Bugün ne giydin? Çek görelim..

Birisinin begendigini digeri begenmez , onun begendigini öteki begenmez nevarki bunda..

Tamam belki simdiye kadar kontesin bu topikte veya baska topiklerde fevri davranislari olmustur, bugunki mesajinda hicbir yanlis göremedim ben begenmedim demis buda normaldir..
Neden bukadar uzatildiki bu ???

Gruplasma olmus dendi dogru burda kimsenin kuramiyacagi sekilde cok güzel arkadaslik kurduk , cok güzel vefa örnekleri sergilendi, bunuda gögsümü gere gere söylerim, ama ben bunu buraya elestirilerimde yorumlarimda hicbirzaman yansitmadim begendigimi begendim begenmedigimi söyledim bu en yakin arkadasim olsada.

Konteste benim sohbet ettigim samimi oldugum arkadaslarimdan birisi ve onu bu kiyafet konusunda en cok elestirenlerden cogu kez begenmeyenlerden biriside benim, zevklerimiz farkli bununda bilincindeyiz, yani sizin dediginiz gibi YANDASLARI olayi burda olmuyor
biz o yandasligi geyik topiginde yapiyoruz körler sagirlar birbirini orda agirliyor burda degil....

Bende defalarca begenilmedim gocunmadim darilmadim buna..
Lütfen elestirilere acik olalim..
Düsmanimin düsmani benim dostum , dostumun dostu benim dostum olmasin burda..

Iyi paylasimlar diliyorum hepinize....

Son düzenleme:

tek kelime bayıldımmmmm gözüm gönlüm açıldı diyebilirim fiziğin nefiss çok yakışmış elbisen canım , bence kilonda pörfekt kiloya falan ihtiyacın yok manken gbisin
Armine badin eteğin hepsi birbirinden ayrı olarak hoş, fakat aralarında uyum yok kızma lütfen :26:

kırmızı giyen hatun
çok begendim ben bide o dantel nası bişey nerdn bulabilirm çok yakışmış

pelin bnde 1 ve 3.ü begendim canm benekli çorabıda 3.elbiseyle kullanmalısın

ayy ne seker ve ayni zamanda seksüü olmu$sun , bayildimm..

Bu arada ortalik gerilmi$ biraz..
selayima katiliyorum ..
buraya resim ekliyorsaniz begenilmemeyide göze almissiniz demektir,
aksi halde eklemeyin..ki bosuna ortalik gerilmesin..

saygilaaaaaar

kırmızı giyen hatun

pelin bnde 1 ve 3.ü begendim canm benekli çorabıda 3.elbiseyle kullanmalısın

teşekkür ederim cnm. 3. elbiseyle benekli çorap kesinleşti gibi

biricin elbisen cok tatli daha öncede söylemistim alirkende begenmistim ama bu ayakkabilarla yakistiramiyorum o elbiseyi..
ikinci elbise üzerinde egreti durmus bol duruyor onu hemen eliyorum canim
ücüncü elbisen cok hos , daha öncede dikkatimi cekmisti bu elbisede , acaba kolunu resim icin kaldirdigindanmi bel kismi tam kemer yeri bol gibi duruyor , kolun asagidayken nasil duruyor ?? tam oturuyormu bel kismi , ayakkabilarinla uyumlu olur 3. elbise

bir icim su.. cok hos bir fizik elbiseyi süper tasimisin, o detayida cok hos düsünmüsüm
kızlar yorumlarnıza bakarak ayakkabı benimde içime sinmedi ve deiştirdim.. işte yeni ayakkabım. nasıl sizce?

Eki Görüntüle 180982 Eki Görüntüle 180983
iyikide degistirmisin , bu ayakkabilarin kesinlikle uyumlu elbisenle.. zarif duruyorlar güle güle giyin..
ilk kombinde hos ama ikinciyi daha cok begendim...
resmin üstüne tıklayın kızlarr buda ben :80:

Eki Görüntüle 180929 Eki Görüntüle 180932

kombin hakkinda düsüncemi yazmak isterim bende : cizmelerini bu kombine yakistiramadim onun disinda , hos sevimli bir kombin, cizme olarakta söyle diz kapaklarinin hemen üstünde biten bir cizme düsündüm.. uzunlardan yani ..

