vee.. bu da bugünkü "okul yolları taştan ahh ankara sen çıkardın beni beni baştan" konulu kombinim :87:
göğüs kısmındaki dantel benim uydurmamdır hatta portatiftir azıcık kombin şenlensin diye düşündüğümde geçirip içten tutturuyorum. bu da benden bi fikir olsun, nacizane.:78:
ayrıca ufak bir not düşmek istiyorum: tweetycim senin için ufak çaplı bir penti çekimi de yaptım ama aşırı dozda erotiklikten banlanmayalım diye ekleyemiyorum
ta taa yorumları bekliyorum efendim saygılar :82:
Eki Görüntüle 181297
vee.. bu da bugünkü "okul yolları taştan ahh ankara sen çıkardın beni beni baştan" konulu kombinim :87:
göğüs kısmındaki dantel benim uydurmamdır hatta portatiftir azıcık kombin şenlensin diye düşündüğümde geçirip içten tutturuyorum. bu da benden bi fikir olsun, nacizane.:78:
ayrıca ufak bir not düşmek istiyorum: tweetycim senin için ufak çaplı bir penti çekimi de yaptım ama aşırı dozda erotiklikten banlanmayalım diye ekleyemiyorum
Eki Görüntüle 181297
kırmızı giyen hatun
çok begendim benbide o dantel nası bişey nerdn bulabilirm çok yakışmış
pelin bnde 1 ve 3.ü begendim canm benekli çorabıda 3.elbiseyle kullanmalısın
biricin elbisen cok tatli daha öncede söylemistim alirkende begenmistimkızlar yine size işim düştü. aşağıya 3 elbiseyle foto ekledim. sizden birini elemenizi istiyorum. yani en güzel ikisi hangisi. :26: çorap olarakta bi gün düz siyah 2. gün ise herkes bilir kontesin benekli çorabını giymeyi düşünüorum. ayakkabıyı da ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 181215 Eki Görüntüle 181217
Eki Görüntüle 181226 buda ayakkabım Eki Görüntüle 181228
fotolar net deil biliorum. yakın zamanda düzelticem inş. yorumlarınızı bekliorum canlarımm..
bir icim su.. cok hos bir fizik elbiseyi süper tasimisin, o detayida cok hos düsünmüsümvee.. bu da bugünkü "okul yolları taştan ahh ankara sen çıkardın beni beni baştan" konulu kombinim :87:
Eki Görüntüle 181297
iyikide degistirmisin , bu ayakkabilarin kesinlikle uyumlu elbisenle.. zarif duruyorlar güle güle giyin..kızlar yorumlarnıza bakarak ayakkabı benimde içime sinmedi ve deiştirdim.. işte yeni ayakkabım. nasıl sizce?
Eki Görüntüle 180982 Eki Görüntüle 180983
ilk kombinde hos ama ikinciyi daha cok begendim...
biricin elbisen cok tatli daha öncede söylemistim alirkende begenmistimama bu ayakkabilarla yakistiramiyorum o elbiseyi..
ikinci elbise üzerinde egreti durmus bol duruyor onu hemen eliyorum canim
ücüncü elbisen cok hos , daha öncede dikkatimi cekmisti bu elbisede , acaba kolunu resim icin kaldirdigindanmi bel kismi tam kemer yeri bol gibi duruyor , kolun asagidayken nasil duruyor ?? tam oturuyormu bel kismi , ayakkabilarinla uyumlu olur 3. elbise
bir icim su.. cok hos bir fizik elbiseyi süper tasimisin, o detayida cok hos düsünmüsüm
iyikide degistirmisin , bu ayakkabilarin kesinlikle uyumlu elbisenle.. zarif duruyorlar güle güle giyin..
ilk kombinde hos ama ikinciyi daha cok begendim...
kombin hakkinda düsüncemi yazmak isterim bende : cizmelerini bu kombine yakistiramadim onun disinda , hos sevimli bir kombin, cizme olarakta söyle diz kapaklarinin hemen üstünde biten bir cizme düsündüm.. uzunlardan yani ..
Eki Görüntüle 181489 buda bugünkü ben ekleyebilmişimdir umarım
içine giydiklerin gözükmüor ama uyumlu olmuş çizme ve çanta
çok teşekkür ediyorum
ayy ne seker ve ayni zamanda seksüü olmu$sun , bayildimm..
çok teşekkür ediyorumtek kelime bayıldımmmmmgözüm gönlüm açıldı diyebilirim fiziğin nefiss çok yakışmış elbisen canım , bence kilonda pörfekt kiloya falan ihtiyacın yok manken gbisin
kırmızı giyen hatun
çok begendim benbide o dantel nası bişey nerdn bulabilirm çok yakışmış
çok teşekkür ediyorumbir icim su.. cok hos bir fizik elbiseyi süper tasimisin, o detayida cok hos düsünmüsüm
evet tatlım, fotoğraf çekince garip durmuş haklısın. tablo gibikirmizisevenhatun: elbiseyi cok begendim cokta yakismis ama baska bi soru sag alt kösede olan "sey" cantami????????????? kusura bakma biraz garip bir soru oldu[/B]
2 ayda 10 kilo verdim canım ben 73 tüm şu an 63 oldum işte. 56 ya düşmek istyrm canım bu arada kaç gösteriyorum resimde yani kilo olarak bu arada boyum 1.68 canım
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? ve saclarimi nasil yapmaliyim???? acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim
Eki Görüntüle 181531
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? ve saclarimi nasil yapmaliyim???? acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim
Eki Görüntüle 181531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?