Bugün canı sıkılanlar buraya:((

canım yanlış anlama da işin içinde böyle tehdit falan varsa 10 defa daha düşün derim:26:
ruh sağlığı yerine olan biri böyle konuşmaz
aşk gözünü kör etmesin mantıklı ol canım

saygının bitmesi durumu benim ilişkimde de var(dı).

bittiğini de şu şekilde anlıyorsun; mesela söylediğin hiçbir şeye inanmıyor ve her tartışmanızdan sonra seni sürekli yeni bir ilişki arıyormuşsun gibi düşünüyor. Düşünmekle kalmıyor, bunu sana söylüyor. Bu sana yapılmış bi saygısızlık. Seni sadece yalancı yerine koymuyor aynı zamanda sadakatsız ya da gurursuz gibi gösteriyor.

şehirler arası bir yolda olduğunu biliyorsun. 6 saat boyunca aradığında açmıyor, mesajlarına cevap vermiyor. Yol üzerindeki emniyet müdürlüklerini bile arıyorsun kaza haberi var mı diye. Sonra bi mesaj geliyor ve "ne var, ne istiyorsun" yazıyor. Senin olduğun şehre gelmiş ve hatta dışarda bi şeyler içmiş olduğunu öğreniyorsun. Halbuki bütün ailen onun için düzenledikleri bi yemek terpit etmiş ve gelmesini aç aç bekliyorlar. Bu da aileye yapılan bi saygısızlık mesela.

çok konuştum sanırım umarım anlamını hiç öğrenmezsin.

Ağlama tatlım ya sonuçta bu hayat senin hayatın ve uzun bir ömür var çok iyi düşün ve kararını ver bence

ya evlenmeye mecburmusun sanki onla pek anlamadım.senin içine sinmedikten sonra işin içine tehdit girdikten sonra?? hep ezilen mi olmak istiyorsun ?

seviyorum cnm.alışkanlık mı onuda bilmiyorum 5buçuk sene oldu.onun yerine kimseyi koyamıyorum.ne insanlar çıktı karşıma saygılı filan ama işte o çok ayrı benim için.iyi bi insan çok iyiliğinide gördüm.hiç kıyamıyorum ona yinede.ama tereddütlerim var evlenince nasıl olcak diye işte.

yaquri çok üzüldüm içime oturdu gerçekten...çünkü ben güzel bir ilişki yaşıyor olsmada hep böyle kabus gibi şeyleri düşünüp ya olursa deyip üzülüyorum ama sanmıyorum olmaz inşallah.sende dı dediğine göre bitmiş zaten.iyi yapmışsın

canım yanlış anlama da işin içinde böyle tehdit falan varsa 10 defa daha düşün derim:26:
ruh sağlığı yerine olan biri böyle konuşmaz
aşk gözünü kör etmesin mantıklı ol canım

buaralar iyice mantıksızlaştım zaten.bu alışkanlık aşktanda beter bişey.insanı yiyip bitiriyo

Son düzenleme:

evet alışkanlık oluyor orda haklısın ama ben durumu öğrenince daha çok üzüldüm şimdi sana.bazen bende diyorum keşke hiç sevip yıllarımı vermeseydimde hazırdan okulu askerliği işi olan biri karşıma çıksaydı hemen evlenseydim..çünkü uzadıkça insnaın ömründen ömür gidiyor.belki beklemekde güzel ama bazen dayanılır gibi değil. bazı kişiler hemen evlendi diye duyunca gıcık oluyorum emek vermeden mutlu olanlara

teşekkür ederim canım. Bitirmeye uğraşıyorum. hala seversen çok zor oluyor bitti deyip arkanı dönüp gitmek. inşallah üstesinden geleceğim bi şekilde.
Eğer güzel bi ilişkin varsa bence kötü şeyleri kesinlikle düşünme bile
her zaman mutlu olmanı dilerim

ayy amin canım inşallah sağol.sende hep mutlu ol inşallah.inşallah düşlediğimiz sevgiyi saygıyı karşılıklı olarak buluruz. ben dırdıra başlayıp herşeyi sorgulamazsam ilişki güzel erkekler yapıcı değil ,yürütmek zor oluyor bazen...

