ablam yorumunu ve seni burda gördüğüme çok sevindim bende yorumlarını özlemişimçok özlemişim seni ablacığım elbisene bayıldım çok yakışmış çook
teşekkür ederim tatlım10RABARBA; elbisemi bluzmu pek cikaramadim ama hos duruyor..bilekligine bayildim cok tatli
Guher; bu tarzda bluzlar cok hoa ama sanki bluzun + pantolonun biraz bol gibi durmus biraz daha dar olsalarmis keske...ama kombinin renkleri uyumlu
OCD; spor, günlük bir kombin olmus beyaz babet daha uyumlu olurmus sanki..ama gayet hos
0o_burcu_o0; elbise güzel ama biraz kisa gibi
twetty84; coook güzeeeeel etegine bayildim detaylari cok güzel
NazBalim; kombin güzel bu tarzda pantolonlari cok seviyorum..ama banada sanki biraz eksik gibi geldi...belki güzel kalin bir kemerle daha hos olurdu?? :26:
bir geldin pir geldin wooooow bu ne güzellik
RABARBA; elbisemi bluzmu pek cikaramadim ama hos duruyor..bilekligine bayildim cok tatli
Guher; bu tarzda bluzlar cok hoa ama sanki bluzun + pantolonun biraz bol gibi durmus biraz daha dar olsalarmis keske...ama kombinin renkleri uyumlu
OCD; spor, günlük bir kombin olmus beyaz babet daha uyumlu olurmus sanki..ama gayet hos
0o_burcu_o0; elbise güzel ama biraz kisa gibi
twetty84; coook güzeeeeel etegine bayildim detaylari cok güzel
NazBalim; kombin güzel bu tarzda pantolonlari cok seviyorum..ama banada sanki biraz eksik gibi geldi...belki güzel kalin bir kemerle daha hos olurdu?? :26:
Hoş fiziğini, güzel kıyafetlerle tamamlamayı biliyorsun.
Beyaz yuvarlak küpeler tam belli değil ama onlarda çok hoş gibi...
DÜŞ=ÇOK hoş görünüyorsun ablacığım
AYSEMMMMM=Müthiş uyumlusun Ayakkabılarınada bayıldım
Vay Vay vay çantaya bakgeçen günkü gittiğim kınanın düğünü
geçen günkü gittiğim kınanın düğünü
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/15/5161.jpg
dün dışarı çıkarken çektim
ahhhhhhhhhhh alamanyaaaa ahhhhh
yagmuru hic sevmiyoruuuum
yagmurlu pazar gününden
Eki Görüntüle 226148
geçen günkü gittiğim kınanın düğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?