• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun hic iyi degilim !!

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, sizinle dertlesmek istedim biraz.. belki bir nevi icim rahatlar.. iki haftadir anksiyetem yuksek seviyede.. iki hafta once aile doktorundan rapor aldim, bir hafta ise gitmedim .. doktorum isi birak dedi, boyle devam edemezsin dedi.. neyse rapordan sonra tekrar ise basladim.. ve ertesi gun boynum tutuldu kaslarim gerildi.. ve o cekilmez agrilarla yinede ise gittim..

Taki bu sabah nasil psikolojik olarak yiprandigimi anladim.. sabah ise gittim bir saat gectikten sonra bana biseyler olmaya basladi.. musterilerle ilgilenemedim elim ayagim tutmadi.. panik atak krizi gecirdim.. ve aslinda bunlar birikim sonucu psikolojimin bozulmasiyla ilgili.. is arkadasim bana yardim edecegi yerde "evine git, ne diyebilirimki dedi" ve en sonunda yere yigildim kriz geldi "bana yardim edecegi yerde hala musterilerle ilgilendi, neyse iki uc kez seslendim ve en sonunda bagirdi bana "musteriyle ilgileniyorum az bekle dedi, ya dedim is yerindeki doktoru ara " dedim .. inanin telefona elim uzanmadi ve sonunda aradi.. ama aradan bi on dakka gecti.. is yeri is kazasi raporu yazdi bana.. aksam ev doktoruna tekrar gittim ve 10 mayisa kadar rapor verdi..

Not : is yerinde basladim baslayali, etrafimdaki is arkadaslarimin bana " neden burada calisiyorsun, git kendine baska is bul demeleri", bazilarinin kiskancligi, arkamdan soylemediklerimi soylemis gibi gostermeleri, is yerinin benimle resmen dalga gecmesi, aylik makbuzlarima gorev aldigim bolumu degilde, beni kasiyer olarak gostermeleri, cunku ilk ise basladigimda satis danismani ve yonetici asistani olarak basladim... ben avrupada calisiyorum ve inanin artik biktim bana gelip ulkemizle ilgili ileri geri yorum yapti birisi, yahu sanki politika konusmaya gidiyorum ise.. ve en sonunda bu hale geldim.. simdi isten ayrilsam issizlik maasimi alamam diyorum, bir yondende diyorumki saglik olsun, onemli olan saglik.. inanin artik psikolojik gucum kalmadi..

Maddi durumunuz iyiyse çıkın o işten. Durum şu ki çok fazla çalışan olan yerde sürekli rapor alan kişiler hoş karşılanmaz. Sizi tenzih ediyorum özel bir sebebiniz var ama bu tarz düşüncelerden rahatsız olacaksınız. İnsanların bakış açısı ne yazık ki değişmiyor

Maddi durumunuz iyiyse çıkın o işten. Durum şu ki çok fazla çalışan olan yerde sürekli rapor alan kişiler hoş karşılanmaz. Sizi tenzih ediyorum özel bir sebebiniz var ama bu tarz düşüncelerden rahatsız olacaksınız. İnsanların bakış açısı ne yazık ki değişmiyor
Maddi durumum sukur iyi, birikimim var.. evet hos karsilanmaz ama dedigim gibi aslinda calisanlari dusunmezlee, sirf kendilerini dusunurler.. maalesef durum bu sekilde..

tr de oralar gibi olmus bizim iş yerinde kadının bir lafına diğer kadın cok bozuldu kalbi sıkıstı anjiyo oldu daha diğeri konusuyor yalandan olmustue dye.

yani her yerde bende cok zorlanıyorum ama dayanmak zırundayım

Jolyss hangi ülkedesin merak ettim?

İnsanlar çok gerizekalı hiç şaşırmadım. Sen burda çalışma , sen niye burda çalışıyorsun git tarzı söylemlere sana mı sorucam şeklinde cevabını ver.

