Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

sakin seni baskasi icin uzen bir adam icin uzulme bir saniyeni bile ona verdigine degmez guclu ol sabirli ol baslarda zor gelir ama zaman tum yaralarini sarar bak kocaman bir kizin varmis sana destek canyoldasi hayatta kendinden onemli birsey yok unutma bunu gul gec kendini salma sakin bir bakicaksin degil sevgisi yuzunu bile gormek istemeyeceksin hayat sana guzel gunler getirsin insallah

Birtanem desteğin için çok teşekkür ederim,bugün neredeyse 1 ay oldu gerçektende zaman geçtikçe gerçekleri daha iyi görüyorum.Birde gün geçtikçe çevremdeki insanların itirafları ile sarsılmaya başladım meğer ben 12 yıldır yaşadığım adamı hiç tanıyamamışım detaylara girmek istemiyorum.Ama inanki artık içimde ona dair hiç birşey kalmadı.Yanlızca 31.12.2009 09:55 bekliyorum.İşte o gün yeniden doğucam.

ufff yazdiklarini daha okurken benim icim daraldi kimbilir sen ne cok uzulmussundur tatlim ama bosanma kararini verebilmis olman cok iyi(aldatilmayi sineye ceken bir cok kadin var cunku). insan bir kere aldatabiliyorsa esini bence devami da gelir zaten, o yuzden bosanmak en iyisi. umarim hayat sana ve kizina cok guzel seyler verecek. esinin ve o senin kocana kocacim diye mesaj atanutanmazin da mutlu olacagini hic sanmiyorum. esin seni cok arayacak ama is isten gecmis olacak...insallah kafasini duvarlara vurur bir gun...hic acimiyorum boyle erkeklere...Allah esini nasil biliyorsa oyle yapsin...yani tamam kiz kur yapti esini ayartmaya calisti diyelim(belki de tam tersine esin kizin aklina girdi, erkeklerden hersey beklenir), esin nasil seni ve kizini kaybetmeyi goze alip kiza karsilik vermis bunu aklim almiyor...Allah islah etsin ikisini de...dimdik ayakta dur, kizin ve sen cok guzel gunler gorun insallah :Saruboceq:

Rabbim sana sabir versin arkadasim. Kimse bosanmak ve kotu gunler gecirmek icin evlenmiyor. Eminim hayatin sarsildi suanda bosanmana da az kaldi. Dilerim Rabbim sana sabir verir ve bu kotu gunlerini cok cabuk gecirirsin. Kizinla sana mutlu bir hayat diliyorum. Nolur hayata saril asla birakma kizin icin ornek anne olmalisin. Ona cok hissettirmeden tum acilarinin gecmesini diliyorum. :gitme:

merhaba, nerelerdesin elmakurdumsun, mahkemen bitti mi, kesinleşti mi, aldın mı ilamını merak ettim hiç uğramamışsın, 31 aralıktı duruşman ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…