Bugün ne giydin? Çek görelim..

hahahaha Allah iyiliğini versin kontes patladım boynundaki olmasada olabilirmiş ama önü açık diye taktın sanırım beğendim kuzum

ablam merakla bekliyorum fit ötesi halini

bugün değil ama dün giydiğim bişey buraya koyacağımı bilsaydm daha detaylı çekerdik fotoyu ama oldu artık

Evrenim ikinci kombinin çok hoş,ama kürk yerine daha klasik bir ceket veya benzeri bir şey olsa daha da mı güzel olurmuş diye düşünmeden edemedim.ama yine de çok hoşsun

Koooonteess Kontesss çoookk güzel olmuşsun.ama tırnaklarında siyah oje olsa bence daha güzel olacakmış.

teşekkür ederim kuşşş

cnm ilk resimde kemer görünmüyor ya o haliyle daha hosuma gitti benim.
sağolasın kuzummm,öyle de denedim ama çok şişko göründüm.azcık bel meydana çıksın diye kemerledim:78:

Eki Görüntüle 294026 bugün değil ama dün giydiğim bişey buraya koyacağımı bilsaydm daha detaylı çekerdik fotoyu ama oldu artık
gayet uyumlu bir kombin olmuş,beğendim
kontessiimmmmmm çok tatlı olmuşssun benceeee
çok sağol kuşkammm

tsk ederim canim
aslinda haklisin canim, kurku bende giymek istemedim ama davete gidecegimizi bilmiyodum ve kaynanamin evinde misafirdim yani kurban bayrami icin gitmistim ve kaynanamda hadiii cabukk giyin davetyeye gidecez diyince, havalarda soguk olunca disarda kurku giymek zorunda kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…