- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.901
Benim adim yar diger taraftada yoklugun hissediliyor canim .. Bak iki kere resim ekledim ama guzel yorumundan mahrum kaldim :)
bir an once iyj haberi alip aramiza eski nesemle geri don bitanem ..
sen ıcını ferah tut guzel dusun ve guzel hısset kı hersey cok guzel olsun
canım benım yazmasanda oku bıseylerle ugras kı dusunme opuyoruz senı
guzel haberlerı en kısa zamanda beklıyoruz ıyı geceler canım
benim adım yar canım selayıma katılıyorum bir an önce inşallah iyi haberi al güzel yorumlarınla geri dön tatlım
benim adım yar biz hep yanındayız
ve benim adım yarr , hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelliğim , hiçbirşey için teşekkür etmene gerek yok kibiz arkadaşsak , yapılan herşey "arkadaşlık" adınadır .. unutma
b&m galiba bende oğlumu tek başına büyütücem :26:
eşim yardımcı olmayacak gibi görünüyo şimdiden
Allah sonunu iyi etsin
o yüzden seni çok iyi anlıyorumben büyük yengemin abimi geceleri zorla uyandırıp kızına mama hazırladığı günleri biliyom
abim uykulu uykulu kalkıp yapardı yengeme ben hazırlarım diyincede bana kızardı
o abinin görevi baba olarak uykusundan fedakarlık yapmak zorunda rahata alışmasın derdi
nerdeee ben eşimi kaldırcam geceleri hiç sanmıyom ama bellide olmaz:82:
barbim hormon ve kolestrole bakıldı aynı zamanda şekere inş temiz çıkar
bencede kalemi götür dior al yaa iade et
tarih, bilim ve dram seviyorsanız aslaaaa kaçırmayın canlar...
sonundan çok etkilendim
yaşanmış bir olay ki zaten dediğim gibi tarih konulu
konusu : O, tarihin gördüğü en etkileyici ve ilgi çekici kadınlardan biriydi. Hem göz kamaştıracak, nefes kesecek kadar güzel, hem de adını matematikçi, filozof ve astronom olarak tarihe yazdıracak kadar zeki bir kadın. Ve ne trajiktir ki ölümüyle bile unutulmayacak bir kadın. Üzerine çullanan onlarca erkeğin darbeleriyle son nefesini veren, cesedi sokaklarda sürüklenip, eti kemiklerinden midye kabukları yardımıyla ayrılan ama ne olursa olsun tarihin unutulmazları arasına giren bir kadın. Yani 45 yaşındayken bu dünyadan göçüp giden İskenderiyeli Hypatia.
sağol canımHepinize gunaydin dostlarim ...
Biem anneannene cok gecmis olsun cani
...
Benim adim yar gece ugramisin sevindim canim ... Ayrica guzel yorumundan oturu de tesekkurler...
Xzgim temizliktemisin canim misafirin gelecek yine degilmi ... Kolay gelsin..
Barbitom nerelerdesin canim ..
Tutim saka yapiorum ben sana bjk hakkinda feystede takildim
Handem ben o botlari pimkie diye bir magazadan almistim canim topuklu olmasina ragmen rahatlar ...
Kontesim sanada gunaydin kuzum
Ayburum gercrkten nasil alistirirsan oyle gider.. Ben hus a bazen altini degistirmesini falanda soyluyorum .. Oda o konularda cok sey degildir degistirir .. Ben 14 ay emzirdigim icin hep bana bagimliydi selim ama
Hepinize gunaydin dostlarim ...
Biem anneannene cok gecmis olsun cani
...
Benim adim yar gece ugramisin sevindim canim ... Ayrica guzel yorumundan oturu de tesekkurler...
Xzgim temizliktemisin canim misafirin gelecek yine degilmi ... Kolay gelsin..
Barbitom nerelerdesin canim ..
Tutim saka yapiorum ben sana bjk hakkinda feystede takildim
Handem ben o botlari pimkie diye bir magazadan almistim canim topuklu olmasina ragmen rahatlar ...
Kontesim sanada gunaydin kuzum
Ayburum gercrkten nasil alistirirsan oyle gider.. Ben hus a bazen altini degistirmesini falanda soyluyorum .. Oda o konularda cok sey degildir degistirir .. Ben 14 ay emzirdigim icin hep bana bagimliydi selim ama
selayhusum bu arada gecenlerde facebooktan attıgım mesajı okudunmu
okudum bebegim evet ,kendisi ilede özel mesaj yolu ile konustuk , söylemeyi unuttum..
barbitoyada extradan selami vardi onuda söyliyecegim daha ama barbimi göremedimki
bende simdi kalkip portakalli kek yapacagim selimime hus beye
hus iste aksama yer artik :86:
portakallı kek mi :120:
ay bunu çok seviyorum yaa çok komikkk
Dailymotion - Hintli_Noel_Baba_Yeni_Yil_Sarkisi_Jingle_Belle_Indian_ - Komedi Kanalı
günaydın kızlarrherkese iyi haftasonları
ezgim kız senin günler tersine dönmüş gece kaça kadar iş yapmışsın öyle hallettin mi bari bütün işleri bugün rahat mısın
tutim evet ben de o botların grisini alıcam ben de bulursam gerçekten çok tarz
selayım portakallı keke bayılırız biz de ben de yeni yapmıştım afiyet olsun size de
o pimky den burda var mıdır ki acep bi bakayım
benim adım yar uğramış selam canım uğra böyle kafanı dağıt canım
bmcim geçmiş olsun benim de babannem aynı durumda gözüne felç inmişti ciğerleri de su toplamış sapasağlamken üstüste geldi herşey artık allah acı çektirmesin diyoruz yapacak bişey yok ki
günaydın kızlarrherkese iyi haftasonları
ezgim kız senin günler tersine dönmüş gece kaça kadar iş yapmışsın öyle hallettin mi bari bütün işleri bugün rahat mısın
tutim evet ben de o botların grisini alıcam ben de bulursam gerçekten çok tarz
selayım portakallı keke bayılırız biz de ben de yeni yapmıştım afiyet olsun size de
o pimky den burda var mıdır ki acep bi bakayım
benim adım yar uğramış selam canım uğra böyle kafanı dağıt canım
bmcim geçmiş olsun benim de babannem aynı durumda gözüne felç inmişti ciğerleri de su toplamış sapasağlamken üstüste geldi herşey artık allah acı çektirmesin diyoruz yapacak bişey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?