Bugün ne giydin? Çek görelim..

Zaten mankenmis kendisi
Yani nightwalker isimli üye o resimleri netten bir mankenin resimlerini calip burda evcilik oynamis kisa bir süre :))))

hadi ya....zaten banlı görünüyo....üyeliği iptal olmamış mı?

nasıl oluyo....?????

bu tür şeylerde ben insanların sadece kendını kandırdıklarına inanırım.......

ayaklarımı gözünüze sokmuşum kocaman fotoyla bende şimdi farkettim görmemek mümkün değil bu durumda zaten :) çok teşekkür ederim ayrıntılı yorumuna canım

hamurumda var dermişim :86: bilmemm fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum canım istediğim gibi bakıyorum objektife öyle uğraşmıyorum hatta peşpeşe pozlama yapıyorum otomatik çok teşekkür ederim güzel yorumun için

Son düzenleme:
yine cok güzel bir kombin. kilonu sorabilir miyim cnm ? cok ince duruyorsun, tü tü tü masallah

Çok sagol canım..aslında fazla zayıf değilim 52 kg bu sıralar nedense biraz kilo aldım

pantolonlarımız aynıçok rahat dimi nerden aldın canım ben adl den almıştım..kombinini beğendim

Teşekkür ederim canım..evet bu tarz pantolonlar çok rahat bende siyahida var vero moda dan almıştım ben :)

Çok sagol canım..aslında fazla zayıf değilim 52 kg bu sıralar nedense biraz kilo aldım

Teşekkür ederim canım..evet bu tarz pantolonlar çok rahat bende siyahida var vero moda dan almıştım ben :)

boyun kac ki ? gayet incesin. yeter ki kilo alma. form korumak zor sey ya

haftasonundan oglumla ben, yaz gelince skinnyleri cikarip attim salas bir hale büründüm :)).

boyun kac ki ? gayet incesin. yeter ki kilo alma. form korumak zor sey ya

boyum bildigim kadariyla 1,67 aslinda kilo alan biri degilimdir kendimi bildim bileli fazla kilo almam...ama nedense bu aralar biraz kilo aldim böyle kalsam iyi ama ramazanda yaklasiyor kesiiiin kilolar artacak

haftasonundan oglumla ben, yaz gelince skinnyleri cikarip attim salas bir hale büründüm :)).
Eki Görüntüle 226986

hoş görünüyor bu şekilde ama tek gözüme batan ayakkabı seçimin sandalet mi terlik mi tam anlayamadım ama böyle bol bir kotun altına bence converse yada spor babetlerden giderdi diye düşündüm onun haricinde gayet hoş.

Son düzenleme:

Yorumun icin tesekkur ederim düs, guzel havayi gorur degerlendip sandaletleri taktim ayagima :) uygun bulup , dedigin gibi de giyiniyorum bu kotumun altina ..

boyum bildigim kadariyla 1,67 aslinda kilo alan biri degilimdir kendimi bildim bileli fazla kilo almam...ama nedense bu aralar biraz kilo aldim böyle kalsam iyi ama ramazanda yaklasiyor kesiiiin kilolar artacak

tatli bir boy ve oranti.. ben 1,64üm sanirim ama 55lerdeyim daha yeni yeni yeni derken tekrar yani. ama dedigin gibi Ramazan da yaklasti. Kilo alacagimiz kesin

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, bu da benim dünkü halim..

Isilay genel olarak güzel seyler giyinmissin, cok genc ve sevimli bir look, ancak bana göre tisört de gösterisli, pantolon da. böyle birarada fazla buldum. Tisörtü mercan rengi veya canli turkuaz bir kot/ pantolonla kombinleseydin daha da güzel dururdu.

kolundaki saat bu kiyafete hic olmamis. yine canli bir renkte öyle cok kibar olmayan bir saat süper giderdi.

pantolona gelince, onu bence yüksek ayakkabilarla (cizme yari cizme olur mesela) giymelisin, düz biraz daha solgun öne cikmayan bir renkteki bluz ile gayet hos olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…