Zaten mankenmis kendisi
Yani nightwalker isimli üye o resimleri netten bir mankenin resimlerini calip burda evcilik oynamis kisa bir süre :))))
ahhhhhhhhhhh alamanyaaaa ahhhhh
yagmuru hic sevmiyoruuuum
yagmurlu pazar gününden
Eki Görüntüle 226148
ayaklarımı gözünüze sokmuşum kocaman fotoyla bende şimdi farkettim görmemek mümkün değil bu durumda zaten :) çok teşekkür ederim ayrıntılı yorumuna canımgayet uyumlu olmus
Rabarba, siyah en güzel renk ya. Takilar, ojeler fln hareket getirmis
Düs, etegini boydan görmek isterdim
Aysem yine cok güzel bir kombin. Bu tür kemerleri pek sevmiyorum ama giyeni görünce de hosuma gider, yakistirmissin. Ayakkabilarin kiyafeti tamamlamis.
Tiviti Dügünde daha elegan olmussun. O ayakkabilarla asla kombinlemek aklima gelmezdi ama cantayla birlikte olmus. Saclarin ve küpelerin elbiseyle cok uyumlu olmus. Ojeleri de görmedim sanma haa
canım ya ne kadar şuhh pozlar veriyosun ben hiç beceremıyom yaaa......
püf noktası var mı...?????????
benım dünya fotom var ama hep klasik pozlar.....
şöle senin gibi bi objektife bakamadım gitti ya.....
çok kıskandım.....
ben nasıl vericem ya...??????
bayadır bakamadım buralara , bugün teyzekızının kınasında ben
geçen günkü gittiğim kınanın düğünü
yine cok güzel bir kombin. kilonu sorabilir miyim cnm ? cok ince duruyorsun, tü tü tü masallah
pantolonlarımız aynıçok rahat dimi nerden aldın canım ben adl den almıştım..kombinini beğendim
Çok sagol canım..aslında fazla zayıf değilim 52 kg bu sıralar nedense biraz kilo aldım
Teşekkür ederim canım..evet bu tarz pantolonlar çok rahat bende siyahida var vero moda dan almıştım ben :)
Kız güzel, fizik güzel, kombinler güzel, daha ne olsunn 41kere maşallah
boyun kac ki ? gayet incesin. yeter ki kilo alma. form korumak zor sey ya
haftasonundan oglumla ben, yaz gelince skinnyleri cikarip attim salas bir hale büründüm :)).
Eki Görüntüle 226986
hoş görünüyor bu şekilde ama tek gözüme batan ayakkabı seçimin sandalet mi terlik mi tam anlayamadım ama böyle bol bir kotun altına bence converse yada spor babetlerden giderdi diye düşündüm onun haricinde gayet hoş.
haftasonundan oglumla ben, yaz gelince skinnyleri cikarip attim salas bir hale büründüm :)).
Eki Görüntüle 226986
Eki Görüntüle 226986
boyum bildigim kadariyla 1,67aslinda kilo alan biri degilimdir kendimi bildim bileli fazla kilo almam...ama nedense bu aralar biraz kilo aldim böyle kalsam iyi ama ramazanda yaklasiyor kesiiiin kilolar artacak
Eki Görüntüle 226986
topigimizin anneleri hepsi birbirinden cici masallahPakizecim cok hossun. civil civil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?