Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Migros'tan aldım Asuman hanım. Bu arada kırılan varsın çaydanlık olsun, nasılsa yerine gelir...

Annemin söylediği birkaç cümle ve bazı insanların bakışları çok mutlu etti beni bugün.

Hayat iste...cok istedigim bir isi beklerken, cok farkli 2 ayri yerden, hemde cok prestijli 2 ayri ise kabul edildigimi ogrendim,hem cok sevindim, hem de aklim cok karisti..bu gidisle-ister istemez- politika hayatima girecek galiba..

Son düzenleme:
Hayat iste...cok istedigim bir isi beklerken, cok farkli 2 ayri yerden, hemde cok prestijli 2 ayri ise kabul edildigimi ogrendim,hem cok sevindim, hem de aklim cok karisti..bu gidisle-ister istemez- politika hayatima girecek galiba..

hakkında hayırlısı canım....

eve icra gelecekmıss ahh babam yaa hiçç akıllanmıcaksınnnn seeennn ,millete kefil olup duruyosun odemiceklerını bile bilee... senın yaptıgın iyilik değil enayilik..olan anneme oluyor hasta oldu senın yuzunden..

Sınıfım futBol maçını kazandı, Bir öğrencim Bana papatya verdi çok sevindim.. bi öğrencim de üstüme yürüdü canım çooook sıkkın.. kimlerle uğraşiyorum Bir Bilseniz =(

Eşim beni mutlu etti,

beklediğim mail gelmediği içinde çok üzgünüm

Aramın bozuk olduğu babamla komik anlar geçirmek mutlu etti.
Okulun müzik yarışmasında teknik hata yüzünden diskalifiye edilmesi ise çok üzdü .

Üstün olmak mutlu etti ama başarılı farklı olmanın bedelleri hayattan daha bir soyut olmak daha bir suratsız.. buda üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…