- Konu Sahibi niles_selin
-
beni mi çağırdın :2::2: aynı duyguları paylaşıyoruz.benimde 3buçuk yıllık ilişkim var ama ben çok yıprandım..
gerçekten çok zor canım Allah sabır versin.bizd earada yollar var uzaklık var.ben onun okulunu bekliyorum.ufak bi sorun olsa bile tartışmaya dönüşüyor. yakın olsak tek görüşmeyle halledilecek bişey telefonda saatlere maloluyor bıktım artık.
olumlu yönleride var tabi uzaklık sevgiyi güçlendiriyor sabrı öğretiyor ama ne bileyim bitirsede gelse diyorum artık.offf:2::2:
gerçekten korkulası şey bazen bu evlilik :26:
ben 1,5 yıllık evliyim 5 aylıkta gebeyimm ... herşey öle güzel başlıyor ki ... ama varsa bir kayınvalideniz hiç farketmez isterse melek olsun yne de buluyor canınızı sıkacak birşeyyy bugün bende fenayım
benimki pek kıskanmazda kızınca da tam kızar bişeye. BENCE ENNN ÖNEMLİ ŞEY SAYGI SADAKAT GÜVEN VE SEVGİ..SEVGİ EN SON ÖĞE BENCE.YANİ SEVGİSİZ OLMAZ AMA EN BAŞTA SAYGI..o bitince sevgide azalarak bitiyor..
üzüldüm canım yaa.sevgi çoksa saygı konusunuda oturup halletmeniz gerekiyor,gerçi nekadar olursa.dediğin gibi evliliğe endekslediği zaman insan ne karar vereceğini bilemiyor.yıllarada yazık.. :2:evet saygı çok önemli ama bizim ilişkimizde hiç yokkk bu saygı denen şeybaşta vardı ama şimdi yok.bitincede tekrar yerine gelmiyo işte
bende kaynımdan çekiyorum daha doğrusu eşimin sürekli sorumsuz kaynıma para vermesinden bıktım laf dinletemiyorum 9 yıllık kocama
bu sebepten kaynımdan da soğudum ve bugün eşi ve çocuğuyla evimdeydi az önce gittiler ters bir laf etmemek için kendimi zor tuttum
kısacası bende keyifsizim bugün
:2::2::2:Allah hayırlı geçim ve mutluluk versin,zor..her evde var bişey muhakkak.
bende kaynımdan çekiyorum daha doğrusu eşimin sürekli sorumsuz kaynıma para vermesinden bıktım laf dinletemiyorum 9 yıllık kocama
bu sebepten kaynımdan da soğudum ve bugün eşi ve çocuğuyla evimdeydi az önce gittiler ters bir laf etmemek için kendimi zor tuttum
kısacası bende keyifsizim bugün[/QUOT
neden sana danışmadan veriyor ya.siz bi ailesiniz sonuçta.senin rızan olursa vermesi lazım.benimde sevgilimin abisi var.bende onu hiç sevmiyorum.ilerde de o olcak bela bizim başımıza.böyle bana ters ters bakmalar surat asmalar.fesatlık var içinde.bir tanede salak sevgilisi var o da benim arkamdan dedikodumu yapıyomuş daha 1kez gördü beni.tanımam görmem
evet saygı çok önemli ama bizim ilişkimizde hiç yokkk bu saygı denen şeybaşta vardı ama şimdi yok.bitincede tekrar yerine gelmiyo işte
saygı yoksa evlilik yürümez demiyorum ama insan çok yara alıyor
tadını alamadan evliliğini sürdürüyor tabi sabırlıysa
eğer sabrın yoksa mümkün değil yürümez canım
bende yeterince saygı görmüyorum eşimden 9 yıllık evliyim 3 çocuğumuz var ama haklı olmama rağmen bile kardeşi konusunda beni dinlemiyor
bende kendi kendimi yiyorum işte
çok sabırlı sakin olan ben bile çıldırmak üzereyim
saygı evlilikte çok önemli bir unsur canım sakın gözardı etme
merak ettim sormak istedim.. saygının bittiği nasıl anlaşılıyor.. hakaret falan mı oluyor aranızda??
kısacası bende keyifsizim bugün[/QUOT
neden sana danışmadan veriyor ya.siz bi ailesiniz sonuçta.senin rızan olursa vermesi lazım.benimde sevgilimin abisi var.bende onu hiç sevmiyorum.ilerde de o olcak bela bizim başımıza.böyle bana ters ters bakmalar surat asmalar.fesatlık var içinde.bir tanede salak sevgilisi var o da benim arkamdan dedikodumu yapıyomuş daha 1kez gördü beni.tanımam görmem
söylüyor canım yalanı gizlisi olmaz eşimin habersiz iş çevirmez ama yok desemde bildiğini okuyor. yok diye diretsem büyük kavga olacak evde iş kötü yerlere varacak ama böyle de hiç huzurum yok sürekli dırdır ediyorum
işte azıcık saysa beni böyle olmazdı ona sorsan sözümden çıkmaz bu nasıl söz dinlemekse
offff bugün çok sıkıntılıyım yaaa
evet cnm çok doğru söylüyosun.o sevgiyle aşkla yürütebilceğini sanıyo bu evliliği.çok ayrıldım bu yüzden.bu kez çok tehdit etti beni.bende seviyorum tabi döndüm ona.ama dahada korku sarıyo içimi çevremdeki insanlar saygı olmadan evlilik yürümez deyince.yürüse bile ben çok yara alcam biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?