eteği katlı görüyorum,eğer öyleyse daha kısa bir bluz ya da bluzu içe sokman daha iyi olurdu bence
onun dışında kot ile olan uyumu sevdim.benzer bir kombinim olmuştu benim de geçmişte[/QUO
evet katlı etek. benm alıskanlıgım sanırım hiç bi bluzu yada gomlegı ıceme sokamamyorumun içn tşkr edrmm :)
kontesimmm çok tatlı olmuşsssunn ,şapkanı tam göremiyorum ama sana yakışmış.ojelerinin rengine bayıldımm kalpli yüzüğün pek tarzım değil ama diğerleri güzel..tatlılarda gözüm kaldı ama
disikartal üstündeki badinin alt tarafını az bi makasla aldın mı tamam bu iş
renkler cok uyumlu...güzel olmuspantolonunu ayri begendim
kontesimmm çok tatlı olmuşsssunn ,şapkanı tam göremiyorum ama sana yakışmış.ojelerinin rengine bayıldımm kalpli yüzüğün pek tarzım değil ama diğerleri güzel..tatlılarda gözüm kaldı ama
disikartal üstündeki badinin alt tarafını az bi makasla aldın mı tamam bu iş
bugünkü kontesko, pastanede sohbet & ng dergileri & dadlularla
Eki Görüntüle 294257 Eki Görüntüle 294256
ahh o saçlar yerim seni beğendim canım
Bugün kimse giydiğini göstermemiş,Mrs. Pekkan'ı eleştirelim bari
off bu seneki favori kombinim salaş kazak gömlek ikilisi.. süper olmuşsun hatun!!
ayrıca o yüzükten bende de var teee ortaokuldan kalma, içi açılıyor değil mi? :26:
Kontescan bayıldım bayıldım Bugünlerde çok yoğun olduğumdan hiç yorum yapacak vaktim yok ama buna yorum yapmadan geçemicem
Şekil A da da gördüğümüz gibi aksesuarlar nasılda değiştirmiş hele o şapka cuk diye oturmuş kombine çok hoş bi hava katmış
Uzun zamandır en sevdiğim kombin bu oldu
bugün twettycan , bacaklarım ne güzel dolgun çıkmış hep böyle olsa
bugün twettycan , bacaklarım ne güzel dolgun çıkmış hep böyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?