Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kötü olmuş aybuşum üzüldüm
ama iyi yapmışsın
bende çok kzııyorum bu tarz baştan sağma yapanlara
bedavaya almıyoruz sonuçta
istediğin gibi yapmak zorundalar

canim lütfen sinirlenme geri göndermisin zaten manyaklar ama kizmakta cok haklisin cok cook
bir iside düzenli yapsalar nolur yani..
daha vakit var canim en kötü ihtimal iptal edersin.. üzülme sen ama

cidden hayal güçleri bombaymış
sinirlenme ayburum, canlarına okumuşsun zten ohh yarasın

kötü olmuş aybuşum üzüldüm
ama iyi yapmışsın
bende çok kzııyorum bu tarz baştan sağma yapanlara
bedavaya almıyoruz sonuçta
istediğin gibi yapmak zorundalar

canim lütfen sinirlenme geri göndermisin zaten manyaklar ama kizmakta cok haklisin cok cook
bir iside düzenli yapsalar nolur yani..
daha vakit var canim en kötü ihtimal iptal edersin.. üzülme sen ama

cidden hayal güçleri bombaymış
sinirlenme ayburum, canlarına okumuşsun zten ohh yarasın

adamlar gidince resmen tansiyonum düştü bizimkide tlfda diyoki ödeme yapmasalakmıyım ödiyim hemde peşin vercez ama şimdi aklıma geldide keşke isimlikle uyku setinin fotosunu çekseydimisimliği yazan usta gelmişti onunda adı yusuftu adama neler neler dedim haklısın abla dedigüya denizci figüründe olan isimlikti ama arabalı çkıartmalar vardı mavi ve beyaz simden isimler yazılıydı
ustaya dedimki modesada en güzel ve en pahalı mağaza diye sizden aldık ama çok şaşırttınız benioda yetmedi mağazayı aradım bi dünyada onlara laf saydım

xzgim sendede meşhur arkadaş çok bazı hediyelerin güzelmiş sevindim bu arada benim hediyem içindeişe yaramasına sevindim

barbim bayıldım aldıklarına etek çok cici esra arkadaşınada yakışır güzel hatun gördüydüm facedebu arada 60 lira olmuş heee rekor kırıyo bencede tek gitme merakla bekliyom 60 lira uff olup uçmasın

selayım nedir senin çilekten çektiğin böyle

tutim bende dostinex kullandım hemen düşürüyo ama bazı etkileri var kıl ve kilo yapıyo çene altında kıl yaparsa sakın koparma makasla kes zaman sonra kendiliğinden kayboluyo işe yarıyan bi ilaç

kontesim kısır keyfin bitmiştir afiyet olsun

bm pastalara bayıldım cicilerinde çok güzel gömleklerin güzelmişelbise ve mangodan aldıklarında çok güzel hayırlı olsun

bu arada tlfnu galiba abime vercem şarjı çok az gidiyo ben eski tlfunumdan vazgeçemiyom heralde gönülden bağlıyım abim yanımda tlfnu test ediyo
adamlar aklımı başından öyle bir almıştıki pin kodumu unutup tlfnu bloke ettim neyseki puk numaramı saklıyodum

taksim pasajlarında daha göselini buluruk üsülmeyelim barbitom

evet bi kere hıhh

ben hep sağlam bir alışveriş yapıyorum ve hep tövbe ediyorum aylarca birşey almamaya , sonuçç hep hüsran :18::18:

tşk ederim biemcim

barbitom bir site buldun milletin hep kanina girdin heheh

ben videoyu izleyemedim xzgim görsem belkim tanırım :44: aynı masada oturduğumuz kişilerden birimi :26:

ahh ahh kısırıyla mutlu olan polyannam benim :97::97:

doğum günü çocuğu olmak gerçekten iyi birşey

kontescim annenin kıymetini bil
hemde kısır yapmış
benim için o günler mazide kalan acı bir hatıra kaldı annemi kaybedeli 9 sene oluyo

Allah rahmet eylesin kriptik

kuzum kredi kartıyla almadım ki bunları kapıda ödeme seçeneği var istersen sen alabilirsin
psikolojini ni toplayamadın kontesinde dediği gibi bu kış sana hiç yaramadı baharla sende yeniden çiçekler açarsın inşallah

ay sana demeyi unuttum geçen gün gittiğim o alevilerle ilgili filmin esas oğlanı Koraydı

bu arada yusufumun pastaları
şeker hamuru kullanamdım bu sefer

mamm mamm miaaa eline sağlık cnm çok lezzetli görünüyorlar

sakin ol kuzucum sakin ol
her şerde bir hayır vardır
bu sayede üzerindeki kötü elektriği atmışsın
bir an önce doğrsunu getirsinlerrrrrr

he evet feyse eklemiştim resmini umarım olur yoksa başımın etini yer bu olmadı diye
bu arada sanırım bu hafta oraya gidemeyebilirim bilmiyorum, başka bir harcamam çıktı
şaşkın senin telefonunda güzeldi bence, şarjı az gidiyorsa bencede hiç kullanma :89:

kizlar dün iki rüya gördüm birisini sizinle paylasmak istiyorum bu esas uykumda gördügüm rüya..

