- Konu Sahibi niles_selin
-
zamanında çok cesaretlendim ama o hep vazgeçmeyen taraf oldu.ve beni ne yaptı etti yine döndürdü kendine.ben gurumu ayaklar altına alıp senin peşinden koşmasaydım sen çoktan bi başkasıyla birlikteydin şimdi diyo.ama yapamıyom onsuz işte.dönünce yine bağlanıyom ona.nasıl bişey bu yaa
zamanında çok cesaretlendim ama o hep vazgeçmeyen taraf oldu.ve beni ne yaptı etti yine döndürdü kendine.ben gurumu ayaklar altına alıp senin peşinden koşmasaydım sen çoktan bi başkasıyla birlikteydin şimdi diyo.ama yapamıyom onsuz işte.dönünce yine bağlanıyom ona.nasıl bişey bu yaa
saygı çok önemli ama ilişkilerde yitirilebiliyor ve kesinlikle yerine gelmiyor.. benim 11 aylık bi ilişkim var ve saygı kesinlikle kalmadı karşılıklı yaptığımız şeylerden dolayı şimdi de yerine gelmiyor. ayrılamıyoruz da sevgimizden ama yaşadığımız şey de kesinlikle aşk değil.
dönünce bağlanmak.. ben de yaşadım.. bunun adı takıntı benceyani eğer o kadar tartışmama rağmen hala bir mesajı benim kalbimi çarptırıyorsa ve bana yaptığı onca saygısızlığı unutabiliyorsam, kesinlikle takıntı.
keşke hepimiz cesaretli olabilsek arkadaşlar.. ben kendimi o kadar gurursuz onursuz hissediyorum ki... sevgilim bile yüzsüzsün diyor bana.
keşke hepimiz cesaretli olabilsek arkadaşlar.. ben kendimi o kadar gurursuz onursuz hissediyorum ki... sevgilim bile yüzsüzsün diyor bana.
öyle. o yüzden boşuna uğraşıyoruz. önce kendimize saygımızı kazanmalıyız şahsen ben kendime saygımı kaybettiğimi de düşünüyorum.ne alakası varmış yüzsüzlükle.sevginin arkasından gitmek yüzsüzlükse kadir kıymet bilmeyene haram olsun. bu erkekler çok nankör
maalesef öyle. işte biraz cesaretli olup o acıyı göze alabilsek..o alışkanlık insanı onursuzda yapıyo gurursuzda.ayrılınca kaybettiğin herşeyini geri kazancakmışsın gibi geliyo ama onu düşünmekte acı veriyo dimi
gerçekten de öyle içinde kalınca insan boğulacak gibi oluyor. ya sorunsuz bi kadın erkek ilişkisi var mı yani; hayatımda hiç şahit olmadım da.Beni de evlilik korkutuyor,insanlara güvenim özellikel bu sene sıfıra indi. Allah'tan vazgeçilmez bir ilişkim yok,yani çok sağlam bir ilişkim olsaydı tabiki o mutluluk verir, ama 3-4-5 yıllık ilişkilerde ciddi sorunlar çıkınca ayrılsan bir dert( alışkanlıklar-hatıralar -paylaşılanlar vs), ayrılmasan bir dert(mantığın uymamaya başlıyor-gelecek göremiyorsun ama tutkuyla bağlısın- Bağımlısın)
Çelişkide kalmak en kötüsü. Hayatımın bir dönemimde bir kere yaşadım bir daha da yaşamak istemem.
Neyse ki bir şekilde meşguliyetim- kafamı dağıtacağım bir şeyler oluyor. Cumartesi bile çalışıyorum- daha sonrasında ise arkadaşlarımla buluşuyorum gülüyoruz eğleniyoruz dertlerimizipaylaşıyoruz.
Bu zamanda en iyi servet 'iyi- kafa dengi-derdini paylaşan' bir arkadaşasahip olmak.. İçinidökmek bile rahatlatıyor!
hakaret oluyor.ayrılmak için adam akıllı konuşunca öldürülmekle tehdit ediliyosun.sen istediğin kadar ayrıl ben bırakmıcam senin peşini senin düşüncelerin benim için önemli değil diyor.öyle işte
Sorunsuz ilişki evlilik yoktur ama mesela bu sene ilk kez hayatımda harika bir evliliğe şahit oldum. 1.5yıldır evliler ve gözlerindeki saygıyı muhabbeti gördüm. Birbirlerinin haklarına-sınırlarına şahsiyetlerine o kadar saygılılar ki.. Çok özeniyorum
ayy maşallah.hayalimdeki evlilik benimd eçok güzel.inşallah yaşayabilirim.yanılmaktan çokk korkuyorum.kırılmak incinmek istemiyorum..
bende istemiyorum kırılmak incinmek canım.inşallah hepimiz mutlu bi evlilik yaparız buraya yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?