Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

elmakurdumusun

AİLEME KAVUŞTUM
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.628
55
683
Boğazımda bir yumru,kalbimde sızı nefes alamıyorum.12 yıllık evlilik bir çırpıda bitti.Günlerdir kendimde olmadığım için buraya içimi ancak dökebildim,sizlerinde yardımı ile ayakta durmaya çalışıcam.

cnmm cok zor.allah yardımcın olsun.dolerım yepyenı temız huzurlu bır yasam gecırırsın kızınla..

canım aldatma olayı varsa boşanmak daha hayırlısı tabi yine de ben bilemem sen karar vereceksin
canım çok yanıyordur tahmin edebiliyorum ama Allahım sabrını da versin inşallah
dilerim bugünleri atlatıp tekrar mutlu olursun :teselli:

Bu günlerde geçecek elbet,ama o kadar zorki.Kafamı toparlayamıyorum.Sanki kötü bir kabus görüyorum ve uyanınca hepsi bitecek.Ama bitmiyor çünki yaşadıklarım gerçek.

Hayırlı olsun..
Geçmiş olsun..
Sebep ihanet ise daha kolay toparlarsınız bana inanın..
Sadece birazcık zamana ihtiyacınız var şu anda..

canım bnce insna ister istemez baska biri araya girince sevmese bile içsel bir kıskanclık oluyo..bırak ikisi de Allahından bulsunnn ..Sen al biricik kızını kendine mutlu bir yasam kurr ki ikisi de beter olsun.seni aldatan yarın öbür gün su an berbaer oldugunu da aldatıcaktır.bence hiiiiiiiiiiiiiiççç üzülme umarım bir işin vardır en bası o kimseye muhtac olmadan yasamına cok cok mutlu devam etmen dilegiyle..

İnşallah canım ama en kötüsü hala köpekler gibi seviyorum.Neden içim nefretle dolu değil neden.

yok bu tam olarak sevgi değil.
kör ölür badem gözlü olur hesabı
bi mağazada beğendiğiniz bi şeye bi başkasıyla birlikte aynı anda elinizi uzatma durumu
çok beğenmeseniz de onun olmasın benim olsun duygusu,hırsı...

Keşke öyle olsa canım benim,ama olmadığını biliyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…