Bugün boşanmaya karar verdim

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, hayatımın geri kalanını daha iyi yaşayacağımı umuyorum.

Süreç biraz yorucu ve yıpratıcı tabiki
Hayalleriniz de yıkılıyor bi yerde
Ama boşanıp iyice düşününce bu aileci narsist aile kurduğunun asla farkına varamayan adamla hiçbişiy değişmeyecekti olan bize olacaktı

Narsist demişsiniz o ilgimi çekti çünkü benim eşim de çok egoist hatta narsist. Ben mutlu olacağım ki seni de mutlu edeyim kafasında, hep ben hep ben, dilinden düşmez ben lafı, bu da çok itmeye başladı beni. Sanırım aynı tarz şeyler yaşamışız. Zorluklarını tahmin edebiliyorum, yıpranacağım onu da biliyorum, işin içine girince yaşayıp göreceğim.

Ayaklarının üzerinde durup ne istediğini bilen kadınlara hayranım. Böylelerine hayatınızı adamadığınız boyun eğmediğiniz için tebrik ederim.Burada dünya konu açılıyor aldatılıp aldatılıp affedenler ezilen aşağılanan dayak yiyen yine de boyun eğen bir sürü kadın. İlla aldatmak illa dövmek gerekmiyor boşanmak için değer görmek istiyor aile olma sorumluluğunu almış koca istiyor insan karşısında.

Çalışıyorsunuz değil mi yaş kaç?

Koşmaz zzz ...anasi babasi oğlum sen buradasınız karin nerede yazik çalışıyor vs demesi lazım erkek beyni islemez inceliklere .. konu sahibi isi gücü varmis ne çekecek yazik günah kadina gençlik gidiyor.

cocuk olmamasi buyuk avantaj. yureginizi dinleyeceksiniz sadece.

benim de esim maddi olarak destekler. tek destekleyen de o'dur. kp nin mallari, kiralari olmasina ragmen elini tasin altina koymaz. neden koysun ki benim esim gibi euroyla para gonderip arkasini sormayan varken. benim tek sansim yurtdisinda olmamiz. fiili olarak beni ikinci plana atmamasi. ama maddi olarak atti. bazi isteklerime tr ye para gonderdigim icin olmaz dedi. ben de sesimi cikarmaya basladim. benim her istegim olsaydi kalan para tr ye gonderilseydi bu salakligimla yine okey dim ben. ne zaman bana hayir dedi ee o zaman tr ye niye gidiyor paralar dedim. tabi kimse hoslanmadi bu durumdan. kotu gelin, soguk gelin oldum. yilllaarca gonderilen paralar kimsenin gozunde olmadi bir anda artik gonderme deyince. bazi kendi hayallerimizi erteledik tr ye para gidiyor diye. yani degismiyorlar. bosanmayi dusunmekte haklisiniz. mesela benim gonderme demeden once esimin gozunu acip da ben ev mal sahibi olamiyorum durmadan yolluyorum herkes malini elinde tutuyor. ben herkesin acigini kapatiyorum demedikce ben deyince kotu oldum. sizin de esiniz artik esim var onceligim baska demedikce siz ne deseniz kotu olacaksiniz. kendinizi paspas etmeniz lazim kayin aileye. hic kolay degil bu imtihan. hayirlisini diliyorum hakkinizda.

Kararından ötürü tebrik ederim.Boyle adamlar değişmez.5 yılda iyi ki çocuk sahibi olmamışsın.cunku sürekli muhatap olmak zorunda kalacaktin.simdi gitsin yapsın ailesiyle tatilini.Omur cok kısa cidden böyle bi adam için heba etmeye değmez.

Bence de kararınızdan geri dönmeyip boşanın. Neden mi diyorum? Böyle bir ailede büyüdüm de o yüzden. Çocuklar için çok daha kötü bu durum.

Babam da ailesinden asla kopmayan biri kaç yaşına geldi hala öyle. Annesinin kardeşlerinin lafına bakar hala. Karısının çocuklarının düşünceleri istekleri 2. Plandadır. Ve bu inanın ki kolay kolay değişmiyor.

Maddi özgürlüğünüz de var. Kimseye eyvallahınız olmadan yeni bir hayat kurun kendinize. Ve çooook daha mutlu olun.

Hayata 1 kez geliyoruz, mutsuzsam ve mutsuzluğun devamını öngörüyorsam devam etmenin anlamı yok. Eminim çoğu kişi kumarı yok aldatması yok işinde gücünde ne diye boşanıyorsun diye soracak bana, belki de hislerimi anlamayacak ama 2.plana atılmak çok kötü bir his. Bana soruyor neyini eksik ettim diye, bu konuyu açınca da onlar ayrı sen ayrı diyor ama tatmin edici bir cevap değil.

'' Ben öyle uygun gördüm. '' diyeceksin. Kimseye açıklama borcun yok.

Cicito88 naptiniz? merak ettim sizi
Dün akşam 11 gibi geldi, ben tüm ışıkları kapatmış kulaklıktan müzik dinliyordum. Evde aradı bi beni, salonda olduğumu görünce küçük odada kendine yatak yapıp uyumuş, ben de uyuyakalmışım. Sabah kalktım yine yok, biraz önce geldi. Konusmuyor ısrarla benle. Evin işlerini biraz halledeyim, o konuşmuyorsa ben konuşacağım.

Bir gün duymadım ne kv ne kpden böyle bir söz. Oğlum git karınla ilgilen dediklerini de duymadım. Eşim diyor ki ben içimden geldiği için yapıyorum, onlar talep etmiyor. Ben de diyorum ki 1 yaptın 2 yaptın 3.sünde demiyorlar öı oğlum senin de bir ailen var yeter artık bize yardım ettiğin kabul etmiyoruz diye? Onda da cevap yok.

Bayram bi bitsin, aileme öyle haber vereceğim. Bu sırada avukat ile görüşeceğim. Bayramları zehir olmasın kıyamam onlara
İstiyorlar ki her şeye tamam diyelim, sesimiz çıkmasın. İlk başlarda ses etmiyordum, onların tamam dur senin bi ailen var diyeceğini sanıyordum, yok yani yanılmışım. Bu sömürüye giriyor artık. Sizi çok iyi anlıyorum.

Son düzenleme:
Siz birebir yaşamış biri olarak çok güzel anlattınız. Ben de bir ara çocuğumuz olsa çekirdek ailesine ilgisi kayar diye düşünmüştüm, yanılmışım sanırım. Borca sokmak istedim, ona da hayır ailemden uzaklaşamam diyor. Artık çözümü belli.

Çocuğunuz olsada değişmiyor ne yazık ki. Evlenen insanların öncelikle yeni bir aile kurduklarını anlamaları ve kabul etmeleri gerek. Ama ailesinden tam olarak ayrışamamış ve bireyleşememiş insanlar için bunu yapmak çok zor.

Cocuk da yok ne cekicen bu öküzü? Ben artik işime yaramayan kimseyi barindirmiorum hayatimda. Nedir bu ise yarama; beni düşünen rahat ettiren hic bisey yoksa bi kahkaha attiran artisi olan birileri lazim.
Hayat yalnız yeterince zor yani niye konforumdan ödün veregim arti bisey kazanmayacaksam.

Uzatmadan konus, ne kadar kisa surede yeni hayatina baslarsan o kadar kardir senin icin. Suan sadece zaman kaybediyorsun. Gitsin ailesini mutlu etmeye adasin kendisini. Dunyaya bir kez geliyoruz, es ailesini mutlu etmeyle omur tuketmek bosa harcanmis hayat demek benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…