Bugün ne giydin? Çek görelim..

her zamanki gibi şıksın....

tesekkür ederim

twetty tshirtüne bayildim, cok tatli olmussun..
burcucum tek kelimeyle harika...
tatlim her zaman ki gibi cok güzel olmus kombinin...

cok tesekkür ederim...bende senin kombinini cok begendim hele bluzuna bayildim...aslinda yüksek bel sevmiyorum ama sana yakismis

starlicya35 tesekkur ederim cnm

tatlim guzel ve iddaali olmusun :) kirmizi kemerin de guzel detay olmus.

tesekkür ederim

içimdeki_sen bnde çok beendim cnm. sanırım ben senin ilk defa görüorum. ilk defa mı kombin ekliosun cnm?

slm kızlar uzun zamandır giremedim buraya kayınvalidemlerdeydim sonra annemlerde kaldım sonra akrabalarımızın arkaslarımızın düğünlerine gittik derken buraya giremedim fırsat olmadı bütün kombinlerimin resimlerini çekmeyi bile unuttum bundan sonra unutmam insallah daha bi sürü düğünler var geçmiş olsun diyen arkadaslarıma tesekkür ederim... gelelim kombinlerinize vallahi içten söylüyorum hepinizi çok beğendim hiç bi kusur bulamadım hepiniz çok şık çok uyumlu olmussunuz beğen butonunu kullandım beğenmediklerim olsaydı yorum yazardım zaten çok güzelsiniz şekerler:92:

Son düzenleme:
Eşım bugun ne gıydıgımı ne surdugumu begendı yafffff
acılen zayıflamam lazım.gercı dıyet yapıyorum.

bence zayiflarken o arada esine inat dikkat et giyimine falan. dilersen yardimci olalim.
üzülme olur mu, zayiflayinca seni cok kiskanacak

bence zayiflarken o arada esine inat dikkat et giyimine falan. Dilersen yardimci olalim.
üzülme olur mu, zayiflayinca seni cok kiskanacak

Evet lutfen.gobegımı nasıl saklayabılırım.
Aslında baktıgında vucudum guzel fakat dogum gobegım var.gorsen hamılemısın dıye sorarsın.

Evet lutfen.gobegımı nasıl saklayabılırım.
Aslında baktıgında vucudum guzel fakat dogum gobegım var.gorsen hamılemısın dıye sorarsın.

Bel ve göbek kismi genis olan bluzler / tunikler / elbiseler giymeni önerebilirim. Mesela bacaklarin inceyse skinny bir pantolon ile genis bir tunik, altina topuklu ayakkabi giy.

/images/outfits/4644391/you-and-me_web.jpg

/images/outfits/4533361/braun-schwarz_web.jpg

/images/outfits/4520521/it-is-you-i-have-loved_web.jpg

ama bu arada genis seylere kapilip göbegi sakin büyütme. spor yap. ben seni cok iyi anliyorum cünkü henüz kilo verdim ve tek sorunum göbegimdi benim de. simdi günden güne degisse de sabah kalktigimda cogunlukla fazla bi göbegim yok. eve adim atmak icin stepper almistim hergün yaptim bi ara. faydasini gördüm... son birkac ayda 60dan 54/55´e düstüm, daha önce 63e kadar cikmistim

cok ıyı fıkırler bunlar.bugun ve yarın alısverıs yapayım.topuklu ayakkabı ve tunık vs alayım.
cok tesekkur ederım.gobegım ıcın callan egzersızlerını yapıyorum.umarım sonuc alırım.

cok ıyı fıkırler bunlar.bugun ve yarın alısverıs yapayım.topuklu ayakkabı ve tunık vs alayım.cok tesekkur ederım.gobegım ıcın callan egzersızlerını yapıyorum.umarım sonuc alırım.

rica ederim. callan cok iyiymis öyle diyorlar. ama mutlaka bir sekilde yürüyüs de yap, karbonhidrati azaltmaya bak, daha cok protein ve yesillik agirlikli beslenmeye calis, o zaman daha iyi etki veriyor.
Bebegin olmus, kilo alman cok cok normal, ama iste malesef vermesi zamanini alir. O zaman süresince fazlaliklari biraz kamufle etmekte fayda var. Eminim vereceksin kilolari. azcik degisiklik iyi olur, bir iki parca belki dolabini daha farkli kullanmana sebep olabilir. ha bir de mesela göbeginden rahatsiz oldugun giysilerde aksesuarlarla dikkati farkli yere cekebilirsin. etek / elbise seviyorsan giyin, genellikle göbegi arka planda birakirlar. Güzel giyinmeyi erteleme (bende öyle biriyim), cünkü giyindigin seyler senin o günki moralini etkiler, kendini biraz olsun güzel hissettiginde bunu cevren de anlar, daha cok kompliman alirsin ve nesen yerine gelir. E tabi esinden bunu farkeder mutlaka Resimdeki gördügüm güzel bayan pes etmez, fazlaligi da varsa güzeldir, eksildiginde de daha güzel olur

Bu tarz pantolon giyiyorsan, işte böyle hakkını vereceksin! Tek kelimeyle bayıldım

cok tesekkür ederim...bende senin kombinini cok begendim hele bluzuna bayildim...aslinda yüksek bel sevmiyorum ama sana yakismis

icimdeki_sen pantolonun cok yakismis, super olmusun !

çok beğendim, sadece, ben olsam pantolonun paçasını incecik iki tane kıvırırdım.

içimdeki_sen bnde çok beendim cnm. sanırım ben senin ilk defa görüorum. ilk defa mı kombin ekliosun cnm?

ıcımdekı sen .....
ben normalde hıc sevmem bu tarz pantolnu aama gercekten gusel olmus :)

güzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri cok tesekkür ediyorum...
evet bende böyle pantolonlarin bana yakismayacagini düsünüyordum ama denedikten sonra fikrim degisti...
begen'e tiklayan herkese de cok tesekkür ediyorum...
pelinkr ilk defa degil bu, arada kombin ekliyorum...

twetty tshirtüne bayildim, cok tatli olmussun..
burcucum tek kelimeyle harika...
tatlim her zaman ki gibi cok güzel olmus kombinin...
teşekkür ederim canım bende senin kombinini beğendim bu pantolonlara karşı antipatim var ama yavaş yavaş geçiyor sizlerde gördükçe sanki yakışmış
beren şuan ki kilom çok normal canım 45 im yaz geldi artık ince t-shirtlerden kusurlar hortlamaya başlar

mrb kızlar. bu elbiseyi daha önce eklemiştim. şimdi ise size ayakkabı ve çorap uyumunu sorcaktım. aslında burnu açık ayakkabının içine çorap giyilmez die biliorum bnde. ancak nette biraz araştırdım. giyenler, beğenenler var. bir de kk kızlarına sorayım dedim.:26: fotolar aşağıda. ayakkabı çok hafif dolgu topuklu burnu açık.

nasıl sizce oluru var mı:26:

bence hoş durmuş canım

bugun 3,5 saat yurudum.kilo konusuna gelince canim ben 14 ayda 24,5 kilo verdim.su an 67 kiloyum dukan diyeti yapiyorum.boyumda 170 cm.
tum sorun bu kocuman gobisde.yuruyus yaptigimda iniyor resmen.iltifatlarin icin cok tesekkur ederim.
haziran itibariyle esimle alisverise cikacagiz.umarim o zamana kadar gobegim iner.
bol topuklu ayakkabi ve elbise alacagim.
moralimi super bir sekilde yerine getirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…