Bugün ne giydin? Çek görelim..

bak canım anlatamıyorum sanırım ben bu topiği 3,5 yıldır takip ederim çokk eskiler bilirler buranın artık hiçç tadı yok hatta çoğu kişi bugün ne giydine bakmaz bile artık
nedenmi nedeni bunlar işte...saçmalıklar..buraya küsüp kızıp uğramayan okadar çokki
sorun beğenilmemek değil kontes beni beğense ne olur beğenmese ne olur..
söyleniş tarzları gruplaşmalar vs.vs
bak daha burda 20 gün önce böyle bi olaya şahit oldum yine kontesin adı geçiyordu..
neyse konunun senle alakası yok daha bişey yazmıycam uğraşırsam banlanıcam çünkü

3. elbise + bu papi +benekli çorap
ilk fikrim bu.
ikincisi için ; iki kombini de aynı yerde mi giyeceksin? yani aynı insanlar mı olacak?

o kadar eskiyi bilemicem bn daha yeni sayılırım topicte. bncede cnm boşver

3. elbise + bu papi +benekli çorap
ilk fikrim bu.
ikincisi için ; iki kombini de aynı yerde mi giyeceksin? yani aynı insanlar mı olacak?

evt cnm aynı yerde giyicem insanlarda aynı olcak:44: bnde 3. elbiseyi benekli çorapla giymeyi aklımdan geçiriodum

Son düzenleme:
canım çok hoş ve zevkli bir hatunsun burada guruplaşma var evet ama buna yapılacak bir şey yok kimsenin fikrini değiştiremezsin
kimse burada moda ikonu olamaz herkez farklı zevklere sahip
bazem öyle giyinenler oluyorki ama hiç yorum yapmıyorum kırıcı olmamak adına zevk senin zevkin dilediğin gibi giyinirsin

ben bukadar net konuşuyorum özel msjları gösterebiliriim dahi

Bu konuyla hiç alakam yok.Konuyuda takip edenlerden değilim, denk gelince bakıyorum sadece , hiç yorum yapmadım.. Fakat güzel bir ortam kurulmuş burada..

Ama bu özel mesaj konusu bence hassas bir konu..Değinilmemesi gerekiyor ve hatta size adı üstünde ''özel mesaj'' gelmişse sizde kalmalı..Kanıtlama amaçlı bu mesajları kullanırsanız sorunlar çıkar ve ittifaka neden olursunuz..

Bu forumda bir kaç yerde daha görmüştüm özel mesajları ifşa etmek üzerine mesajlar..Bu yüzden yorumum buraya denk geldi, sizinle alakalı değil yani.

Hassas ve etik bir durum olduğu için fikrimi belirtmek istedim..

teşekkür ederim canım çevremdekilerde zevkli giyindiğimi söyler
aynen dediklerine katılıyorum kimsemoda ikonu değil herkesin zevki farklı bende kırmamak adına beğenmediklerime yorum yapmıyorum
neyse resim yüklüycek arkadaşlara saygısızlık olmasın devam edelim kalınan yerden

birsen haklısın canım ben böyle düşünmedim

çok güzel olmussun cnm fiziğin çok güzel masallah kaç kilosun bu arada boyun kaç

çok teşekkür ediyorum
boyum 1.78 kilomda 55-57 arası değişiyor sınav döneminde olup olmamama bağlı olarak :78:
bu arada bu topikte de duyuyorum
ben de bazen "çok zayıfsın yahu, püff deseler uçup gideceksin" gibi tepkiler alsam da memnunum halimden hatta bu şekilde olan herkes eğer sağlığına zarar vermiyorsa kendisiyle barışık olsun!
biraz pozitif olmak lazım kk'nın güzel hatunları

ayakkabılar haric hos olmus

resmin üstüne tıklayın kızlarr buda ben :80:
sanki kahve yerine siyah çizme olsa daha iyi olurdu

Eki Görüntüle 180929 Eki Görüntüle 180932
sanki kahve yerine siyah çizme olsa daha iyi olurdu

sağlıkla gelsin

ben elbiselerin sıralamasını karıstırmadan yazarım umarım
1 ve 3 begendim bence onları giymelisin

Son düzenleyen: Moderatör:
bi sürü dudak eklemişsin de bi çorap mı erotik edecekti seni yavrum
bayıldım kombine

masallah manken gibisin ama ideal kilonun altındasın birazcık kilo al istesen çünü boyun çok uzun ideal kilon 69 ama bari 63 yada 65 ol

evt cnm aynı yerde giyicem insanlarda aynı olcak:44: bnde 3. elbiseyi benekli çorapla giymeyi aklımdan geçiriodum
aynı insanlar olacaksa 2. elbiseyi derekt ele bence canım çünkü 3. ile çok çok benzer ve 3. daha derli toplu.
2. baya bol kesim duruyor
sonuç olarak ; 2. seçimim ilk elbisenden yana ama ayakkabıyı değişmek gerek:18:

hımm doğru. anladım cnm. nasıl bi ayakkabı olabilir peki tatlım?

renk olarak mı farklı olmalı?

month ideal kilo neye göre kime göre bilmiyorum hesaplamamıştım hiç :26:
en fazla 60 olayım ben :78: boyum uzun olduğu için o kadar kilo yakışmaz gibi geliyor :44:

kontess hatunum sen pozları görmediğin için böyle diyorsun tabii. azıcık da frikik vermişim çekerken
teşekkür ediyorum sana da tatlım

pelinkr ben de ayakkabı uymuyor diye düşünüyorum da :26: senin de bu ayakkabılardan çektiğin nedir vallahi aaaa!

yeni aldığın siyah topuklular + az incemsi siyah bir çorap + siyah bir kaşe kaban ya da siyah uzun blazer nasıl olur:26:

hımm olabilir. topukluyla kesinlikle daha şık durur
evt siyah kaşe kaban giyicem yada siyah trençkot giymeyi düşünüorum.
bakalım duruma göre düşüneyim bu kombini

Son düzenleme:

evt cnm ya çok çekiyorum dimi ayakkabıdan bilmem ki yine değişim yolu gözüküomu ne bana korkuorum:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…