Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bu kadar dilbilgisi bilgin varda cümleye büyük harfle mi başlaya mıyorsun? Komiksin. :)

varda değil var da:) dilbilgisi bilgim var şükür ama türkçe kitabı yazmıyorum foruma yazı yazıyorum.türkçe duayeni olduğunu iddia eden kişiler dikkat etsinler efenim, ben başlamıyorum büyük harfle.başlamam da.da ayrı.evet:)
asıl komedi o kadar imla sözlüğü kullanmanıza rağmen hala her cümlenizde hata bulunması.ben buna gülerim

Bu kadar dilbilgisi bilgin varda cümleye büyük harfle mi başlaya mıyorsun? Komiksin. :)

bu arada hayatım,cicim,şekerim,başlaya mıyorsun değil,başlayamıyorsun olacak.
ordaki baş-la-ya-mı-yor-sun değil çünkü aslında o -mı senin bildiğin -mı'lardan değil,soru -mı'sı değil o...
ordaki -mı aslında çünkü fakat, olumsuzluk eki -ma'nın ünlü daralması geçilmiş formudur be canım yani başlayamamak oldu mu sana ses uyumlarından dolayı falan başlayamıyorsun:).oldu mu şimdi?
-mu ayrı bak hadi yine iyisin.şimdi naapalım biliyo musun:) sen foruma mesaj yazmadan önce bana özelden at o mesajı,ben imla hatalarını düzeltip sana geri göndereyim,sen de öyle kaydet mesajı foruma.başka türlü olmayacak çünkü,insanlar önünde rencide etmekten hoşlanmıyorum.öptüm sevgiler.

Son düzenleme:
Yazdığın yorumları okumuyorum bile. Kafa yaşının kaç olduğu belli. Hadi öte tarafa git. Bye He bu arada güleceğin şey başka bence

Son düzenleme:
şaka gibi arkadaşım persprincesssana burada bişey söylenmedi neden atladın ki hemen. konuya kapattık bitti gitti hala kime neyi gösterme çabasındasın anlayamadım gitti. tamam sen çok güzel bi Türkçe ye sahipsin. lütfen uzatma

Yazdığın yorumları okumuyorum bile. Kafa yaşının kaç olduğu belli. Hadi öte tarafa git. Bye He bu arada güleceğin şey başka bence

okumadığın belli iki kere düzeltme yapıp yazmandan:)kafa yaşı derken iq'yu kastettin sanırım.he mi? he? komiksin ya o kadar türkçe de de de ahkam kes kes kes...sonra da he:)hadi öte tarafa git:)gırgıriye de perran kutman'ın canlandırdığı bi tipleme vardı o geldi aklıma nedensiz:) hadi bakalım, asil akmaz bal kokmaz;diyerekten uzaklaşıyorum güleceğim şeyi sana dönerekten:)öptüm.

aman helva dövücünün hık deyicisi de mi gelirmiş?aman bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim de mi gelirmiş? kimseye bişey gösterme çabasında değilim,sebepsiz dil şovenizmine karşıyım sadece.sanki burda imla kuralları denetlemesi yapılacak gibi yok nokta,yok virgül,yok büyük harf.sevmiyorum böyle şeyleri.atlamıyorum yazıyorum efenim,nazar-ı dikkatinizi celbederim.ben de şimdi sana bişey demedim sen niye atladın ki hemen?

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/449657-kabarik-isil-isil-cinderella-styla.html

bu senin konundu değil mi? bi gir bak hadi yazdıklarına yazım şekline konuşma tarzına. buraya gelip kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun sen?

ilk önce insan bi dönüp kendine bakmalı değil mi ama. böyle basit hatalar yapılır bişey söylemiyoruz. sonuçta burası sıcak bi ortam ciddiyete gerek yok.

sadece işin ucunu kaçırmış kişileri uyarıyoruz.

yoksa sen r yi yazmamışsın virgülü koymamışsın gibi basit şeylere takılmıyoruz ilköğretim çocukları gibi.

sen inatla hala açık aramaya çalışıyorsun. peki neden ?

Burada türkçeye dikkat edilmesine gerek yok demekki. Sen Türkiye vatandaşı değilmisin? Ki arkadaş orada kullanılan usluba laf söylemiş sonra laf söylemişsin saçmasapan. Neyse herkes yakışanı yapar kendisine ve söyler.. Lütfen dön aynaya oraya konuş.

dönüp gelip kendime bakıyorum efenim,benim ordaki yazılarımı soonnnn derece iyi hatırlıyorum,altta da eleştiriniz var sizin hatta,ve hatta benim altta da açıklamam var aynı topikte,eğer bilgisayarınızda aşağı ok tuşu varsa okuyabilirdiniz niye görmediniz hayret?
pardon da siz kimi niye uyarıyorsunuz,fahri dil polisi olaraktan mı?şahsen ben takmıyorum.
burası forum,meclis değil,kasıp kasıp acep ne yazsam da imlaya uysa diyerek yazılan biyer değil.divan-ı lügat-i türk yazmıyoruz hanımlar.öyle sadece vakit geçirmek için yazıyoruz.açık aramaya çalışmamla,açık bulmam arasındaki süre sadece bir saniye çünkü. ben birşeyi böyle dikkatle savunsam açık vermem çünkü.bana yapay geliyor böyle müdahaleler çünkü.
kendini fahri dil polisi ilan etmeler komik çünkü.en azından ben gülüyorum

ne oldu,yeniden nezaket serumu mu enjekte ettiniz efenim?az önce hem de sadece on dakika önce heee,hadi git ordan,başka bir şeyine gül diyordunuz
komiksiniz.herkes kendine yakışanı yapar evet ben de sıkıldım bu saçma muhabbetten,nadanla sohbet nadana yaraşır ben gittim hadi.hadi iyi paylaşımlar kanki cicişleeeer,öptüm siziii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…