Son düzenleme:

evt cnm beenmiştin hatırladım 1. elbiseyi bu ayakkabılarla giymicem tmm. yeni aldığım topuklularla kombinleyebilirim..
2. elbise evt çok bol. hem modeli öle hem de ben onu aldığım zmn daha kiloluydum. o yüzden eliorum.
3. elbisede sanırım kolumu kaldırdığım için orası yukarı çıkmış. yoksa tam üzerime göre. bidahaki giydimde tekrar bakıyim dediğine

ayakkabılarımı beenmene sevindim.. iiki buraya ekleyip yorumlarınızı alıyorum tekrar teşekkürler hepinize

kirmizisevenhatun: elbiseyi cok begendim cokta yakismis ama baska bi soru sag alt kösede olan "sey" cantami????????????? kusura bakma biraz garip bir soru oldu
berra: hersey uyumlu özellikle cantani ve botlarini begendim

Son düzenleme:
Arkadaslar bence bu topic cok güzel birsey
hem fikir alma hem fikir verme acisindan söylüyorum
bosu bosuna polemige girmeyelim sonucta herkesin zevki farklidir
ama lütfen "kötü" yada "olumsuz" yorum alan ve bunu kaldiramayan arkadaslar sorun yaratmasin
Sorunu olan arkadaslarda buraya resim eklemesin
SONUCTA HEPIMIZ OLUMSUZ YORUM ALIYORUZ BU DEMEK DEGILDIRKI TARZIMIZ KÖTÜ VEYA KÖTÜ GIYINIYORUZ

saygilaaaaaaar

Son düzenleme:

ayy ne seker ve ayni zamanda seksüü olmu$sun , bayildimm..
çok teşekkür ediyorum
şeker ve seksü olmuşsam demek ki kombin amacına ulaşmış :82:

tek kelime bayıldımmmmm gözüm gönlüm açıldı diyebilirim fiziğin nefiss çok yakışmış elbisen canım , bence kilonda pörfekt kiloya falan ihtiyacın yok manken gbisin
çok teşekkür ediyorum
benim de kilo alasım yok pek hoş zaten alamıyorum da. bünyeyle ilgili sanırım bir de genetik olabilir. yiyorum yiyorum tık yok :78:

kırmızı giyen hatun

çok teşekkür ediyorum.
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama şöyle çarşı gibi bir yere git tuhafiyeci, kumaş satan yerlerde olur genelde. fisto ama tül üzerine işlenmiş. metreyle satılıyor. metresi işine göre 4-8 arası değişiyordu.
krem, pudra, siyah aldım ben her kombine uyarlıyorum malum dantel moda
bi tshirt alıyorsun 5 liralık şeye dantel koyuyor oldu mu sana 29.90 en iyisi böyle

bir icim su.. cok hos bir fizik elbiseyi süper tasimisin, o detayida cok hos düsünmüsüm
çok teşekkür ediyorum
evet evett haftasonu izmire, dikiş makinama kavuşuyorum. yeni yeni uydurduğum cicilerimi de kombinleyip eklerim buraya fikir olur hem :78:

kirmizisevenhatun: elbiseyi cok begendim cokta yakismis ama baska bi soru sag alt kösede olan "sey" cantami????????????? kusura bakma biraz garip bir soru oldu [/B]
evet tatlım, fotoğraf çekince garip durmuş haklısın. tablo gibi
ama boncuk işlemeli çanta kendisi
ayrıca çok teşekkür ediyorum.

berra_
üzerinde ki siyah deri altındaki vizon diye görüyorum doğrudur umarım :44: eğer öyleyse ben ikisinin uyumu çok beğeniyorum. senin de fiziğin maaşallah. ayrıca en çok da çantaya bayıldım ben, aşk yaşıyorum şu an

beren rahat günlük hoş bir kombin olmuş canım incecik durmuşsun
aşkito allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık çıktı çıkacak belli
kombinin de çok güzel canım
pelinkr ayakkabılar çok güzel üçüncü elbiseyle süper olur, birinci elbiseyle de topuksuz olanlar hoş olur bence, ikincinin modeli de güzel ayrıca en kısa zamanda terzide daralt onu canım
armine etek badi uyumu güzel bence, yandaşlık gibi olmasın ama selayhusa katılıyorum uzun siyah çizmelerle çok güzel olurmuş bu kombin
kırmızısevenhatun süper olmuşsun elbiseyi çok güzel taşımışsın dantel iyi fikir ben de severim böyle şeyler uydurmayı ama o çanta bu elbiseyle hiç olmamış canım ya
berra çizmelerle çanta çok uyumlu bence ama gömleğin ceketten çıkışını sevmedim ben

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? ve saclarimi nasil yapmaliyim???? acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim

hanturks
çok teşekkür ederim.
çantanın da resimde nasıl olduğu pek belli olmamış zaten takınca hoş gelmişti gözüme. :78: düz siyah klasik 1950'lerden kalma :82: bir çantam var ama o zaman da abartılı olur gibi düşünmüştüm. :44:

kırmızı ya da fuşya diyorum ben tek omuzlara enseden dağınık topuz yakıştırıyorum,geçen gün pelin arkadaşımıza da aynısını demiştim elbisesi tek omuzlu diye

esmer tenlisin gliba cnm bence fuşya çok güzel olur çok dikkat çeker yada pudrada olabilir platform ayakkabı ve çantada saçta at kuyruğu olabilir dağınık topuz olabilir taş gibi olursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…