Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

sabah uykulu onun o sesini duymak beni mutlu etti uyandırmak bir yana, keşke yanında olsamda yanına girip uyusam diye düşündüm.. sıkıcı birşey olmadı henüz çok şükürr

bugün yine herzamanki gibi sabahladım sevgilimin resmiyle ve sesiyle onu dinlemek huzur veriyo bana.. ama günlerdir uyuyamıyorum çünkü onun yurtdışına gidicek olması ve herşeyin gün geçtikçe kötüye gitmesi ve tabi bu durumu izleyip hiç bişe yapamamak beni cok cok üzüyor.. en cokta onun bensizliğe alışma isteği..

annemin bel agırısına , aşkımın birkaç söyledigine üzüldüm..
sevindigim bişey yok malesef.

Bugün kızım artık öğürmeden kabak yemeği yiyebiliyor diye çok sevindim,en son kaşıkta birden tüm yediğini geri çıkarınca tüm idesi boşaldı diye çok üzüldümsenağlama

bugün çok sevdiğim bir arkadaşım anne oldu bu ollay beni hem mutlu etti onun adına hem üzdü kendi adıma ben ne zaman anne olucam diye mafoldumbenmafoldumben

çok güzel bir rüya gördüm
oğlum asarıldım
kucagıma aldım kokladımm
mutlu oldum.

ama uyandım bunun rüya olduğunu anladım üzüldüm
o çok uzaklarda.

Dün için duygularımı yazmak istiyorum...
Eşim ve kızımla harika birgün geçirdik,çok mutlu oldum,
annem ve kayınvalidemi mutlu ettik,bu da ayrıca mutlu etti bizi,
çok şükür üzülecek birşey olmadı...

sevgilime ''ben bu durumdan rahatsız oluyorum'' dedikçe ''bunda rahatsız olcak bi durum yok'' demesine sinir oldum ve üzüldüm

sevgilimin başını omzuma,boynuma yaslayıp çok uzun süre gözlerini kapatıp kedi yavrusu gibi öyle durması,ayrılık vakti gelincede ı-ıhhh diyip ben kendimi uzaklaştırdıkça onun kendine çekmesi,5 dakika daha lütfen diye yalvarması çok mutlu etti :)

askere gidecek napsın doya doya hasret gideriyor

üzen de o mutlu edende anlamadım ne biçim iş

annemle babamın tartışması üzdü :sinifsinif:
sevgilimin hemen yanıma en sevdiğim jelibon ve çikolatayla gelip bebeğiymişim gibi beni göğsüne yaslayıp bana masal anlatması, dökülen gözyaşlarımı silmesi,beni mutlu etmek için çaba göstermesi,her zaman yanımda olucağını hissettirmesi beni mutlu etti.:asigim:

kzım benı mutlu ettı. sabah gozumu actıgımda onu yanımda melekler gıbı uyurken gormek mutlu ettı. bana bakıp gulumsemesı mutlu ettı. mıs gıbı kokusunu ıcıme cekmek mutlu ettı...
ewımden tasınıp baska bı ewe gıdıcek olmam mutsuz ettı. ama oda kızım ıcın sonucta :)

Bugün beni en çok 1 dakika önce sözlümden aldığım mesaj mutlu etti yine mükemmel bi şiir yazmış çünkü :asigim:

ehliyet sertifikamı almak mutlu etti
ama şehitimizin cenazesi fazlasıyla üzdü((
rabbim askerlerimizi ve içindede kardeşimi korusun...

opuyorumnanaktanbugun benı hem mutlu eden hemde huzun veren seyler yasadım
mutlu eden sey esım yıllardır bekledıgım seyı yaptı ve etrafındakı kotu nıyetlı ınsaları farkettı ve agızlarının payını verdı
mutsuz eden olay ıse esımın bunları bana anlatırken ve savasırken verdıgı mucadele sonunda cok moralman yorulması uzulmesı utanmasıydı
esımı cok sevıyorummm

kocamın 2 saat önce istanbul a gitmek için yola çıkması çk üzdü beni gözyaşlarıyla uğurladm.Rabbim bizi kavuştursun...

sevdicegimin benimle ilgilenmesi sorunlarımı dinlemesi ve bana yardımcı olmaya calısması beni mutlu etti

onu kırdığım için zaten üzgünüm, tekrar yapmıycamı da söyledim söz verdim..
ama hala kırgınlığını hissettirmesi beni çileden çıkarıyor..

bugn onu gördüm.. cok mutluyum.. kader bizi karşılaştırdı ne şans.. şoktan kurtulmam uzun zaman aldı ama 5 dk da olsa onu görmek cok güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…