- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi milakajunino
-
nokta....gelin yeni evliyken heveslidir, hep kaynanası onu sevsin dıye uğraşır..verdıgının karşılığını alamaya alamaya veya ona hep dıs kapının mandalı,elin kızı muamelesi yapıla yapıla,kızı gerçek dünyaya,gerçek kaynana gelin alemıne döndürürler..sonra ipler kopar..
@justholdmetight cevabına koptum öncelikle onu söyleyeyim.
sonraki sorum konu sahibine. güzel arkadaşım, görümcesi tarafından laf sokulan bir gelin olarak neden görümcelerin tarafını tutar şekilde konu açtın. çelişkini anlayamadım.
Her sözü ciddiye alıp cevap verme gereği duymamak lazım.Eşin söylediği aileye ailenin söylediği eşine ,kv hareketleri eşe anlatılmaz.yoksa siz arada kalırsınız.
konu sahibi hanım başka topicte sorduğum so
nokta....
yeni evlendğimde annecimderdim şimdi hiçbirşey söylemiyorum
gelin yeni evliyken heveslidir, hep kaynanası onu sevsin dıye uğraşır..verdıgının karşılığını alamaya alamaya veya ona hep dıs kapının mandalı,elin kızı muamelesi yapıla yapıla,kızı gerçek dünyaya,gerçek kaynana gelin alemıne döndürürler..sonra ipler kopar..
kendisi gelin olmamış sanırım..
benimki de öyle kapris trip naz caz bol keseden var.. Hele de yaptığım yemeklere mutlaka bir kusur bulur kendisi gurme ya
tam sevicem sevemiyorum bi türlü
bu ne beeeee yarıldımGülelim biraz :)Eki Görüntüle 1245342 Eki Görüntüle 1245343
Kayın Valide ler ne zaman gelin lerini kızları gibi görürse onların açığını aramaz, i
onlari kiskanmazsa, eltiler arasinda esit olursa gelinlrrde o zaman saygı duyarlar benim kayinvalidem nerdeyse diyecek oğlumla uyuma gelsin yanımda uyusun o derece skiskaniyor sinir oluyor bana gel de bu kaynanayi sev
herkesin yaşadığı hayat şartları veya çevresindeki insan tipleri farklı tabi..genel olarak kadın cinsinde Bi sorun var artık..masum ve ıyınıyetli kadın az bulunur durumda..Öyleleri de vardır mutlaka ama genele mal etmemek lazım.
Ailede iki geliniz. Ben el üstünde tutulur sülale tarafından sevilirken diğeri sürekli yeriliyor. Ben nişanlılık döneminden beri hoşgörülü davranır, sevgimi saygımı eksik etmez, insanları boğacak, zor durumda bırakacak şeyler istemezken diğeri sürekli bir onu yapmadınız bunu yapmadınız, sizin gibi aile olmaz olsun, kocamın yüzünü göremeyeceksiniz modunda. Kim suçlu peki burda? Görümce, kaynana mı gelin mi?
Burda açılan konuların çoğu eşimin ailesi evlenirken yardım etmedi, çocuğuma bakmadı, öyle yapmadı, böyle yapmadı şeklinde değil mi?
Sözüm şahsına değil millan, yanlış anlama. Şahsın üzerinden genele.
siz bu söylediklerinizi uyguluyormusunuz.
o kadar sabrınız varmı.
evlimisiniz.
Bu benim konumun ana başlığı zatenBenim evliliğim de öyle bir durum yok,siz genel bir konu açmışsınız ben yorumluyorum ve soruyorum.
Peki eşin ailesi gelini eşe kötülüyorsa ne yapılmalı?
Herkesin derdi ayrı işte,Allah yardımcın olsun bacım.Bu benim konumun ana başlığı zaten
Aa inanmıyorum pes artık deseydin benim kayinvalidem de oğluna kızdı neden kârını öpüyor,seviyorsun beni sev eşimde dediki senin kocan da seni sevsinBenim ki yaptı. HEp sen uyuyorsun, git başka yerde yat bu gece de ben oğlumla yatıcam dedi. Bunu anlattığımda bazıları gayet normal karşılayıp, ne var işte oğlunu seviyor dediler. Ben de bu insanların mantığını anlamıyorum. 40 yaşındaki adam oğlu da olsa, benim yatağımda ne işin var?
ama siz de o süreçte çok kızdınız değil mi.Malesef sabrım var 6-7 görümcem var sayamadım tam.her biri bi laf söyler adımı pek söylemezler gelinn bulaşıktan kaçtın ,geliinnn sofraya bak geliiin şu eksikk.Ben de tamam abla yetişiyorum ya yapıyorum derim .onlar söylemeden bulaşık yıkarım el atarım herşeye.ilk evlendiğimzide farklı tepki bekliyorlardı.ben herşeye tamam deikçe onlarda şimdi gelin sevdiğim tatlıyı yaptım gel.ben gidince hazırlıklar bana çay getirmelerunutcaktım sevdiğim yemeği yapıp direk tencereyle göndermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?