- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
içimdeki sen : canım ayakkabıların çok şık üstündeki badide çok hoş kombin harikaaa
teşekkür ederim canım bende senin kombinini beğendim bu pantolonlara karşı antipatim var ama yavaş yavaş geçiyor sizlerde gördükçe sankiyakışmış
Bel ve göbek kismi genis olan bluzler / tunikler / elbiseler giymeni önerebilirim. Mesela bacaklarin inceyse skinny bir pantolon ile genis bir tunik, altina topuklu ayakkabi giy.
/images/outfits/4644391/you-and-me_web.jpg
/images/outfits/4533361/braun-schwarz_web.jpg
/images/outfits/4520521/it-is-you-i-have-loved_web.jpg
ama bu arada genis seylere kapilip göbegi sakin büyütme. spor yap. ben seni cok iyi anliyorum cünkü henüz kilo verdim ve tek sorunum göbegimdi benim de. simdi günden güne degisse de sabah kalktigimda cogunlukla fazla bi göbegim yok. eve adim atmak icin stepper almistim hergün yaptim bi ara. faydasini gördüm... son birkac ayda 60dan 54/55´e düstüm, daha önce 63e kadar cikmistim
içimdeki sen arkadaşım yakışmış kıyafetin....dün is yerimin yaz icin düzenledigi yemek vardi, bende böyleydim..
Eki Görüntüle 199237 Eki Görüntüle 199236
günlük giymek için güzel bence..sevgiler...saygılar...arkadaşlar...Eki Görüntüle 200136
mrb kızlar. bu elbiseyi daha önce eklemiştim. şimdi ise size ayakkabı ve çorap uyumunu sorcaktım. aslında burnu açık ayakkabının içine çorap giyilmez die biliorum bnde. ancak nette biraz araştırdım. giyenler, beğenenler var. bir de kk kızlarına sorayım dedim.:26: fotolar aşağıda. ayakkabı çok hafif dolgu topuklu burnu açık.
Eki Görüntüle 200046 Eki Görüntüle 200047
nasıl sizce oluru var mı:26:
cnm bu çorapta güzel durmuş ama bence siyah daha güzel olur siyah elbiseyle siyah çorap çok yakısıyo
pelinkr: elbisen cok güzelmis daha önce görmemistimaslinda acik ayakkabi ve corabi uyumlu bulmuyorum ama desenli birsey olursa neden olmasin hos durur bence...seninkilerde desenli sanirsam???
_nazBALIM_: kombinin güzel ama ayakkablarini ben yakistiramadim...havalar yasadigin yerde nasil bilmiyorum ama beyaz babet yada o tarzda bisey daha güzel uyardi sanki
aysemmmmm: hos olmussun yinebir sorum olacak altindaki taytmi?? pantolonmu??? pek cikaramadimda :26:
meraba kızlar benide aranıza alırmısınız?
pelinkr: elbisen cok güzelmis daha önce görmemistimaslinda acik ayakkabi ve corabi uyumlu bulmuyorum ama desenli birsey olursa neden olmasin hos durur bence...seninkilerde desenli sanirsam???
_nazBALIM_: kombinin güzel ama ayakkablarini ben yakistiramadim...havalar yasadigin yerde nasil bilmiyorum ama beyaz babet yada o tarzda bisey daha güzel uyardi sanki
aysemmmmm: hos olmussun yinebir sorum olacak altindaki taytmi?? pantolonmu??? pek cikaramadimda :26:
canım tayt aslında ama pantolon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?