- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi milakajunino
-
Sakın böyle birşey izin verme ne kadar yüz verirsen o kadar tepeye çıkıyorlarBenim ki yaptı. HEp sen uyuyorsun, git başka yerde yat bu gece de ben oğlumla yatıcam dedi. Bunu anlattığımda bazıları gayet normal karşılayıp, ne var işte oğlunu seviyor dediler. Ben de bu insanların mantığını anlamıyorum. 40 yaşındaki adam oğlu da olsa, benim yatağımda ne işin var?
Benim ki yaptı. HEp sen uyuyorsun, git başka yerde yat bu gece de ben oğlumla yatıcam dedi. Bunu anlattığımda bazıları gayet normal karşılayıp, ne var işte oğlunu seviyor dediler. Ben de bu insanların mantığını anlamıyorum. 40 yaşındaki adam oğlu da olsa, benim yatağımda ne işin var?
siz benim ne yaşadığımı biliyormusunuz da aklınızca laf sokuyorsunuz diğer topicte iki kez sorduğum soruya cevap verin sağa sola sataşacağınıza....iyi dilini tutmuşsun küfür etmiyosun
Bir arkadaşım vardı, kocası ilk ailesiyle tanıştırdığında istememişler eğitiminin yetersizliği ve ailesinin sosyal konumundan dolayı, hatta başka kızlarla tanıştırmışlar falan. Evlendikten sonra ise olan oldu artık diyerek, kızı kabullendiler fakat arkadaş onları istemedi bu sefer. Evine geldiklerinde almaz, yanlarına gitmez, kocasını göndermez. Sebebi, evlenirken istememişler. Kvsi kanser tedavisi gördüğünde bile gitmedi. Kocasına da sen gidersen boşanırım seni demiş. Böyle gelinler de varken, benim kv öpsün başına koysun beni.
Hahaha cevaba koptum bazıları gerçekten hakediyorsenin için bugun zıkkım pişirdim anneciğim de
o zamanda kesin zıkkım öyle pişirilmez böyle pişirilir der, ben zıkkımı hep şöyle pişiririm der
kaç kaç bencedeBaşım döndü kızlar.KAYNANA GELİN muhabbetine 10 dk sabır molası veriyorum
senin için bugun zıkkım pişirdim anneciğim de
o zamanda kesin zıkkım öyle pişirilmez böyle pişirilir der, ben zıkkımı hep şöyle pişiririm der
Eşlerin hiç mi suçu yok peki ? Koskoca adam olup ailesine eşini saydıramayan mesela ?
hiç gelini olmadı heralde
Naptın sen ya ben kimin babaannesiymişim .benim annem kim.ben kimin eltisiyimbabaannem dediğine göre konu sahibinin annesi geliniymiş ya ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?