Bugün bir Almanya haberi okudum, olay Samsung'da olmuş. Hans bir adamla evli Afgan göçmen mülteci bir kadın mobbing için dava açmış. Kadını küçük bir odaya tıkmışlar Arap demişler b.k gibi davranmışlar vs. Bunu yapan şirket de Samsung.

Tüm işyerleri b.k gibi , Avrupalıların çoğu b.k gibi, mal mal konuşuyorlar. Bulacağın yeni iş burdan iyi olmaz acı gerçek bu ne yazık ki. O yüzden bir psikoloğa görün, iyileş, bu insanları da hiiiiç takma, işine devam et derim.

Jolyss hangi ülkedesin merak ettim?

İnsanlar çok gerizekalı hiç şaşırmadım. Sen burda çalışma , sen niye burda çalışıyorsun git tarzı söylemlere sana mı sorucam şeklinde cevabını ver.

Bugün bir Almanya haberi okudum, olay Samsung'da olmuş. Hans bir adamla evli Afgan göçmen mülteci bir kadın mobbing için dava açmış. Kadını küçük bir odaya tıkmışlar Arap demişler b.k gibi davranmışlar vs. Bunu yapan şirket de Samsung.

Tüm işyerleri b.k gibi , Avrupalıların çoğu b.k gibi, mal mal konuşuyorlar. Bulacağın yeni iş burdan iyi olmaz acı gerçek bu ne yazık ki. O yüzden bir psikoloğa görün, iyileş, bu insanları da hiiiiç takma, işine devam et derim.

fransa'da yasiyorum cnm.. avrupanin en irkci ulkelerinden bir tanesi.. biktim pilimi pirtimi toplayip Turkiyeye'ye yerlesesim var.. birde bana sen niye burada calisiyorsun dedikten sonra, ben birsey demeden, ama bizim baska caremiz yok diyorlar, halbuki maddi durumlari oldukca iyi.. sanki ben keyfine calisiyorum.. araplara dusmanlar zaten.. hatta universite mezunu olan kisileri bile en kotu islerde calistiriyorlar..

Hangi ülkede yaşıyorsun ? Eğer almanyaysa ev doktorundan kendine überweisung alarak psychologeye git,onlar seni uzun süre rapor yazabilirler....o arada ilk 7 hafta iş yerin normal maaşını ödemek zorunda.Kendin işten çıkarsan eğer işsizlik paranı tehlikeye atarsın

Hangi ülkede yaşıyorsun ? Eğer almanyaysa ev doktorundan kendine überweisung alarak psychologeye git,onlar seni uzun süre rapor yazabilirler....o arada ilk 7 hafta iş yerin normal maaşını ödemek zorunda.Kendin işten çıkarsan eğer işsizlik paranı tehlikeye atarsın
fransa'da yasiyorum.. evet burasida ayni galiba.. is doktoruna gitcem zaten.. isten ayrilirsam issizlik maasi mumkun degil alamam.. bu yuzden ne yapip edip raporlarla cikicam isten.. psikolojimi bozdular..

Ayrıca doktoruna işyerinde dışlandığını muhakkak söyle,kaybedecek hiçbirşeyin yok.Hatta o işyerini ben sen olsam,piskolojim o denli zarar görüyo olsa açık şekilde bir internet platformunda rezil ederim....

Ayrıca doktoruna işyerinde dışlandığını muhakkak söyle,kaybedecek hiçbirşeyin yok.Hatta o işyerini ben sen olsam,piskolojim o denli zarar görüyo olsa açık şekilde bir internet platformunda rezil ederim....
Aile doktorum, is doktoruna hepsini detaylariyla birlikte anlat dedi.. anlaticam herseyi.. eger """calisamaz isi birakmak zorunda""" raporu verirse, issizlik maasimda sorun cikmayacak.. doktoruma tansiyonum dusuyor dedim, olctu tansiyonum iyi, anksiyeteden dolayi oluyor bunlar dedi.. psikolojim bozulmus..

Oralar iyi olmaz mıydı ya elit kültür bakımından.Is bakımından.Ben de ah yurt dışında olsam diyordum.

Back
X