gamze_belinay : Valaha şortun içine çorap süper durmuş bacaklarını daha hoş göstermiş bende bir 5 kilo daha versem bende şort giyip resim koycamda işte vermem lazım canım kombinin harika
gamze şort çok hoş durmuş çorabın benm gözüme batmadı hoş görünüyorsun.
düş : her zaman ki gibi çok şık ve güzelsin canımmm
Eki Görüntüle 197596
Dünden bi kare bugünü çekmedim. garip bi şekilde duruyor gibi görünüyor ama arabaya dayanıyordum :)
Üstümde kemerle aynı tonda kahve bi mont vardı
pantolonun ve tşörtün çok güzel yakışmış ben seviyorum bol paça pantolonları..bugünden birkaç kare
pantolonun ve tşörtün çok güzel yakışmış ben seviyorum bol paça pantolonları..
çok şık olmuşsun bende alıcam elbbise çok beğendim...
bugünden birkaç kare
gamze_belinay gomlegin guzel olmus, ama shortla biraz uyumsuz buldum. SHortunun kendisi guzel, bacaklarinda guzel ztn yakismis :)
Bende bugun boyledim kizlar.
bugünden birkaç kare
gamze_belinay gomlegin guzel olmus, ama shortla biraz uyumsuz buldum. SHortunun kendisi guzel, bacaklarinda guzel ztn yakismis :)
Bende bugun boyledim kizlar.
bu pantolonla denemediğim kombin kalmadı diyebilirim canımfızıgıne yakısmıs goze guzel gorunuyor canım ama sankı tısortun duz olsaymıs daha hos olurmus.ben olsam bu pantolonu sıyah tısort kemer ve sıyah babet gıyerdım.
Yaşasın yazlık ayakkaplarrrrrr:86: seni sefiorum tibitim
canım çok hoş olmuşsun fiziğin düzgün zaten beyaz pantolon yakışmış..Eki Görüntüle 197596
Dünden bi kare bugünü çekmedim. garip bi şekilde duruyor gibi görünüyor ama arabaya dayanıyordum :)
Üstümde kemerle aynı tonda kahve bi mont vardı
bugünden birkaç kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?