Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

eşim evlillik yıl dönümümüzü hatırladı ve hediye aldı ınanılmaz mutluyum :)

bebeğim çook ağladı susturamadım içim içimi yedi inanılmaz üzüldüm

Yine bazi seyleri neden yaptigima kendimin bile anlam veremedigi, karmasik duygular icinde oldugum bir gundu; sacmaladim, kendime kizdim; uzgunum.
Uzun suredir gormedigim arkadaslarimi filan gordum, mutlu oldum.

meleğimin attığı tekmeler beni çok mutlu etti halada atıyo durmadan
bu sıcakta evde yalnız olmam beni çok üzdü

Muhteşem bir gündü!!!opuyorumnanaktan
Saç bakımı,vücut bakımı,fön!!!
Allahım Allahım ne güzelim ben yine!bayanssulusmile

Üzüleceğim hiç bişiy olmadı çok şükür..:teytey:

saçlarımı nihayet kestirdim o yüsden sevinçliyim umarım sağlığına kavuşur saçlarım

Sabah alışverişe gittim. Cola'nın çok eskiden olan litrelik cam şişesi tekrar üretilmeye başlanmış. Rafa daha yeni yerleştiriyorlardı. Eski günleri hatırlayıp bir tane alıverdim. İlk alan benmişim. Kendi kendime ' Neyse, sonunda birşeyde birinci oldum.' diyerek mutlu oldum.

Uzun suredir elestirilmekten bikmistim...bugun sevilmenin,takdir edilmenin ne kadar guzel bir duygu oldugunu tekrar anladim,cok sukur Allahima..

değer verdiğim bi insan benim insanları hep kendim gibi gördüğümü söyledi.....ne kadar saf ve iyi niyetlisin sen böyle dedi...senin bu yönünü çok taktir ediyorum fakat böyle olursan insaniyet namına kazanırsın fakat çoğu kezde kaybedersin dedii.....hem üzüldüm bu duruma hemde mutlu oldum.....

bugün kızımın ayrıldığımız eşimi özlemesine ve eşiminde kızımla yeteri kadar ilgilenmemesine çok üzüldüm.
akşam eşimi aradım ve kızımla konuşmasını istedim kızımın onu özlediğini söyledim ve kızımla konuştu. kızım çok mutlu oldu. dolayısıyla kızımın mutlu olmasına ben daha çok mutlu oldum

bugün ben terslik yaptığımda odunumun alttan alması beni çok mutlu etti

ama o düğün davetiyelerini dağıtırken de çok üzüldüm ben yaa offf

eşimle bir kaç gündür aramız iyiydi.. ta ki bu akşam eşim odunluk yapana kadar.. üzüldüm
sevindiğim pek bi şey olmadı yaa .. yemeği yine yakmadığıma sevinmiş olabilirim biraz

bu aralar neye üzülüp neye sevineceğimi bilemez oldumm...her zamanki gibi beynimin içinde bi ton soru yığını var ve ben onların içinden çıkamıyorum........kararsızlıklarım aldı başını gidiyo.....neye nasıl tepki vereceğimi kime inanıp kime inanmayacağımı insanlara neasıl yaklaşacağımı çözemez oldum artık....

O kadar çok üzülecek şey var ki.... Evet belki ufak tefek şeyler ( Allah daha büyük dert vermesin ) ama biraraya gelince insanın içi sıkılıyor. Sabah çok sevdiğim porselen çaydanlığı elimdem düşürüp kırdım. Şimdi ona takılıyorum... Bugün için şimdiye kadar en güzel haber de cenay arkadaşımızın yazdığı 1 litrelik cam cola'nın yeniden satılıyor olması. Gençlik anılarım canlandı... Ne güzel günlerdi... ( Bakın buda beni üzdü) Nereden aldınız?

sevgilimle aram kötüydü ama dün gece çok şahane bi mesaj yollamış bana sabaha müthiş başladım :))

diyeti bozmadığıma ve yeni çantama çok sevindim
allaha şükür üzüldüğüm bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…