- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.841
ay yine kısır dendi yaaa off nasıl canım istedi
neyseki yarın anneciğim yapcak bana bide annemlerde dogum günü kutlaması yapcakmısız
küçük kardeşim (10yaşında) bana elleriyle pasta yapcakmıs her ay dogum günüm olsa keske
o zaman daralttırcaksın filan?kontesi öyle diyorsunda 30
31
29 28
beden kotum var şimdi 27 mi alıcam bir iki kilo alsan giyemezsin kilo alıp vermek çok kötü
birde ben resimde görmüşsündür kemikli yapım var 50 kiloyum ama öyle çok ince görünmüyorum
başın sağolsun canımkontescim annenin kıymetini bil
hemde kısır yapmış
benim için o günler mazide kalan acı bir hatıra kaldı annemi kaybedeli 9 sene oluyo
hımmm:26::26::26:selam herkese
xzgim saol canım bakalım uğraşıyoruz bu olay beni çok sarstı internette okudum araştırdım düşündükçe moralim bozuluyor
kkontesim ben çalışıyordum ya o zaman sigortam vardı geçen gün ssk ya gittim annemle babamın sigortasına geçmek için fakat bu ülke ne yazıkki onu kaldırmış ancak evlenince kocamınkinden yararlanabilirmişim ailemden değil ne saçma bir uygulama ...
benim adım yarcım prolaktin hormonum çok yüksek çıktı canım 86.27 falan bunu düşürmek için jinekoloğum ilaç verdi...dostinex diye haftada 2 gün alıcam pazartesi ve perşembe günü bana kalsa hiç almak istemiyorum çok pis mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor psikolojim aşırı bozuldu sürekli ağlak haldeyim...
selayım sende ihmal etme cnm dr u falan ...
barbim aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan keşkem benimde kredi kartım olsa
biemcim çok derin şeyleri araştırmaya koyulmuşsun kolay gelsin..ama bizim topluma göre her sene kıyamet kopucak deniliyor hocalar falan allahın işine çok karışılıyor diyor
ayburcum dediğin gibi evet başım çok ağrıyor dün gece midem bulandı çok feci ve hala başım ağrıyor...bu arada gözünüz aydın bebişin odası geliyormuş ayrıca cep telin hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah...
gloxicim çok saol canım amin bencede allah herkesin yardımcısı olsun...
selam herkese
xzgim saol canım bakalım uğraşıyoruz bu olay beni çok sarstı internette okudum araştırdım düşündükçe moralim bozuluyor
kkontesim ben çalışıyordum ya o zaman sigortam vardı geçen gün ssk ya gittim annemle babamın sigortasına geçmek için fakat bu ülke ne yazıkki onu kaldırmış ancak evlenince kocamınkinden yararlanabilirmişim ailemden değil ne saçma bir uygulama ...
benim adım yarcım prolaktin hormonum çok yüksek çıktı canım 86.27 falan bunu düşürmek için jinekoloğum ilaç verdi...dostinex diye haftada 2 gün alıcam pazartesi ve perşembe günü bana kalsa hiç almak istemiyorum çok pis mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor psikolojim aşırı bozuldu sürekli ağlak haldeyim...
selayım sende ihmal etme cnm dr u falan ...
barbim aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan keşkem benimde kredi kartım olsa
biemcim çok derin şeyleri araştırmaya koyulmuşsun kolay gelsin..ama bizim topluma göre her sene kıyamet kopucak deniliyor hocalar falan allahın işine çok karışılıyor diyor
ayburcum dediğin gibi evet başım çok ağrıyor dün gece midem bulandı çok feci ve hala başım ağrıyor...bu arada gözünüz aydın bebişin odası geliyormuş ayrıca cep telin hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah...
gloxicim çok saol canım amin bencede allah herkesin yardımcısı olsun...
seker hamuru kullanmadigin daha iyi olmus bana cok yapay geliyor yerken o pastayi böyle olanlari tercih ediyorum biemcik
biem pastalar çok cici ellerine sağlık
neden ayıplayalım kız,kısıra ben de dayanamam
biem pastaları bende şimdi gördüm cok güzel olmus ellerine sağlık
ben cıkıyorum arkadaslar hepinize şimdiden iy akşamlar
kontes saelayus çok saolun kızlar allah sizin annelerinize uzun sağlıklı ömür versin
kontes bir ayar tuturamadım çabuk kilo akıp veren biiyim...
mangonun tarzı çok güzel bende oradan gömlek alıcam iyi günlerde kullan çok güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?