Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Bugun cok yorucu ve stressli bir gundu ama karsiliginda bir arkadasimin bana "Hakkini odeyemem, iyi ki yanimdasin,seni cok seviyorum .. " demesi bana cok iyi geldi,cok mutlu oldum.

dünkü mevzuların açılmasına üzüldm

amaa bugün herşeyin düzelmesine,
yeni bodylerime ve çantama
vee yıllar önce hayali kurulan bir işi bugün gerçekleştirdiğime çoookk sevindim

Ders notlarım beni üzüyor, endişelendiriyor. Çok korkuyorum. eyvahedigeldismile

ben mutlu olamıyorumki ...
bugün beni arkadaşlarım çok mutlu ettii.. hepsini çok seviyorum unutmadılar beni
mutsuz eden adam mışıl mışıl uyuyorr şuan ..

en çok üzüldüğüm Bihterin ölmesi, kendimi fena kaptırmışım aşkı memnuya
en mutlu eden olay eşimin AJDA konserine bilet alması :) tapıyorum Ajdaya

Bugün beni en mutlu eden şey eşimin sabah evden çıkmadan bana söylediği 'Biliyor musun sen yanımda yokken hiç eğlenemiyorum.Hep seni yanımda istiyorum.Benim arkadaşımda,karımda,sevgilimde kısaca HERŞEY SENSİN' demesi oldu.kaydirigubbakcemile2

Insanin gercek bir iki dostunun olmasi ne hosmus,bugun yine kalbimi isittilar,uzmeye caba harcayan tek kisinin ise suyu iyice isindi...

7 yaşındaki kızımın bebeklik dişi düştü bugün ve alttan iki tane yeni dişi çıkmış çok mutlu oldum..
minik oğlum sabahtan beri ateşli ve halada düşüremedim ..oda yetmiyormuş gibi eşim dünden beri vır vır konuşup durdu canımı sıktı çok üzüldüm..

eşim bana en sevdigim parfümü almiş:lepi:.buna sevındım.gerı kalan zamanım sıkıcı gectı...

Annemin ağlaması çok üzdü.

Annemin yaptığı güzel yemekler mutlu etti. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…