kızlar yorumlarnıza bakarak ayakkabı benimde içime sinmedi ve deiştirdim.. işte yeni ayakkabım. nasıl sizce?
Eki Görüntüle 180982 Eki Görüntüle 180983
cnm kızma ama bnde beenmedim kombinini.en başta çizmeler uyumsuz geldi gözüme..
herkes herşeyi beenmek zorunda deil. eleştiriye açık olmalısın bnce
tabiki herkes herşeyi beğenmek zorunda değil bence uyumlu sonuçta spor bi kıyafet altına rugan çizme giyicek halim yok eleştiriyede gayet açığım arkadaş herkese olumsuz eleştiri yapıyo da dikkatimi çekti kendisi cemil ipekçinin asistenı sanırım
bak sen negüzel demişsin bence altına çizme gitmemiş saygı duyarım herkesin zevki bir değil sonuçta
ama armine olmamışdemek ne alaka yaaaaa yani böyle denmesi için çok zevksiz bi giyim olması gerek bana göre ??
etek spor üstündeki uyumlu kıyafet gayet uyumlu kesinlikle olmamış diye bişey olamaz hadi ben zevksizim beğenenlerde olduğuna göre demekki zevkler ve renkler tartışılmazmış neyse ortamı germeye gerek yok iyi paylaşımlar[/COLOR][/B]
canım yaşına uygun çıtı pıtı olmuşsun kot eteğin çok yakışmış
kızlar yorumlarnıza bakarak ayakkabı benimde içime sinmedi ve deiştirdim.. işte yeni ayakkabım. nasıl sizce?
canım yaşına uygun çıtı pıtı olmuşsun kot eteğin çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?