Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

nokta....
yeni evlendğimde annecim derdim şimdi hiçbirşey söylemiyorum

Son düzenleme:

Canım çelişki değil yapılanları elbette biliyorum ama değmez diyorum.Ben de yaşıyorum çoğu şeyi burda bazıları işi çığrından çıkarmış kv kızıma oda takımı alsın öteki bana şunu yapsın kimse mecbur değil ki

Her sözü ciddiye alıp cevap verme gereği duymamak lazım.Eşin söylediği aileye ailenin söylediği eşine ,kv hareketleri eşe anlatılmaz.yoksa siz arada kalırsınız.

Kvim öbür torununa şap şap 3-4 kere vurduğunu gördüm daha yaşında bile değilken. Bir de öve öve bitiremiyorlar nasıl iyi bakıyor toruna diye. Söylemiyim mi yani? Ha söyledim de ne oldu, ben iftiracı, yalancı oldum.

Kayın Valide ler ne zaman gelin lerini kızları gibi görürse onların açığını aramaz, i
onlari kiskanmazsa, eltiler arasinda esit olursa gelinlrrde o zaman saygı duyarlar benim kayinvalidem nerdeyse diyecek oğlumla uyuma gelsin yanımda uyusun o derece skiskaniyor sinir oluyor bana gel de bu kaynanayi sev

aynen, zaten bizim toplumda çocuk yaşta evleniliyor, zaten çocuksun, saygıda kusur etmeyim diye uğraşırken, hepten kaynananın poposu kalkıyor, sonra o küçük kız kaynananın ağır hayat tecrubesiyle yıldan yıla olgunlaşıp anyayı konyayı öğrenmeye başlıyor
ama koca denen şahıs bi türlü haritadaki anya ve konyayı göremiyor nedense

kendisi gelin olmamış sanırım..

benimki de öyle kapris trip naz caz bol keseden var.. Hele de yaptığım yemeklere mutlaka bir kusur bulur kendisi gurme ya

tam sevicem sevemiyorum bi türlü

senin için bugun zıkkım pişirdim anneciğim de

o zamanda kesin zıkkım öyle pişirilmez böyle pişirilir der, ben zıkkımı hep şöyle pişiririm der

Benim ki yaptı. HEp sen uyuyorsun, git başka yerde yat bu gece de ben oğlumla yatıcam dedi. Bunu anlattığımda bazıları gayet normal karşılayıp, ne var işte oğlunu seviyor dediler. Ben de bu insanların mantığını anlamıyorum. 40 yaşındaki adam oğlu da olsa, benim yatağımda ne işin var?

herkesin yaşadığı hayat şartları veya çevresindeki insan tipleri farklı tabi..genel olarak kadın cinsinde Bi sorun var artık..masum ve ıyınıyetli kadın az bulunur durumda..

siz bu söylediklerinizi uyguluyormusunuz.
o kadar sabrınız varmı.
evlimisiniz.

Malesef sabrım var 6-7 görümcem var sayamadım tam.her biri bi laf söyler adımı pek söylemezler gelinn bulaşıktan kaçtın ,geliinnn sofraya bak geliiin şu eksikk.Ben de tamam abla yetişiyorum ya yapıyorum derim .onlar söylemeden bulaşık yıkarım el atarım herşeye.ilk evlendiğimzide farklı tepki bekliyorlardı.ben herşeye tamam deikçe onlarda şimdi gelin sevdiğim tatlıyı yaptım gel.ben gidince hazırlıklar bana çay getirmeler unutcaktım sevdiğim yemeği yapıp direk tencereyle göndermeler

çok şirret gelinler de var ama erkek anneleri genelde oğlan doğurdum dünya benim havalarında dolanıyor keşke gençliklerini yeni evli olduklarını hatırlasalar biraz da

Aa inanmıyorum pes artık deseydin benim kayinvalidem de oğluna kızdı neden kârını öpüyor,seviyorsun beni sev eşimde dediki senin kocan da seni sevsin

Sürekli el kızısın, yabancısın imaları yapan, ak dediğime ak da olsa kara diyen, insanların içinde beni rezil etmekten büyük bir gurur duyan, zaten zor giden hayatımı iyice zorlaştıran kadına nasıl hoşgörülü davranacağımı 4 yıldır bilemedim, bulamadım

ama siz de o süreçte çok kızdınız değil mi.
belki sizinkilerin özü iyiydi ve gün geçtikçe size alıştılar.
herkes aynı olmayabiliyor.mesela bu yaptıkları hep devam etseydi yine aynı tavrı gösterirmiydiniz.
yine sabırlı olup tamam ablacım dermiydiniz.o zaman kendinizi kullanılmış hissetmezmiydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…