- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
pelin cok güzel olmussun begendim sekerim...
slm kızlar. epeydir bişe ekleyemedim. bugün kü kombinim
Eki Görüntüle 214742
bu arada topik dil bilgisi kuralları topiği olmuş
kendi yöntemlerimle ancak bu kadar çekebildim kızlar kusura bakmayın:/
kahverengi bi elbise giydim bugün,bi üstten bi alttan çektim anlaşılsın diye,saygılar
bu üstü
Eki Görüntüle 214104
bu da alt tarafı ve ayakkabıarımm:)
Eki Görüntüle 214105
maksatı değil "maksadı",p ç t k sonuna sesli harften ek geldiğinde b c d g'ye dönüşür haberiniz olsun.sevgiler.öptüm.esen kalın:)
Bu kadar dilbilgisi bilgin varda cümleye büyük harfle mi başlaya mıyorsun? Komiksin. :)
Bu kadar dilbilgisi bilgin varda cümleye büyük harfle mi başlaya mıyorsun? Komiksin. :)
Yazdığın yorumları okumuyorum bile. Kafa yaşının kaç olduğu belli. Hadi öte tarafa git. ByeHe bu arada güleceğin şey başka bence
şaka gibi arkadaşım persprincesssana burada bişey söylenmedi neden atladın ki hemen. konuya kapattık bitti gitti hala kime neyi gösterme çabasındasın anlayamadım gitti. tamam sen çok güzel bi Türkçe ye sahipsin. lütfen uzatma
aman helva dövücünün hık deyicisi de mi gelirmiş?aman bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim de mi gelirmiş? kimseye bişey gösterme çabasında değilim,sebepsiz dil şovenizmine karşıyım sadece.sanki burda imla kuralları denetlemesi yapılacak gibi yok nokta,yok virgül,yok büyük harf.sevmiyorum böyle şeyleri.atlamıyorum yazıyorum efenim,nazar-ı dikkatinizi celbederim.ben de şimdi sana bişey demedim sen niye atladın ki hemen?
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/449657-kabarik-isil-isil-cinderella-styla.html
bu senin konundu değil mi? bi gir bak hadi yazdıklarına yazım şekline konuşma tarzına. buraya gelip kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun sen?
ilk önce insan bi dönüp kendine bakmalı değil mi ama. böyle basit hatalar yapılır bişey söylemiyoruz. sonuçta burası sıcak bi ortam ciddiyete gerek yok.
sadece işin ucunu kaçırmış kişileri uyarıyoruz.
yoksa sen r yi yazmamışsın virgülü koymamışsın gibi basit şeylere takılmıyoruz ilköğretim çocukları gibi.
sen inatla hala açık aramaya çalışıyorsun. peki neden ?
Burada türkçeye dikkat edilmesine gerek yok demekki. Sen Türkiye vatandaşı değilmisin? Ki arkadaş orada kullanılan usluba laf söylemiş sonra laf söylemişsin saçmasapan. Neyse herkes yakışanı yapar kendisine ve söyler.. Lütfen dön aynaya oraya konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?