Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

bugün onun doğumgününün kutlanmaması için önüme bir sürü engel çıktı mafoldumben
hiçbir şey mutlu etmedi malesef :gitme:

sevgılımle konusmak onun gıbı bırıne sahıp olmak hepsi cok mutlu ettı benı cok ozledım askımı coook

Uzun suredir gormedigim bir arkadasimi gordum, mutlu oldum.
Bir de bunu da paylasmadan duramayacagim. son 2 gundur de acayip mutluyum, cunku oncelikle okulumda 2. sinifim da bitti, artik 3. sinifim. Ve cok sevdigim biri bana manevi destek verdi bir derdimde, cok sevindim. =)

aşkım ona aldığım çokoprense çok sevindi o sevinince ben de çok mutlu oldum opuyorumnanaktan

arkadasim nisanlanacakmis cok mutlu oldum
bi bucuk saat sonra askimi gorcem cok mutluyum =)
bugun beni ozellikle bisey mutsuz etmedi, onumuzdeki haftayi dusundukce mutsuz oluyorum ztn =(

yarın kızımın okuma bayramı var.bu nedenle çok heyecanlıyımboshayallersmile
dişim ağrıyor günlerdir geçmedi sinir oluyorum yaaaamafoldumbenmafoldumben

bu akşam şampiyonluğu kutlayacağız....
büyük ihtimalle:)
üzülmek için kaile alınacak birşey yok...

dün hersey üstüme üstüme geliyordu sanki.. hic birsey yola girmicek gibiydi..
ama bugün halloldu cok $ükür kafam rahat..ben rahatim hersey süper gidiyo $IMDILIK

Kardeşimle Babamın Tartışmasına Üzüldüm... :çok üzgünüm:

Sevgilimin Sürprisiylede Havalara Uçtum... :asigim:

Onunla konuşmak ve vize sonuçlarımdan birinin 90 olması beni çoookkk mutlu etti.

beni üzen şeyyy ise yengemle aramda sazlı sözlü bi kavgam olmadığı halde konuşmuo olmamız.annem orda olduğu için o eve gidiyrmmm.kapıyı açıo hoşgeldin bile dememesi beni üzüooooo.mutlu eden şeysee;çeyrek altınımı bozdurup alışveriş yapıcak olmaammm
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…