• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun hoslandigim cocuga acildim ama sonuc cok farkli oldu..

asliiin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
46
17
28
27
Bugün hoşlandığım çocuğa acildim ve yaşını duyunca çok şaşırdım :(

Ne oldu ki canım ? Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ? Biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz belkii ..

Kaç yaşında olduğunu yazsaydın da bizde neye şaşırdığını anlasaydık.:KK8:

Hoşlandığın çocuğun yaşını bilmiyormuydun ??

Ben
Ne oldu ki canım ? Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ? Biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz belkii ..
Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasinda :(bir yandan da çok hoslaniyorum nasıl olucak bilmiyorum

Ben

Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasinda :KK43:bir yandan da çok hoslaniyorum nasıl olucak bilmiyorum

bence o kadar da sıkıntı değil. 23 yalında kız arkadaşım 36 yaşında adamla evlendi de dünyanı nen mutlu çifti oldular ;)

bence o kadar da sıkıntı değil. 23 yalında kız arkadaşım 36 yaşında adamla evlendi de dünyanı nen mutlu çifti oldular :KK66:
Kız 17 yaşında yalnız? Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz anlamlandıramadım. Belirli bir yaştan sonra evet sorun olmayabilir ancak konu sahibesi henüz genç bir kız hatta çocuk. Pedofillikle eşdeğer bence bu.

Ben

Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasinda :KK43:bir yandan da çok hoslaniyorum sen olucak bilmiyorum
Hic bulasma baska denizlere açıl senden yasca buyuk oldugu kadar yasadiklarida coktur ortak nokta bulmaniz cok zor ve olgun olmadigini dusunur sevgili olsaniz bile cevresindeki kizlarda senden yasca buyuktur davranislarin cocukca gelir ve sevgili olsaniz bile bu uzun surmez ki ozamanda tam mutlulugu yakalamisken kaybetmek simdikinden daha cok canini yakar

Back
X