Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

bugun sesını duymak ıstedıgım kk dan tanıdıgım bır akidişimle bol bol muhabbet ettik kaydirigubbakcemile2
valla tadı damagımda kaldı :teytey::teytey:

KK arkadaslarimin beni yalniz birakmamasi beni cok ama cok mutlu etti..
esimle agladik ona cok uzuldum mafoldumben

gece 1 e kadar yalnız kalacağımı düşünmek çok canımı sıkıyor :sinifsinif:

evlilik yıldönümümüz geliyo ne hediye alıcam veya ben eşime ne alıcam çok merak ediyorum

bugün sözlümün izni bitti ve askeriyeye geri döndü o yokken zaman geçmiyor ama 1 hafta yanımdaydı ve hiçbirşey anlamadım offff offfff

uzun zamandır dışarı çıkıp gezmiyodum bugün gezdim o yüzden mutlu oldummm...

Hakli ciktigima sevindim bana artik kimsenin evlilik demesi mumkun degil.
Hicbirseye uzulmedim sadece akillandim.

bugün sevgilimle 10 saat birlikte olmak beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan
ama eve gelince annemin ''sen gidince ben napıcam''demesi beni üzdü :gitme:

bugün bişi oldu şoklardayımakannehirtabi sinir kat sayım arttı bu sayede

annemin diş ağrısının geçmesine çok sevindimm ama aşkımın telefonu bana kızarak kapatmasına çok üzüldüm :gitme:

Sen de benim herşeymsin dedi tartışmanın ortasnda bu mutlu etti :)

Arkadaşımın morali bozuk ve karamsarlık içindeyz bu da en mutsuz olduğm şey bugün içn

eşim sabah masama gül bıraktı ama mutlu etmedi bu beni çünkü dün de telefonunda ayıp sitelerden indirdiği kadın resimlerini yakaladım (

Dawson's Creek'in 6. sezon bölümlerini nette izleme imkanı bulduğum için mutlu oldum lakin görüntü kalitesinin çok düşük olması üzücü.

Yanlış alarm. 6. sezonu izleyemiyorum. Yokmuş! Sözde var görünüyor ama 5. sezon onlar.
Üffff..

Cok sevip, ozledigim birini uzaktan gordum, ama yanina gidip konusamadim :gitme: of ya, icime oturdu bu durum. :çok üzgünüm:
Saatlerce yuzdum, iyi spor oldu, buna da sevindim. a.s

kankim geldiii bol bol muhabbet ettik rahatladık olumunekankayizsmile
iyiki o var herşeyimi anlatabilecegim boshayallersmile
cocuklarla gürültü patırdı içinde yinede güzelllkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…