annem babam ben dubai ye yolculuk yapacagiz ucaktayiz, güzel bir yolculuk geciriyoruz ama öyle mutluyuzki...

sonra ucarken ucak yavas yavas inis icin alcaliyor ve ben burj al arabi görüyorum su güzel oteli 6 * li annemle babama hemen gösteriyorum sevinc halindeyiz... annem böyle elleriyle mezdeke harekelteri yapiyor hahahah :60

böyle bir ruyaydi

bende işlerimi toparladım birazdan çıkıcam işten
yarına kalmasın diye hallettim bazılarını
kızlar sanırım iş değişikliğim okeyleniyor yarın, karşı taraftan görüşmeye çağırdılar 08:30 da tam da işlerimin en yoğun olduğu saatler birde tekim umarım amirimden izin alabilirim oraya gitmek için, birde iş değişikliği için gittiğimi söylicem mecbur , duyar ben söylemezsem yalan söylersem başkasından buradan gitmemi istemediği için uyuzluk çıkarabilir mesai saatinde gidemezsinn falan diye bilemiyorum :85::85: umarım sorun çıkarmaz, birde okeylemiyormuş müdürümle konuşup işime taş koyuyormuş :18::18: offf yarınn iyi geçsin Allahım nolur

ayy canim insallah sorun olmaz bebegim o is olsun olsun nolur olsunnn

selayım degıstırdım babetlerımı
meshur arkadas cok mu bunlar meshurmu yanı
bıemcım pastan cok lezzetlı gorunuyor
kıyafetlerınde cok cok guzel gule gule gıyy
ayburum sınırlenmekte haklısın ama hep sorun yasanıyor genelde
ya yanlıs yapıyorlar ya gec getırıyorlar
kendını strese sokmana gerek yok onlar strese gırsınler ıstedıklerını yapsınlar
barbımın ısını ben bılmıyorum ınanamıyorummm hep sorucam unutuyorumm

yavrusummm mesajina cevabim geldimi melek ruhum melek yüzüm melek insanim

annen hemen ortama uyum sağlamış
bum bum vampiri gulu guluuu , bumbum vampiri gala galaaaa (bir mezdeke şarkısı )
ay sahien burj el arba gitsen ne güzel olurdu kız

netten baktım o videoya , evet göz aşinalığım var çocuğa xzgim
ay işi konuştuğumzda alatırım kuşum

ayy canim insallah sorun olmaz bebegim o is olsun olsun nolur olsunnn

inş hayatım illa o iş olsun demiyorum artık yoğunluğundab yeni bir ortama alışmaktan ve hiç bilmediğim bir kulvar olduğundan dolayı korkmayada başladım çünkü :18: hakkımda hayırlısı ne ise, nerede daha huzurlu ve mutlu olursam orada kalayım :97:

yavrusummm mesajina cevabim geldimi melek ruhum melek yüzüm melek insanim
geldı geldıı mınıgım yuzumde guller actı gercı ben sana kırgınım sana burdan bıseyler yazmıstım dun mu ne sen okumadın

aynı masadaydınız dıye hatırlıyorum bebegım
dedıkodudan ıs konusmaya vakıt kalmadı kı
cok merak ettım selayıma burdan mesaj attım ıs olayı ne dıye
hakkında hayırlısı olsun bıtanemm yeterkı cok mutlu ol

ayy unuttum yazmayı yenı cıcılerın cok guzel askım gule gule gıy
fıyatlarıda cok uygun ben bakmadım alırım dıye
bugun ayakkabıcıda bı ayakkabı gordum cok cok begendım 90 mılyondu alıcaktım
saclarım aklıma geldı durdum ama aklım orda

ayy ezgim onuda okudum okumazmiyim kamera olayini diyorsun senin hic yazilarini atlarmiyim ben
hay benim su yasli kafam bir yazdigina cevap yazinca digerini unutmusum bebegim
seni görmeyi istiyorum ama malesef bizim kamera olmuyor ama bana yüzünü göster seni göreyim göreyim
digeri icinde yazdim cevap bebegim herseyi benimle paylasman rüyanda bile böyle yapman beni cok sevindirdi

Son düzenleme:

yok onu demıyorum ruya olayının oldugu mesaj yavrukusum

yıllar önce platonik olarak çok çok sevdiğim, ilk kez aşkla tanıştığım , sonra onunda bana aşık olduğunu arkadaşım aracılığıyla gönderdiği mektuptan öğrendiğim :90: onu görmek için önünden geçmek için apartmanının altındaki kırtasiyeye , karşısındaki bakkala türlü bahanelerle gidip mekik dokuduğum ,kalbimi pıt pıt ettiren, bana yerine sevemem şarkısını ilk dinleten ve o şarkıyı duyduğumda aklıma hep o gelen çocukluk aşkım feysten beni eklemişş

yıllar sonra onu görmek beni taaa o günlere döndürdü
kabul etmek şööyle bir feysini karıştırıp hayatının nasıl olduğunu görmek isterdim ama askerciğim beni keser tanımadığı birini ekledim diyee :18::18: birde ilk aşkım olduğunu öğrenirse :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…