Maddi durumum sukur iyi, birikimim var.. evet hos karsilanmaz ama dedigim gibi aslinda calisanlari dusunmezlee, sirf kendilerini dusunurler.. maalesef durum bu sekilde..Maddi durumunuz iyiyse çıkın o işten. Durum şu ki çok fazla çalışan olan yerde sürekli rapor alan kişiler hoş karşılanmaz. Sizi tenzih ediyorum özel bir sebebiniz var ama bu tarz düşüncelerden rahatsız olacaksınız. İnsanların bakış açısı ne yazık ki değişmiyor
Jolyss hangi ülkedesin merak ettim?
İnsanlar çok gerizekalı hiç şaşırmadım. Sen burda çalışma , sen niye burda çalışıyorsun git tarzı söylemlere sana mı sorucam şeklinde cevabını ver.
Bugün bir Almanya haberi okudum, olay Samsung'da olmuş. Hans bir adamla evli Afgan göçmen mülteci bir kadın mobbing için dava açmış. Kadını küçük bir odaya tıkmışlar Arap demişler b.k gibi davranmışlar vs. Bunu yapan şirket de Samsung.
Tüm işyerleri b.k gibi , Avrupalıların çoğu b.k gibi, mal mal konuşuyorlar. Bulacağın yeni iş burdan iyi olmaz acı gerçek bu ne yazık ki. O yüzden bir psikoloğa görün, iyileş, bu insanları da hiiiiç takma, işine devam et derim.
fransa'da yasiyorum.. evet burasida ayni galiba.. is doktoruna gitcem zaten.. isten ayrilirsam issizlik maasi mumkun degil alamam.. bu yuzden ne yapip edip raporlarla cikicam isten.. psikolojimi bozdular..Hangi ülkede yaşıyorsun ? Eğer almanyaysa ev doktorundan kendine überweisung alarak psychologeye git,onlar seni uzun süre rapor yazabilirler....o arada ilk 7 hafta iş yerin normal maaşını ödemek zorunda.Kendin işten çıkarsan eğer işsizlik paranı tehlikeye atarsın
Aile doktorum, is doktoruna hepsini detaylariyla birlikte anlat dedi.. anlaticam herseyi.. eger """calisamaz isi birakmak zorunda""" raporu verirse, issizlik maasimda sorun cikmayacak.. doktoruma tansiyonum dusuyor dedim, olctu tansiyonum iyi, anksiyeteden dolayi oluyor bunlar dedi.. psikolojim bozulmus..Ayrıca doktoruna işyerinde dışlandığını muhakkak söyle,kaybedecek hiçbirşeyin yok.Hatta o işyerini ben sen olsam,piskolojim o denli zarar görüyo olsa açık şekilde bir internet platformunda rezil ederim....
Ben neler duydum daha.. evet disardan oyle gozukuyor ama icine girince hic oyle degil..Oralar iyi olmaz mıydı ya elit kültür bakımından.Is bakımından.Ben de ah yurt dışında olsam diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?