Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim işin için hakkından hayırlısı olsun
terziden aldığın pantolonu eve sokabildinmi senin çantalar hep büyük içine attırıverseydin
ilk aşkını öyle bir anlatmışsınki ben yaşadım sanki bi an yerine kendimi koydumda

selayım duabilere yolculuk haa hiç fena değilmişhayır olsun inş

xzgim saatini verdindinmi babana desene sende daha meşhur arkadaş var bunları meşhurdan görmediğine göre

mobilyacıyı arayıp uyku setini iptal ettim kendim dışardan alıcam yine saçma sapan bişey olmasından korktum normalde 150 lira saymışlardı sadece 100 lirasını düşüyolar onlara o fiyattan geliyomuş ne dil döktüysem 150 lira olmadımadurluğumdan tutun elime geç gelmesine kadar 50 lira zarardayım neyse sağlık olsun güya fiyatta çok indirim yapılmış zaten ondan yapamazlarmış

anliyorum seni ama ekleme bebegim ekleme , zaten basini agritiyor o psikoloji ile cocuk tramva yasar valla geri dursun

kendin icine sinen birsey bulursun kesin bebegim takma kafana , nasil oldu sinirin gecmistir birazcik firmayida arayinca icinde ne varsa ataydin .

ayy ezgim o rüyani okudum ben senin o anda nasil gülücüklere bogulmustum sonra uyuyuya kalinca unutmusum bebegim ... yerim ben senin agzini bebegim.. sevincine üzüntüne ortak olabilmek cok güzel coook coook güzel

ezgim sabah 9.33 de yazmisim bunu

saol bebişim
ayşe bacının kardeşi ona bir runner almış , onunda koltuklarına uymamış bana getirdi. bende poşete kotun yanına koydum eve gelir gelmz runnerı anneme verdim o onla oyalanırken bende kotu dolaba tıktım ayburum
evet yazarken bende yaşadım o anları tekrar tekrar :97:
yani kısacası zararmı ettin :26:
mağduramdda mağduram diyorsun sende yani
sağlık olsun, senin keyfin yerinde olsun

yok zaten eklemeyi düşünmüyorum bebeğim :18::18: acayip tırsıyorum Kenden

hayır olsun selayımm
of dubai deme geriliyorum

benim de meşhur arkilerim vaarrr ama bağyaaan

barbim inş olur canım işinn
bu ne işi bu arada,ben de bilmiyorum ezgim misali
bize neden anlatmadın,sen bizi beğenmiyor musun:84:

daha eve giderken yeni alıpta terziye verdiğim pantolonu anneme göstermeden eve nasıl sokucam stresim varr :18::18: off bitmiyor dertler :84:

bu derdin üstüne dert tanımam ben arkadaş

kesinlikle ekleme ilk aşkını,durduk yere extra dert alma

buradan yazamıyorumda kontescanım feysten atarım
sorma o dert beni benden etti , acaip stresss o
yok eklemem zati :18:

msnim hala olmuyor üstüne üstlük bilgisayarım çökecek nerdeyse birde bilgisayardan anlıyor olucam, terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya

ben insanların psikolojisinden çok çabuk etkileniyorum az önce tanrıça gelmişmi diye profiline girdim, günlüğe bişeyler yazmış okudum hayattan soğudum , kıyamam ona :85::85::85::85:

ay gülmekten altıma etcem şimdiii

yaa ben göremiyorum :44:

bi ara bunlara bakmıştım,çok güzel ya,nası bi hayal gücüdür :81:

siyah beyaz gömleğe bittim
kemer sevdalısı olarak kemeride çok sevdim,hepsini güle güle kullan tatlım

barbitom bir site buldun milletin hep kanina girdin heheh

ooohhh afiyet olsun
kısırı çok seviyorum ama hiç yapmadım :26:
güzel yapamıcakmısım gibi bi his var içimde
o yüzden bende annecime yaptırıyorum hep

sen 49 kilomusuuun...
ooohh yersin tabi onları
hıh senin fiziğini de hiç beğenmiyorum ben zaten

pastalar çok lezzetli görünüyolarmış,bize de yaparsın artık,gelirsek

tatlım yaa,haklısın kimin başına gelse aynı tepkiyi verirdi ama üzme kendini
onlar hallolucak şeyler,baktın olmadı iptal edersin
en büyük hakkın

