Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

Birçok kişinin evliliğinde var bu sorun başta benimki olmak üzere.İşten geldiği zaman kapıda karşılayan karısına sarılmak öpmek o kadar zor geliyor ki anlatamam.Çok yorgunum ,bütün gün insanlarla uğraşıyorum ,çocuk musun sen ilgi bekliyorsun vs vs. Düzelmeyince düzelmiyor huyları.Benim çocugum yok ,ortak hiçbir malımız da yok.Yine de boşanmak için basit sebepler gibi geliyor bana bu .Sende tekrar düşün derim ben son kez yuvan için

Ewd mutluluğu maddiyatta nesnede aradığımı sanıyor çok mu çok doluyum ama bu peygamber sabrını tüketti bu adam herşeyimi hazırladım topladım..
Gitmeyeceginizi düşündüğü için normal mesajlara devam ediyor. Belki gitmeyeceginiz izlenimini vermissinizdir.

Sizin birbirinize saygınız kalmamış gibi geldi bana.Saygi olmayınca sevgi de ortadan kalkıyor.Anlayacak gibiyse adam akıllı oturun konuşun.Aile terapistine gitmek için ikna etmeye çalışın.Sozunu dinlediği bir aile büyüğünü araya sokabilirsiniz terapi için.Şart koşun terapiye gitmeyi

Bence bir daha dusunun iyice. Aldatma, siddet yoksa bir shans verseniz iyi olur. Sonra gorursenizki hic bir sey deyishmiyor onda kararinizi alin.
4 yillik evliyim, birinci yili ben de hep bir sheyler beklerdim eshimden. Sonra farkina vardimki bu beklenti ancak beni uzmekden bashqa bir ishe yaramiyor. Kestim beklentiyi, kendi bashima cocuklarima mutluyum.
Insallah dogru karari verirsiniz, ilerde keshke demiyecek shekilde.

Gitmeyeceginizi düşündüğü için normal mesajlara devam ediyor. Belki gitmeyeceginiz izlenimini vermissinizdir.
Olabilir ne yaparsam yapayım kalıyor diye düşünüyor galiba zibilyon kez kovsamda kaybetme korkusu yaşamadı beni.
Ama ta kş bugüne kadar.

Eğer gerçekten karar vermişseniz,cesaretinizi toplamışken, dönmeyin bu karardan..
Hep ondan korktuğuma durdum bu zamana kadar yok çocuğu alırım yok seni öldürürüm ailene zarar veririm ama nereye kadar sabredeceğim..
Kararlıyım..

Hep ondan korktuğuma durdum bu zamana kadar yok çocuğu alırım yok seni öldürürüm ailene zarar veririm ama nereye kadar sabredeceğim..
Kararlıyım..

Bilmiyorum ama sesi çıktığına göre bişey yapamaz.. Çocuk zaten küçük anladığım kadarıyla mahkemede hertürlü annede kalır o konuda bişey yapamaz yaparsa suçlu duruma düşer ... Nezaman çıkacaksın ,?

Kac senelik evlisiniz...kel alaka olacak ama 5.sene ise durup dusunecegim cogunluk 5.senede batiyor

3 yasında bana düşüyor çocuk.
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim onu bilmiyorum avukata danışacağım en kısa sürede.

Senin yine sorun belli benim kocamin ne olduğu belli degil ki sorun belli olsun.dünyaya iş bulup hatta icat edip tum sevdiklerinden uzakta oylanıp sacma insanlarla goy goy yapil evine yatıya gelen birisi.kocan oglak burcu mu

Eşiniz ilgi göstermeye başlasa herşey değişir mi??
Esas bunu sorun kendinize.

Bence evinizi terk etmeyin.Eşinizle bu akşam daha düzgün bir üslupla konuşun.Olumlu yaklaşın
Ve bir daha kıyametde kopsada bana o dediklerini deme diye uyarın.
Sen böyle yaparak beni evimden evliliğimden soğutuyorsun deyin.

Birde ilginizi sevginizi çocuğunuzun gelişimine yönlendirin.eşinizi yok sayın biraz.
Ve özel isteklerinide reddedin, bu duygusuzlukla olmaz felan deyin.kararında ayar verin yani...

Hemen boşanmak ne yahu!! Çocuğunu düşün lütfen, yazık değil mi ona.

iki taraf da diğer tarafın sabrını zorlamış. bir de diğer tarafı dinlemek lazım bu konularda.

som kararınızı vermeden aile danışmanlığı deneyin. belediyenin aile danışma merkezleri ve aile bakanlığının sosyal hizmet merkezleri bu hizmeti veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…