Bugün boşanmaya karar verdim

Hayatta her günün değerini bilmek lazım. Bu koca müsveddesi çocukla 1 gün bile kaybetmeyin. Bu arada hayatınızı onların elinden aldığınız için de tebrik ederim. Çocuk da yokmuş. Ayrılık, yepyeni mutlu bir hayatın başlangıcını olsun.

Ben nişanlı olduğumda bu yüzünü görseydim o yüzük 1 saniye dahi parmağımda kalmazdı. Kararınız için sizi tebrik ederim, yolunuz bahtınız açık olsun.

'hayatınızı onların elinden aldığınız için' bu ne kadar güzel bir anlatım, çok hoşuma gitti. Teşekkürler, umarım öyle olur

Ben nişanlı olduğumda bu yüzünü görseydim o yüzük 1 saniye dahi parmağımda kalmazdı. Kararınız için sizi tebrik ederim, yolunuz bahtınız açık olsun.
Allah razı olsun Rabbim sizede ferahlık versin hayırlı olan yolu kolay kılsın inşâAllah

Hem sizinle aile gibi yaşamak istemiyor
Hem de boşanmak istemiyor
Bu adam ne istiyor?
Sizi ailesinin içine sokup bir ömür ördek ailesi gibi yaşamayı mı?

En doğru kararı vermişsin. En kotu günün boyle olsun, Allah hep yüzünü güldürsün

Hem sizinle aile gibi yaşamak istemiyor
Hem de boşanmak istemiyor
Bu adam ne istiyor?
Sizi ailesinin içine sokup bir ömür ördek ailesi gibi yaşamayı mı?
Sürekli mıçmıç, iğrenç derecede samimi, hergün içli dışlı bir eş istiyor. Ben bu tarz bir kişi değilim ki karşı taraftan ne gördüm? Sürekli sömürü. Kv kpnin kardeşlerinden sülalesinden çok çekmiş, çok kalabalıklarmış, kp hep yardımların koşarmış ama onların durumu kötüleşince kimse yardım etmemiş, anlatır durur. En çok onun beni anlaması gerekirken, ilecek sömürsünler eşimi. Allah büyük.

Aynı şeyleri yaşamış olması seni anlamasına yetmez. Kaynanan kayın ailesinin kendinden ve çekirdek ailesinden çaldığı şeyleri senden çalarak tamamlamak ister.

Aynısının tıpatıpıyla yaşadım
Bigün yine kavga sonrası biçok saçma şartlar sundu asla kabul etmiyorum dedim sonraki gün gurur yaptı sanırım boşanalım dedi!
Ve bu kararı ailemlede konuşup aldık dedi
Tabikide kabul ettim
En çok böle karaktersiz bi adam sevdiğime üzüldüm tabi
Benimde çoçuk yok şükür
Devam etseydi hiçbişiy değişmicekti
Ektra çoçuk olur sıkıntım çoğalırdı sadece!!!
Kocanızı en iyi siz tanırsınız eğer bu karara varmışsanız vardır biçok sebebi ve asla geri adım atmayın karaktersiz ailesine!!!

Geri adım atmayacağım ya herro ya merro kafasındayım. Ben hayatımı onların sıkıntılarını çekmek, her şeylerine eyvallah demek için mahvetmeyeceğim. Kararınız için sizi tebrik ederim, anlaşmalı mı boşandınız?

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bir şey kaybedeceğinizi hiç sanmıyorum ama öz saygınızı ve geleceğinizi kazanacağınıza eminim.
Yeni hayatınızda şans ve mutluluk sizinle olsun, kararınızdan dönmeyin.

Evet canım anlaşmalı boşandık
Bitek araba vardı onuda 2 ye böldük eşyaların hepsini ona verdim(görmek istemezdim zaten) arabayı ben aldım parasını verdim ona noterin parasını bile 2 ye bölelim dedi ödetti bana böle pislik oldğ belli etti süreçte
Dava sonuç kağıdını almaya gittiğimizde çok üzgün duruyordu ben ilgili memurlara hemen bitsin lütfen imzalayalım dedim buna sordular kekelemeye başladı
Karaktersiz koca ve ailesini allaha havale ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…