verdiğin cevap için teşekkürler bunlar bizde yok şükür ama olmasına da izin vermem veremem yani..bu saydıklarından bir tanesini bile yapamaz bana çünkü olucakları bilir.. ayrıca ona en büyük cezayı veririm bensiz bırakırım..yok amacı zaten bensiz olmak ise yolu sonsuza dek açık olsun.ayrıca tehdide falan papuç bırakmam..niye gördügüm ilişkiler bu boyutlara geliyor, laçkalaşıyor..erkeklere gereğinden fazla mı anlam yüklüyoruz nedir..

ilişki uzadıkça ....çıkıyor.iki tarafta yıpranıyor.görücü usulu evlenenler daha mutlu oluyolarmış.bizdemi öyle yapsaydık ya.evlenene kadar herşey çok hızlı yaşanıp bitiyor.bütün heycanlar,saygı,aşk flört döneminde yaşanıyor artık.

buaralar iyice mantıksızlaştım zaten.bu alışkanlık aşktanda beter bişey.insanı yiyip bitiriyo

alışkanlık kesinlikle kötü bir şey selin ama lütfen bunun seni yiyip bitirmesine izin verme. zira hayat her şekilde devam edecektir. hiç kolay olmayacak ama okuduğum kadarıyla çok sana çok zarar veriyor bu ilişki. bu sebeple bence cesaretli bir kız ol ve kendine bu alışkanlıktan kurtulabileceğini kanıtla.

saygı çok önemli ama ilişkilerde yitirilebiliyor ve kesinlikle yerine gelmiyor.. benim 11 aylık bi ilişkim var ve saygı kesinlikle kalmadı karşılıklı yaptığımız şeylerden dolayı şimdi de yerine gelmiyor. ayrılamıyoruz da sevgimizden ama yaşadığımız şey de kesinlikle aşk değil.

verdiğin kararları uygulayabiliyorsan gerçekten seni tebrik edreim.çünkü bende haklarımı suistimal ettirmekten hiç hoşlanmam ve gerektiği zaman tavrımı koyarım.ama çoğu zaman kararlarımı uygulayamam.mesela aramayım anlasın derim o da aramaz.maksadım ona ders vermekken suçlu olabiliyroum aramamakla.tamam o da seviyor anlıyor ama gurur işte gururrrr.ah o gurur.ondan bari bukadar olmasa uzlaşırdık.

bende üzüldüm cnm sana yaevet severken bitirmek çok zor oluyor çok acı çekiyosun allah hakkında hayırlısını versin cnm.böyle saygısızlarla uğraşmak çok zoorr

bunun cevabıda KADER ahhhh kader işte.düşünülenler olmuyorki.hayat bişey çıkarıyor ve yaşıyosun.sonra bakmışsın yıllar geçmiş birine bağlanmakla.doğrunun ne olduğunu tam bilememekle yaşın geçmesi arasında bocaladığın bir dönem oluyor ve tekrar bi ilişkişkiye başlamak korkutucu geldiğinden eskiye talim oluyorsun.bu belki çok doğru bir karar oluyor belkide yanlış..

sanırım evet. fazla anlam yüklüyoruz. çünkü biz kızlara göre bi ilişkiye başlandıysa, o ilişki uzun sürmeli. kesin olarak söyleyemem ama sadece ilişkisi olsun diye, ciddi olmayan bir şekilde biriyle birlikte olan çok fazla kız olduğunu sanmıyorum. erkekler içinse durum farklı. onlar her kızla öncelikle sevgilileri olsun diye birlikte oluyorlar, sonrasında anlam yüklüyorlar. bu yüzden ilişklerin ya da evliliklerin ilk yıllarında (belki de daha uzun bir süre) kadınlar her türlü saygısızlığı sine çekmeye çalışıyorlar. uzun süreli evliliklerin sırrı; bence kesinlikle kadının sabrıdır.

zamanında çok cesaretlendim ama o hep vazgeçmeyen taraf oldu.ve beni ne yaptı etti yine döndürdü kendine.ben gurumu ayaklar altına alıp senin peşinden koşmasaydım sen çoktan bi başkasıyla birlikteydin şimdi diyo.ama yapamıyom onsuz işte.dönünce yine bağlanıyom ona.nasıl bişey bu yaa

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrikler cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…