlilikte iki tarafta talepkâr olmalı yerine göre, eşinize sorumluluk vermeyip hep kendiniz savaşmışsınız, bu çok yanlış, güçlü kadınlar çok yıpranıyor keşke biraz çıt kırıldım olsaydınız o zaman kıymet bilirlerdiÇocuğumuz yok, bir ara denedik olmadı sonra pandemi girdi araya bıraktık. O da ben de çalışıyoruz maddi sıkıntımız yok. Eşimin beni gözardı edeceği bir durum yok çünkü ben talepkar bir insan değilim. Bir şey istediğimde kendim gider alırım. Sorun ailesine sormadan herşeyi düşünüp yapması ama bana gelince yapmaması. 5 senelik evliyiz, bana 1 kez sürpriz yapıp bir şeyler almıştır. İnanın pahasında değilim, kendi düşünüp eşimin şuna ihtiyacı var deyip bir çöp bile almamıştır, manevi tarafı bu.
Böyle bir adamla durma zaten , seni korkutup bastırmak için böyle yapıyor yoksa adam gibi konuşulur herşey...Konuyu açtığımda kahvaltı yapıyorduk, gayet sakince dile getirdim. Kendisi mutfak masasını birbirine katıp, elindeki fincanı yere fırlattı. Gözü dönüyor ailesiyle ilgili bir rahatsızlığımı dile getirince. Çok kıymetli oldular evlendikten sonra.
O kadar doğru söylediniz ki, sesim çıkmayınca her işi kendim halledince benden iyisi yok. Biraz sesimi çıkarınca da olanlar bunlar işte.Evlilikte iki tarafta talepkâr olmalı yerine göre, eşinize sorumluluk vermeyip hep kendiniz savaşmışsınız, bu çok yanlış, güçlü kadınlar çok yıpranıyor keşke biraz çıt kırıldım olsaydınız o zaman kıymet bilirlerdi
Bundan sonra kendinize bu kötülüğü yapmayın, kendi kıymetinizi bilin, Esra Ezmeci nin 4 kitabını da alıp acil okuyun ilaç gibi gelecektir sizeO kadar doğru söylediniz ki, sesim çıkmayınca her işi kendim halledince benden iyisi yok. Biraz sesimi çıkarınca da olanlar bunlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?