- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.881
anliyorum seni ama ekleme bebegim ekleme , zaten basini agritiyor o psikoloji ile cocuk tramva yasar vallayıllar önce platonik olarak çok çok sevdiğim, ilk kez aşkla tanıştığım , sonra onunda bana aşık olduğunu arkadaşım aracılığıyla gönderdiği mektuptan öğrendiğim :90: onu görmek için önünden geçmek için apartmanının altındaki kırtasiyeye , karşısındaki bakkala türlü bahanelerle gidip mekik dokuduğum ,kalbimi pıt pıt ettiren, bana yerine sevemem şarkısını ilk dinleten ve o şarkıyı duyduğumda aklıma hep o gelen çocukluk aşkım feysten beni eklemişş
yıllar sonra onu görmek beni taaa o günlere döndürdü
kabul etmek şööyle bir feysini karıştırıp hayatının nasıl olduğunu görmek isterdim ama askerciğim beni keser tanımadığı birini ekledim diyee :18::18: birde ilk aşkım olduğunu öğrenirse :18::18:
barbim işin için hakkından hayırlısı olsun
terziden aldığın pantolonu eve sokabildinmi senin çantalar hep büyük içine attırıverseydin
ilk aşkını öyle bir anlatmışsınki ben yaşadım sanki bi an yerine kendimi koydumda
selayım duabilere yolculuk haa hiç fena değilmişhayır olsun inş
xzgim saatini verdindinmi babana desene sende daha meşhur arkadaş var bunları meşhurdan görmediğine göre
mobilyacıyı arayıp uyku setini iptal ettim kendim dışardan alıcam yine saçma sapan bişey olmasından korktum normalde 150 lira saymışlardı sadece 100 lirasını düşüyolar onlara o fiyattan geliyomuş ne dil döktüysem 150 lira olmadımadurluğumdan tutun elime geç gelmesine kadar 50 lira zarardayım neyse sağlık olsun güya fiyatta çok indirim yapılmış zaten ondan yapamazlarmış
ayy ezgim o rüyani okudum ben senin o anda nasil gülücüklere bogulmustum sonra uyuyuya kalinca unutmusum bebegim ... yerim ben senin agzini bebegim.. sevincine üzüntüne ortak olabilmek cok güzel coook coook güzel
barbim işin için hakkından hayırlısı olsun
terziden aldığın pantolonu eve sokabildinmi senin çantalar hep büyük içine attırıverseydin
ilk aşkını öyle bir anlatmışsınki ben yaşadım sanki bi an yerine kendimi koydumda
selayım duabilere yolculuk haa hiç fena değilmişhayır olsun inş
xzgim saatini verdindinmi babana desene sende daha meşhur arkadaş var bunları meşhurdan görmediğine göre
mobilyacıyı arayıp uyku setini iptal ettim kendim dışardan alıcam yine saçma sapan bişey olmasından korktum normalde 150 lira saymışlardı sadece 100 lirasını düşüyolar onlara o fiyattan geliyomuş ne dil döktüysem 150 lira olmadımadurluğumdan tutun elime geç gelmesine kadar 50 lira zarardayım neyse sağlık olsun güya fiyatta çok indirim yapılmış zaten ondan yapamazlarmış
anliyorum seni ama ekleme bebegim ekleme , zaten basini agritiyor o psikoloji ile cocuk tramva yasar vallageri dursun
kendin icine sinen birsey bulursun kesin bebegim takma kafana , nasil oldu sinirin gecmistir birazcik firmayida arayincaicinde ne varsa ataydin .
hayır olsun selayımmkizlar dün iki rüya gördüm birisini sizinle paylasmak istiyorum bu esas uykumda gördügüm rüya..
annem babam ben dubai ye yolculuk yapacagiz ucaktayiz, güzel bir yolculuk geciriyoruz ama öyle mutluyuzki...
