- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.901
barbive ken
sayende canlı yarıışmadaki soruyu bildim tabi yarışmacılar bilemedi
barbinin erkek arkadaşı kimdir sorusu vardı ben hemen ken dedim
ünüversiteli kızlar vardı yarışmada onlar conan ve birşey daha dediler ama aklıma gelmedi:44:
topikten aklımda kalmış nicin sohbetimiz olmadı ama methini duydum
kızlar tanrıçayla bayayğı önceden tanışmıştım kk de bir iki ortak noktamız vardı iyi biri sizlerden iyi olmasın
öyle bir geçerkinin sonunu izleyemedim oğlum uyanmasın diye nikah masasında kız evetmi dedi hayırmı biri söylesin arkadaşlar:26:
saol canım cevap için üzüldüm ya evlenmesine o adamın gözü dışarıdaydıhaha ciddimisin kriptiknikim işe yaramış hakikaten, kızlar kkya takılsalardı keşke
evet tanrıçam şeker gibi kızdır, harbi hatundur
ama hayatı dallas gibi , hep ekşın var..güzellerin bahtı olmazmış 1 kez daha kanıtlandı bu laf inş yakında uğrar özledim çok
evet cnm evet dedi evlendi o adamla
saol canım cevap için üzüldüm ya evlenmesine o adamın gözü dışarıdaydı
barbim sen runner diyince bende hemen gogıl amcaya sordum ne olaki diye eklediğin fotoyu gördüm hemen hıııı buymuş dedimradara yaalanmadan pantolunu dolaba atmışın
gloxim bende osmanı izliyom dimek kısır hiç yapmadın bende 4 yıl sonunda ke yapmaya başlamıştım
her seferinde ben keki bceremem kalıptan çıkaramam sanardım ama denedim yapabiliyomuş
kontesim tanrıça işe girdi ayrıca cabbardan (nişanlısından ) ayrıldı
gloksi bende siyah beyaz gömleğe bittim canım, beşiktaşlı olmamında etkisi var tabikipembe kemeri arkadaşıma alırken kendimede aldım işte fiyatı görünce ve pembeyide çok sevdiğim için
tşk ederim cnm
kısırı iye beceremiyesin kız yaparsın korkma
bizim gibi megakentlerde yaşayanlar için internet alışverişi engellenmeli, hem mağazalardan alıyoruz hem internettennolacak bu halimiz :18:
askim ben ona cevap yazdimki :26::26: sen okumamisin demekki bitanem
verdım verdım ayburumda bızımkısı tarıhını ayarlarken bozdu saatı suan yıne bendebarbim işin için hakkından hayırlısı olsun
terziden aldığın pantolonu eve sokabildinmi senin çantalar hep büyük içine attırıverseydin
ilk aşkını öyle bir anlatmışsınki ben yaşadım sanki bi an yerine kendimi koydumda
selayım duabilere yolculuk haa hiç fena değilmişhayır olsun inş
xzgim saatini verdindinmi babana desene sende daha meşhur arkadaş var bunları meşhurdan görmediğine göre
mobilyacıyı arayıp uyku setini iptal ettim kendim dışardan alıcam yine saçma sapan bişey olmasından korktum normalde 150 lira saymışlardı sadece 100 lirasını düşüyolar onlara o fiyattan geliyomuş ne dil döktüysem 150 lira olmadımadurluğumdan tutun elime geç gelmesine kadar 50 lira zarardayım neyse sağlık olsun güya fiyatta çok indirim yapılmış zaten ondan yapamazlarmış
ezgim sabah 9.33 de yazmisim bunu
bazen bende denk gelıyorum yazdıklarınaayburum ben de okudum şimdi günlük kısmından
Allah sabır versin inş
lutfen boyle kotu seyler dusunme tutımayburcum kötü olmuş herşeyde bir hayır vardır cnm sıkma canını zaten yerinde iş yapsalar şaşardım uyuz oluyorum böyle baştan savma işlere helal olsun geri yollamışsın...bu arada dediklerini dikkate alıcam canım çok mersi...
