Bugün boşanmaya karar verdim

Tabii ki biliyordu, zaten bu iş değiştirme mevzusu 2-3 aydır var, bir anda olan bir şey değil. İlk sorduğum şeylerden biriydi izin verecek misiniz yoksa ben tatil yapıp öyle mi başlayayım dedim. Ona göre planlamıştık her şeyi. 1 hafta bayramda kvnin yanına gidecektik, sonra da biz başbaşa bi yerlere gidecektik.

Sıkıntılı olmaması için anlaşmalı boşanmayı teklif edeceğim. Daha fazla muhattap olmayı istemiyorum ne kendisiyle ne de ailesiyle.

Hala açmıyor mu boşanma konusunu. Eşyaları ile gitmesini ve bir daha gelmemesini söyleyin mümkünse

Hala açmıyor mu boşanma konusunu. Eşyaları ile gitmesini ve bir daha gelmemesini söyleyin mümkünse
Hala açmıyor, oturuyor salonda. Sizinle yazıştığım için arada telefona bakıyor kimle konuşuyor diye içinden geçiriyor eminim. Söyledim kavga esnasında çık git yüzünü bile görmek istemiyorum diye, hiç oralı olmadı.

Butun sayfalari okumadim ama Allah esinize akil fikir versin. Yolunuz acik ve aydinlik olsun.

Zorluk çıkarırsa tatile gittiğinde evin anahtarını değiştirirsiniz. Eşyalarını paket yapıp kapıya koyarsınız geldiğinde

Ben de tam tersini yaptım yazlik tutup kendi ablami çağırıp onun ailesini çağırmadim:)) bu durumda ben de çok ailesini oluyorum.
Kararınız hayırlı olsun, eşiniz sürekli onay bekleyen ozguvensiz bir adam herhalde inşallah boşanınca olgun bir insan bulabilirsiniz

Bence Gercekten bosanmaya karar verdiyseniz bu yola girin. Yok akıllanır, yok düzelir diye manipule etmek için evi terketmek ya da boşanmayla tehdit bence mantıklı değil. Bence oturun eşinizle ciddi ciddi konuşun. Bence çift terapisi de deneyebilirsiniz, en azından çabalamış olursunuz.

Genelde konuları okuduğum zaman hislerimde yanılmam. Hâlâ bir umut ben tepkimi gösterirsem düzelir düşüncesi var sizde. Sizin bu kısır döngü böyle devam eder gider.
Daha önce de konuşuldu bu konu ve tavrının değişmemesi durumunda artık hayatında olmayacağımı keskin bir dille ifade ettim. Hayatında bir şey değişmedi, bu sefer dönüşü yok. Kararımı verdim.

Bunun çift terapisi ile düzelebileceğini düşünmüyorum, ikimiz arasında bir problem yok, ailesine bu kadar düşkün bir adamı terapinin faydası olmayacağına inanıyorum. Tehdit inanın etmiyorum, insanları korkutarak veya ajitasyon yaparak istediklerini yaptırmak isteyenlerden her zaman tiksinmişimdir. Konuşulacak bir şey de yok, birçok kez konuşuldu bu konular.

Siz en iyisini yapmışsınız :) tam tersine çok olgun, egolu, özgüven tavan birisi ve at gözlüğüne sahip. Bildiği, inandığı şeyden vazgeçirmek olanaksız, bu yüzden pes ettim artık.

Şu yolu da denedim : ailesine uzak bir yerde ev alalım; hem borca girsin istediği gibi para harcayamasın, hem de onlardan uzakta olalım kendi ailemize odaklanalım. Sonuç : koca bir hayır.
Onlardan uzaklaşamazmış, 1 hafta dahi görmese olmazmış. Bir de yaşlılarmış, bir şey olsa koşup hemen gelemezmiş. Söylediğim yer de maksimum 30 dk.
Geçen hafta açtım bu konuyu.

İki gün önce boşandım. Son güne kadar hala ailesini savunuyordu. Hani şu bize hiç bir desteği olmayan ama ex eşimin beni değilde onları aile olarak gördüğü insanları. Ee şimdi hep beraber mutlu mesut yaşasınlar. Demem o ki bu tip olgunlaşamamış insanlar değişmez. Bir ömür çekip çekememe durumunuza göre kararınızı netleştirebilirsiniz.

Çekmeyi düşünmüyorum, tebrik ederim kararınız için. Peki sizin sorununuz neydi, özel değilse paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…