Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

ne güzel konuymuş artık her gün yazarım.
bugün yüksek iki not aldım buna sevindim.
onun dışında güzel bir gelişme yok, buna da üzüldüm:)

çok güzel bi gün geçirdim anneşimle alışveriş yaptık eşime kaliteli ve uygun fiyata süveterler aldım tasviye edilen bi mağazadan ama üzgünüm hiç ders çalışmadım bugün

bebeğimin hareketlerini ilk defa bu kadar net hissettim,dünyalar benim oldu bugün kaydirigubbakcemile3

çok sevdiğim bi arkadaşımla görüştüm çok eğlendik gezdik alışveriş yaptık
sonra evde aynaya bakınca koca göbeğime sinir oldum üzüldüm

Anlayışsız kaynanam bize geldi kırk defa uyarmama rağmen yine evimin düzenini alt üst etti her tarafı birbirine kattı güzelim evimi kendi evine benzetti herşeyin yerini değiştirdi yine, bende sinir krizlerine girdim bi sürüde iş çıktı tekrar eski haline getirmek için, kara cahil ya yok böyle biri!!! :mymeka: Çok sevdiğim bi arkadaşım aradı bugün mutlu oldum ama hala sinirim geçmedi ya kuduruyorum yolacam bi gün ben bu kadını vallahi ... klava:

bugun senı sadece otomotıv ıle ılgılı degıl bütün operasyonlar için düşünüyoruz demesi bir direktörün ünvan yada terfi henüz alamamış olsamda cok onur vericiydi ve beni çok mutlu etti .en çok mutsuz edense aşık oldugum ınsanın hayatımda olmaması.

akşam söylediklerimin karşımdaki insanın aklını başına getirmesine çok sevindimyerimseniben
kızım grip oluyo ona üzüldüm:sinifsinif:

bugunude sag selamet gecirdimiz icin mutludum
biraz once baska bi topicde bi annenin kollarinda evladinin can verdigini okudum uzuldum....

bugün çok sevdiğim arkadaşlarımla keyifli saatler geçirdim çok mutlu oldum, aşkım beni hiç aramadı onada çok üzüldüm:sinifsinif:

Bozuk olduğum kankamın duygu yüklü mesajları beni mutlu etti bugün bide küçük kuzenimin saçlarını kestim çok sevindi bununlada çok mutlu oldummm.:lepi:

kardeşimle çok kötü kavga ettik çok üzüldüm sinirden oturdum ağladım
kuaförde kaşlarımı çok güzel aldılar bunada sevindim:)

bugün teyzesinin bitanesini gördüm çok mutlu oldum.. sevgilimle kavga ettim sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…