selayım merak etme cnm annem 1500 lük puzzle almış bana uğraşı buldum kendime kafamı dağıtacağım
barbicim kapıda ödeme demek sevindimbu arada yeni işin için hayırlısı ne ise o olsun canım bu arada bum bum vampiri gala gala hahaha koptum yaaaa
xzgim babetlerini güle güle kullan canım...
kkontescim valla doğru diyorsun benim bişeyler yapmam lazım kara nulutlar kafamda geziyor:26:
biemcim ellerine sağlık pastalar süper görünüyor ayrıca aldıklarınıda iyi günlerde giy mangoda o eteğe bende bayılmıştım ama bedenim kalmamıştı
kuşkam nerelerdesin sen :44:
handemde çok yoğun sanırım
kızlar size bişey sorcam bayağ oldu ama ben bir rüya gödüydüm 14 temmuzda ölecekmiydim ölüyormuydum bişeyler oluyordu hatırlayamıyorum ama 14 temmuzdan o kadar çok tırsıyorum ki
of off
xzgim BERKAY'ı seviyorsun sen hatırladığım kadarıyla :26:
her çarşamba fancyde çıkıyormuşş , çok çoook gitmek istiyorum oraya ya :84::97::97:
slmlar
hayırlısıyla hatimim bitti duamda hepinizin adını tek tek vererek yer verdim
Rabbim inş kabul eyler
benimadım canım tedaviye başlıycakmışsınız herşeyin hayırlısı olur inş güzel haberler alıcaz ben hiç beklemediğim bi anda umuduma kavuştum sıra sende inş yeterki kafaya takma ve sadece Yaradandan iste
yok be canım ancak bisey olurda kıllanırsam yada hosuma gıtmeyen bı sey olursa
ozaman kıskanırım
bencede dayak bazen ıyı cozum
kumar dedıgım bazen ark toplandıgımızda falan oyun oynuyoruz parasına
en son cumartesı ablamlarla oynadık
selam herkese
xzgim saol canım bakalım uğraşıyoruz bu olay beni çok sarstı internette okudum araştırdım düşündükçe moralim bozuluyor
benim adım yarcım prolaktin hormonum çok yüksek çıktı canım 86.27 falan bunu düşürmek için jinekoloğum ilaç verdi...dostinex diye haftada 2 gün alıcam pazartesi ve perşembe günü bana kalsa hiç almak istemiyorum çok pis mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor psikolojim aşırı bozuldu sürekli ağlak haldeyim...
kizlar dün iki rüya gördüm birisini sizinle paylasmak istiyorum bu esas uykumda gördügüm rüya..
annem babam ben dubai ye yolculuk yapacagiz ucaktayiz, güzel bir yolculuk geciriyoruz ama öyle mutluyuzki...
sonra ucarken ucak yavas yavas inis icin alcaliyor ve ben burj al arabi görüyorum su güzel oteli 6 * li annemle babama hemen gösteriyorum sevinc halindeyiz... annem böyle elleriyle mezdeke harekelteri yapiyor hahahah:60
böyle bir ruyaydi
buradan yazamıyorumda kontescanım feysten atarım
sorma o dert beni benden etti , acaip stresss o
yok eklemem zati :18:
bm pastalara bayıldımcicilerinde çok güzel gömleklerin güzelmiş elbise ve mangodan aldıklarında çok güzel hayırlı olsun
bu arada tlfnu galiba abime vercem şarjı çok az gidiyo ben eski tlfunumdan vazgeçemiyom heralde gönülden bağlıyımabim yanımda tlfnu test ediyo
adamlar aklımı başından öyle bir almıştıki pin kodumu unutup tlfnu bloke ettim neyseki puk numaramı saklıyodum
tşk ederim biemcim
mamm mamm miaaaeline sağlık cnm çok lezzetli görünüyorlar
[/B]
kizlar dün iki rüya gördüm birisini sizinle paylasmak istiyorum bu esas uykumda gördügüm rüya..