sonra ucarken ucak yavas yavas inis icin alcaliyor ve ben burj al arabi görüyorum su güzel oteli 6 * li annemle babama hemen gösteriyorum sevinc halindeyiz... annem böyle elleriyle mezdeke harekelteri yapiyor hahahah:60
böyle bir ruyaydi
barbim inş olur canım işinnbende işlerimi toparladım birazdan çıkıcam işten
yarına kalmasın diye hallettim bazılarını
kızlar sanırım iş değişikliğim okeyleniyor yarın, karşı taraftan görüşmeye çağırdılar 08:30 datam da işlerimin en yoğun olduğu saatler birde tekim umarım amirimden izin alabilirim oraya gitmek için, birde iş değişikliği için gittiğimi söylicem mecbur , duyar ben söylemezsem yalan söylersem başkasından buradan gitmemi istemediği için uyuzluk çıkarabilir mesai saatinde gidemezsinn falan diye bilemiyorum :85::85: umarım sorun çıkarmaz, birde okeylemiyormuş müdürümle konuşup işime taş koyuyormuş :18::18: offf yarınn iyi geçsin Allahım nolur
daha eve giderken yeni alıpta terziye verdiğim pantolonu anneme göstermeden eve nasıl sokucam stresim varr :18::18: off bitmiyor dertler :84:
hayır olsun selayımm
of dubai deme geriliyorum
benim de meşhur arkilerim vaarrrama bağyaaan
barbim inş olur canım işinn
bu ne işi bu arada,ben de bilmiyorum ezgim misali
bize neden anlatmadın,sen bizi beğenmiyor musun:84:
bu derdin üstüne dert tanımam ben arkadaş
kesinlikle ekleme ilk aşkını,durduk yere extra dert alma
ay gülmekten altıma etcem şimdiii
şu fotolara yenileri eklenmiş
çok harikalar yaaa maşallahhEki Görüntüle 165491 Eki Görüntüle 165490 Eki Görüntüle 165492 Eki Görüntüle 165493 Eki Görüntüle 165494 Eki Görüntüle 165495 Eki Görüntüle 165496
tamam izlerim kontesim bende sabah bir videoya koptum aklıma o geldi
bende yeni bir site keşfettim arkadaşa pembe kemer araken ve birkaç sipariş verdim, türk sitesi alışveriş 3 gün içerisinde geliyor toplam 7 ürün sipraiş verdik 5 tl kargo parası vericez hepsi için. çok uygun fiyatları, bütçem bu ay elvermediiği için kendimi frenledimmm ama
işte aldıklarım
KEMER:13 TL
ETEK:15 TL
GÖMLEK:23 TL
BADİ:14 TL
barbitom bir site buldun milletin hep kanina girdin heheh
açlıktan ve çeviriden dellendiğim bir anda annem kısır-marul dolu bir tabakla odama girer ve beni havalara uçurturr
üstüne bir de takip ettiğim komedi dizisinin son bölümü download olur
bu mutluluğu 1 fincan çay eklemesi ile maksimuma ulaştırmak istiyorum
gel keyfim geell
ben 49 kiloyum ve 27 beden giyiniyorum cryptic
ezgitom seninde ne cok arkadasin varmis
koray bu
babetleri aldinmi kusum
loga sen yazin diz boyu etek giyiniyormusun canim ???
ayy o kadar doluyumki ama yinede kisira hayir diyemiyorum....
