- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
onu az önce dediler yavrum
ben kayınvalidemi severim arada laf sokar ama olsun :) severim. eltilerimide severim gerçekten severim yani yalan yok ... biraz ılımlı yaklaşmak gerekiyor önceden sorun yaşadığım oldu ama empati yapmaya çalıştım hep herşey karşılıklı tabii .. 2 tanede yengem var onlarıda severim... ay çok hümanist gördüm kendimi
canım kızım var benim :)) erkek doğur hemen...ayyy bayıldım sana çocuğum olursa seninkini alıyım da dünür olak
e benim oğlan küçük olcak senin kız ezer onu ben de onu ezerimcanım kızım var benim :)) erkek doğur hemen...
valla çirkef bir kızım var doğruya doğru ezermi ezer... ama oğlanı ezen anasınıda ezer bak haklısıne benim oğlan küçük olcak senin kız ezer onu ben de onu ezerim
n
Naptın sen ya ben kimin babaannesiymişim .benim annem kim.ben kimin eltisiyim
ben şimdiden kananamı oldum olmayan gelinimevalla çirkef bir kızım var doğruya doğru ezermi ezer... ama oğlanı ezen anasınıda ezer bak haklısınbizim dünür işi yattı desene...
tamda duşunduklerimi dile getirmişiniz aynen bnde boyle duşunuyorum hep bir savas içindeler hep bi karşi tarafı suçlama belkide karşi tarafı dinlesek onlarda farklı seyler soyleyeckler arkadaslar lutfen hatayı birazda kendimizde arayalımGelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.
kocalar arada kalıyor bence..rahmetli kayınvalideme eşim bir laf söylese bin ah işitirdi..en kötüsü evdeki huzuru bozan zaten, sürekli oğluna direktif veren, oğulda napsın o direktifleri yerine getircem diye helak olur, o direktifler gelinide kapsıyosa, al sana ara bozucu kaynananın eseri
inş. iyi anlaşırız gelinlerimizle damatlarımızla ...ben şimdiden kananamı oldum olmayan gelinime
Tamam.
kocalar arada kalıyor bence..rahmetli kayınvalideme eşim bir laf söylese bin ah işitirdi..
bir gün kayınvalidemin evine gitmiştim,kapıyı çalıcaktımki içeriden sesler geliyordu..eşimin erkek kardeşi kayınvalidem bağırıp çağırıyordu..eltimden falan bahsediyordu sanırım..sonra geri dönmüştüm hiç girmeden
oğlunu seviyorsa huzurunu bozmasın aslında..benim eşimle hiçbir problemim yoktu ..hep ailelerden problem oldu yeni evlendiğimizde..işte kalmamalı, kaynanın her direktifini neden yerine getirmek zorunda olsun gelin, oğlu getirsin o oğlunun problemi, gelin üzerinden ego tatmini yapmaya başlayınca bunun içinde oğlunu kullanırsa, buna ara bozmak derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?