Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

eşimle tartıştık iletişim sorunu yaşıyoruzz.

çok sevdiğim bir arkadaşımla 3 saat kadar oturup sohbet ettik
bu beni mutlu etti.

(Dun sabah cok kirildim,uzuldum.....oglen cok hosluklar yasadim,aksam coook huzurlu ve guzel gecti)
..... bugun ise gercekten mutluyum.....

nişanlımla ayrıldık sanırım. hem birlikte olmak isteyip hem de olamamak sezen aksu şarkılarındaki gibi

Yarin kolej mezuniyetim var, mutluyum.
Canim gibi sevdigim hocamdan ayrilacagim icin uzgunum, hem de cok.

Kendime olan inancım mutlu etti. Diğer geri kalan herşey mutsuz.

------ eşimden aldığım güzel çiçekler beni çoooooook mutlu etti.
------ütü birikmiş onları görüncede yıkıldımmmmmmmmm:90:

dün maşa yaptığım saçlarım bu sabah da şeklini koruyordu .tam olarak olmasa da . bu beni mutlu etti.
havanın kapalıı olması da canımı sıktı

Ablacıkla sohbet etmek için fırsat yarattım, çok özlemiim çok mutlu oldum...Ama O'nda değişen bişey yok yine çok mutsuz canım benim...çok üzüldüm...

mutla eden birşey olmadı
mutsuz edenleri sıralayayım kocam beni sinir etti komşuma gıcık oldum kıl biri havada kötü bulutlu kış geri geldi sanki
offf ne kadar detay takıyorum kafama yaaa kendi kendimi mutsuz ediyorum farkındayım:84::84:

mutlu eden öğrencilerimin saygılı davranışları...mutsuz eden odunumun gerçekten odun olması...insan bir tepki verir yahu...

3 ders olmasına sevindim , matematik sınavının 20 dakkasını alıp sınavı yetiştirememe neden olan edebiyat öğretmenini öldüremediğim için çok üzüldüm

bugün çok çok mutlu olduğum bişey olmadı galiba...
üzgünlüğüm had safhada olduğu için..mutluluğu pek düşünemedim..
ev arkadaşlarımın beni yerip,yerin dibine sokmasından ve benim ağlamamdan mutluluk duymalarından çok üzüldüm

bu gün öğlen işten eve gelirken ( ki yemek yiyip öğleden sonra tatil olmasına rağmen ek göreve gitmem gerekiyordu ayrıca pazar gününede görev yazmışlardı bir c.tesim vardı 10 gündür izin yaptığım yok) tel çaldı bizim idari büro demesinmi yarın sabah 8 de ek görevin var tmm dedim kapadım teli delirdim ama geçen haftada izin yapamadım bu haftada gitti diye eve geldim eşime söylendim söylendimmm arkasından yine tel çaldı c.tesi görevi iptal diye bi sevindim bilemezsiniz.... Yarın inş eşimle 1 ay aradan sonra kahvaltı yapabilcezz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…