ben de bugün evdeydim,işlerim vardı biraz
şimdide ö.b.g.z.k yi bekliyorum :97:

barbim sen runner diyince bende hemen gogıl amcaya sordum ne olaki diye eklediğin fotoyu gördüm hemen hıııı buymuş dedimradara yaalanmadan pantolunu dolaba atmışın
gloxim bende osmanı izliyom dimek kısır hiç yapmadın bende 4 yıl sonunda ke yapmaya başlamıştım
her seferinde ben keki bceremem kalıptan çıkaramam sanardım ama denedim yapabiliyomuş

kontesim tanrıça işe girdi ayrıca cabbardan (nişanlısından ) ayrıldı

gloksi bende siyah beyaz gömleğe bittim canım, beşiktaşlı olmamında etkisi var tabiki pembe kemeri arkadaşıma alırken kendimede aldım işte fiyatı görünce ve pembeyide çok sevdiğim için
tşk ederim cnm
kısırı iye beceremiyesin kız yaparsın korkma

barbim evet bayadır yok tanrıça
ne olmş ki :26:

okumuşsun
nasıl hissediyorum acısını anlatamam bazı cümleleri beni özetliyor bazı konularda bende adresi vardı mektup falanmı yazsam, sorun olabilir diye korkuyorum çünkü çok merak ediyorum onu ve çok üzülüyorum haline :85::85:

ne alakasız bir isim değilmi runner :44:
ama öyle işte
radara yakalanmadım ay çok güldüm bu cümleye
kemide nasıl güzel yapmıştın keki ben şahidim a dostlar

ayburum ben de okudum şimdi günlük kısmından
Allah sabır versin inş

aminnn

ayburcum kötü olmuş herşeyde bir hayır vardır cnm sıkma canını zaten yerinde iş yapsalar şaşardım uyuz oluyorum böyle baştan savma işlere helal olsun geri yollamışsın...bu arada dediklerini dikkate alıcam canım çok mersi...
selayım merak etme cnm annem 1500 lük puzzle almış bana uğraşı buldum kendime kafamı dağıtacağım
barbicim kapıda ödeme demek sevindim bu arada yeni işin için hayırlısı ne ise o olsun canım bu arada bum bum vampiri gala gala hahaha koptum yaaaa
xzgim babetlerini güle güle kullan canım...
kkontescim valla doğru diyorsun benim bişeyler yapmam lazım kara nulutlar kafamda geziyor:26:
biemcim ellerine sağlık pastalar süper görünüyor ayrıca aldıklarınıda iyi günlerde giy mangoda o eteğe bende bayılmıştım ama bedenim kalmamıştı
kuşkam nerelerdesin sen :44:
handemde çok yoğun sanırım

kızlar size bişey sorcam bayağ oldu ama ben bir rüya gödüydüm 14 temmuzda ölecekmiydim ölüyormuydum bişeyler oluyordu hatırlayamıyorum ama 14 temmuzdan o kadar çok tırsıyorum ki
of off

ne gibi bir sorun olabilr barbim?
başkası okur diye mi çekindin
bence çok ince bi davranış olur ama bilemiyorum tabi
tel no yok mu?

Yarın açılacak butikler :

Only ,
Vero Moda (Selayyy seninki:90:),
No Fear ,
Vitrin (bu da benimkilerden:86:),
Triumph ,
Casa Rossi ,
[Tasarım] Begüm Salihoğlu ,
Cool & Sexy ,
[Tasarım]Maybe Design ,
Watchme!

evt cnm kapıda ödeme ve sadece 5 lira veriyorsun kargo ücreti olarak sonra istersen 10 ürün al tşk ederim tutim
lütfen böyle şeyler düşünme o bir rüya, rüyalarıda hayra yormak gerekir

ya eskiden nişanlısından çekiniyord reel iletişimler için :26:
şimdi ailesinden çekinirmi, bir sorun olurmu bilemiorum açıkçası :18:
teli bende yok. ayburumda ev teli var ama o da aramaya çekiniyor

tutim rüyaları yorumlamak ince bi iş
lütfen güzel yorumla ki güzel çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…