annem babam ben dubai ye yolculuk yapacagiz ucaktayiz, güzel bir yolculuk geciriyoruz ama öyle mutluyuzki...
sonra ucarken ucak yavas yavas inis icin alcaliyor ve ben burj al arabi görüyorum su güzel oteli 6 * li annemle babama hemen gösteriyorum sevinc halindeyiz... annem böyle elleriyle mezdeke harekelteri yapiyor hahahah:60
böyle bir ruyaydi
bende işlerimi toparladım birazdan çıkıcam işten
yarına kalmasın diye hallettim bazılarını
kızlar sanırım iş değişikliğim okeyleniyor yarın, karşı taraftan görüşmeye çağırdılar 08:30 datam da işlerimin en yoğun olduğu saatler birde tekim umarım amirimden izin alabilirim oraya gitmek için, birde iş değişikliği için gittiğimi söylicem mecbur , duyar ben söylemezsem yalan söylersem başkasından buradan gitmemi istemediği için uyuzluk çıkarabilir mesai saatinde gidemezsinn falan diye bilemiyorum :85::85: umarım sorun çıkarmaz, birde okeylemiyormuş müdürümle konuşup işime taş koyuyormuş :18::18: offf yarınn iyi geçsin Allahım nolur
daha eve giderken yeni alıpta terziye verdiğim pantolonu anneme göstermeden eve nasıl sokucam stresim varr :18::18: off bitmiyor dertler :84:
selayım degıstırdım babetlerımı
meshur arkadas cok mu bunlar meshurmu yanı
bıemcım pastan cok lezzetlı gorunuyor
kıyafetlerınde cok cok guzel gule gule gıyy
ayburum sınırlenmekte haklısın ama hep sorun yasanıyor genelde
ya yanlıs yapıyorlar ya gec getırıyorlar
kendını strese sokmana gerek yok onlar strese gırsınler ıstedıklerını yapsınlar
barbımın ısını ben bılmıyorum ınanamıyorummm hep sorucam unutuyorumm
yıllar önce platonik olarak çok çok sevdiğim, ilk kez aşkla tanıştığım , sonra onunda bana aşık olduğunu arkadaşım aracılığıyla gönderdiği mektuptan öğrendiğim :90: onu görmek için önünden geçmek için apartmanının altındaki kırtasiyeye , karşısındaki bakkala türlü bahanelerle gidip mekik dokuduğum ,kalbimi pıt pıt ettiren, bana yerine sevemem şarkısını ilk dinleten ve o şarkıyı duyduğumda aklıma hep o gelen çocukluk aşkım feysten beni eklemişş
yıllar sonra onu görmek beni taaa o günlere döndürdü
kabul etmek şööyle bir feysini karıştırıp hayatının nasıl olduğunu görmek isterdim ama askerciğim beni keser tanımadığı birini ekledim diyee :18::18: birde ilk aşkım olduğunu öğrenirse :18::18:
barbim işin için hakkından hayırlısı olsun
terziden aldığın pantolonu eve sokabildinmi senin çantalar hep büyük içine attırıverseydin
ilk aşkını öyle bir anlatmışsınki ben yaşadım sanki bi an yerine kendimi koydumda
selayım duabilere yolculuk haa hiç fena değilmişhayır olsun inş
xzgim saatini verdindinmi babana desene sende daha meşhur arkadaş var bunları meşhurdan görmediğine göre
mobilyacıyı arayıp uyku setini iptal ettim kendim dışardan alıcam yine saçma sapan bişey olmasından korktum normalde 150 lira saymışlardı sadece 100 lirasını düşüyolar onlara o fiyattan geliyomuş ne dil döktüysem 150 lira olmadımadurluğumdan tutun elime geç gelmesine kadar 50 lira zarardayım neyse sağlık olsun güya fiyatta çok indirim yapılmış zaten ondan yapamazlarmış
pastalar çok lezzetli görünüyolarmış,bize de yaparsın artık,gelirsek
ayburcum kötü olmuş herşeyde bir hayır vardır cnm sıkma canını zaten yerinde iş yapsalar şaşardım uyuz oluyorum böyle baştan savma işlere helal olsun geri yollamışsın...bu arada dediklerini dikkate alıcam canım çok mersi...