toffie ve jelibon keyfim var su anda
evet tutuişim herşeyi Allah bilir
her hocayım diyene inanmıyorum ben zatenbelli kişiler var benim söylediğine güvendiğim
ki onlar da kıyametin yakın olmadığını söylüyolar
ama bu nasanın yapacağı olay farklı bişi olucak sanırım , yapar yapar yani buna inanırım , adamlar yılalrdır üzerinde çalışıyolar
kontesimmmmmmmmmmmm yapmaaa etmemeeee yolurrrrr
bana kısır denirmi yaaaaaa
bende akşama çiğ köfte aldırayım barim eşime
ince bulgur kalmamış evde
valla ayıplamayın kısıra dayanamam ben
ne güzel valla annen hazırlıyo getiriyo
artık biz anne olduk beeeben hazırlıyom ha bire
bu arada yusufumun pastaları
şeker hamuru kullanamdım bu sefer
slm
şuan çok sinirliyim oda takımı geldi varak uygulanmışüst kısımlarda
çoğu şey eksik gelmişti hele bir isimlik yazmışlardı komedi
uyku seti fistolu saten ve ortasında kumaştan denizci figürleriadamlara dünyanın lafını saydım
bu nasıl hayal gücü diye geri gönderdm haftaya yeniden gelcekler ve dedimki yine aynı eksiklikler olursa siparişi iptal etmek durumunda kalıcam canım skııldı yaaa
bir hafta öncede rüyamda görmüştüm bu yaşanılanları aynısı çıktı
sipariş kağıdını hiç okumamışlar bile çoğu sticker ve kulp gelmemişti
adamlara çatarak tüm sinirimi, aldım valla
şuan geçmişi okuyamadım :17:
yaa ben göremiyorum :44:
bi ara bunlara bakmıştım,çok güzel ya,nası bi hayal gücüdür :81:
siyah beyaz gömleğe bittim
kemer sevdalısı olarak kemeride çok sevdim,hepsini güle güle kullan tatlım
ooohhh afiyet olsun
kısırı çok seviyorum ama hiç yapmadım :26:
güzel yapamıcakmısım gibi bi his var içimde
o yüzden bende annecime yaptırıyorum hep
sen 49 kilomusuuun...
ooohh yersin tabi onları
hıh senin fiziğini de hiç beğenmiyorum ben zaten
pastalar çok lezzetli görünüyolarmış,bize de yaparsın artık,gelirsek
tatlım yaa,haklısın kimin başına gelse aynı tepkiyi verirdi ama üzme kendini
onlar hallolucak şeyler,baktın olmadı iptal edersin
en büyük hakkın
ben de bugün evdeydim,işlerim vardı biraz
şimdide ö.b.g.z.k yi bekliyorum :97:
barbim evet bayadır yok tanrıça
ne olmş ki :26:
barbim sen runner diyince bende hemen gogıl amcaya sordum ne olaki diye eklediğin fotoyu gördüm hemen hıııı buymuş dedimradara yaalanmadan pantolunu dolaba atmışın
gloxim bende osmanı izliyom dimek kısır hiç yapmadın bende 4 yıl sonunda ke yapmaya başlamıştım
her seferinde ben keki bceremem kalıptan çıkaramam sanardım ama denedim yapabiliyomuş
kontesim tanrıça işe girdi ayrıca cabbardan (nişanlısından ) ayrıldı
ayburum ben de okudum şimdi günlük kısmından
Allah sabır versin inş
barbicim kapıda ödeme demek sevindimbu arada yeni işin için hayırlısı ne ise o olsun canım bu arada bum bum vampiri gala gala hahaha koptum yaaaa
kızlar size bişey sorcam bayağ oldu ama ben bir rüya gödüydüm 14 temmuzda ölecekmiydim ölüyormuydum bişeyler oluyordu hatırlayamıyorum ama 14 temmuzdan o kadar çok tırsıyorum ki
of off
ne gibi bir sorun olabilr barbim?
başkası okur diye mi çekindin
bence çok ince bi davranış olur ama bilemiyorum tabi
tel no yok mu?
Yarın açılacak butikler :
Only ,
Vero Moda (Selayyy seninki:90:),
No Fear ,
Vitrin (bu da benimkilerden:86:),
Triumph ,
Casa Rossi ,
[Tasarım] Begüm Salihoğlu ,
Cool & Sexy ,
[Tasarım]Maybe Design ,
Watchme!
tutim rüyaları yorumlamak ince bi iş
lütfen güzel yorumla ki güzel çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?