Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Bugün erkek kardeşim burnundan ameliyat olacak,
inşallah başarıyla sonuçlanır ve hemen iyileşir,
biraz önce telefon geldi,kızımda okulda düşmüş,
yani akşama kadar sevinecek haberlerim gelir sanırım...

bu aralar pişman olup yine benle ilgilendiği için mutluyum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan korktugum için üzülüyorum bilmiyorumkismile

Çok sevdiğim ablamdan çok güzel hediyeler aldım,
çok mutlu oldum...
çok şükür üzülecek birşeyim olmadı...

:)sınıfta bi çocuğun kafasına sakız yapıştı ona gülünce çok mutlu olsum.üzüldüğüm bişey olmadı herhal.

Bugün beni çok güvendiğm ve sevdiğim eşim çok üzdü ve derin derin yaralarr açtı yüreğime..

ailemi çok ihmal ettiğimi hissettim bugün.. ve benim için çok değerli olduklarını. kafama takılan sey bu oldu sabah sabah.. mirmirmirmir

bugün sevdiğim insan beni çok üzdü... bugün pazar ve o yine arkadaşlarıyla çıktı aramadı bile beni... o beni değil arkadaşlarını tercih etti..mafoldumben

Birkac saat once cok sevdigim birinin benim hakkimdaki dusuncelerini ogrendim, cok sasirdim ve uzuldum...:roflol:mafoldumben

beklentilerimin gerçekleşmemesine üzüldüm yine
ama oğluşumla oynarken her şeyi unutup mutlu oluyorum:)

Ruh hastası ,asalak bir karı-kocanın hala bizi takip ettiğini duydum.Onların adına üzüldüm,çünkü hala akıllanmamışlar ve hastalar.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

morita opuyorumnanaktanevleneceğim erkek prototipini buldum, şimdi sıra gerçeğini bulmaya ve kendime aşık etmekte aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…