selayım merak etme cnm annem 1500 lük puzzle almış bana uğraşı buldum kendime kafamı dağıtacağım
barbicim kapıda ödeme demek sevindimbu arada yeni işin için hayırlısı ne ise o olsun canım bu arada bum bum vampiri gala gala hahaha koptum yaaaa
kkontescim valla doğru diyorsun benim bişeyler yapmam lazım kara nulutlar kafamda geziyor:26:
biemcim ellerine sağlık pastalar süper görünüyor ayrıca aldıklarınıda iyi günlerde giy mangoda o eteğe bende bayılmıştım ama bedenim kalmamıştı
kızlar size bişey sorcam bayağ oldu ama ben bir rüya gödüydüm 14 temmuzda ölecekmiydim ölüyormuydum bişeyler oluyordu hatırlayamıyorum ama 14 temmuzdan o kadar çok tırsıyorum ki
of off
Biemcim pastalar cok güzel görünüyorlar; ellerine saglik... aldiklarini da güle güle giy
Cok uykum geldi... iyi geceler sekerler...
bende işlerimi toparladım birazdan çıkıcam işten
yarına kalmasın diye hallettim bazılarını
kızlar sanırım iş değişikliğim okeyleniyor yarın, karşı taraftan görüşmeye çağırdılar 08:30 datam da işlerimin en yoğun olduğu saatler birde tekim umarım amirimden izin alabilirim oraya gitmek için, birde iş değişikliği için gittiğimi söylicem mecbur , duyar ben söylemezsem yalan söylersem başkasından buradan gitmemi istemediği için uyuzluk çıkarabilir mesai saatinde gidemezsinn falan diye bilemiyorum :85::85: umarım sorun çıkarmaz, birde okeylemiyormuş müdürümle konuşup işime taş koyuyormuş :18::18: offf yarınn iyi geçsin Allahım nolur
bence kötü düşünme tuti yani kendine o güne adetpe etme rüya de geçayburcum kötü olmuş herşeyde bir hayır vardır cnm sıkma canını zaten yerinde iş yapsalar şaşardım uyuz oluyorum böyle baştan savma işlere helal olsun geri yollamışsın...bu arada dediklerini dikkate alıcam canım çok mersi...
of off
bıde ustune ben kırıldım utandım smdı
verdım verdım ayburumda bızımkısı tarıhını ayarlarken bozdu saatı suan yıne bende
utanmaya devam edıyorum hala
bazen bende denk gelıyorum yazdıklarına
gecenlerdekı yazısınıda gordum ıcım gıttı gozlerım doldu
cok sevıyorum tanrıcayı ınanılmaz ıyı bı kız umarım en yakın zamanda yıne mutlu olur
lutfen boyle kotu seyler dusunme tutım
bosyere sıkıntı yapma
omrunu uzattın bence
:26:yok askım ben berkayı bırak sevmesını tanımıyorum bıle
sen gıtmek ıstıyosan bende ıstıyorum ama suan
bende smdı ewe geldımm babamla gıttık alısverıs yaptık
yegenıme cıcıler aldım dogumgununde hastayım dıye alamamıstım
Allahım okadar guzel kız bebek kıyafetlerı var kı ıcım gıttı hepsını almak ıstedım
cok cıcı etek gomlek aldım
dusuncelı babam bıle hedıye aldı
yegenım dedıgım esımın amcasının kızının bebegı buarada
aksam yemegımızı eskısı gıbı beraber yedık
ewe getırdı benı onceden esım bırakırdı smdı babam bıraktı bı tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?