Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbive ken
sayende canlı yarıışmadaki soruyu bildim tabi yarışmacılar bilemedi
barbinin erkek arkadaşı kimdir sorusu vardı ben hemen ken dedim
ünüversiteli kızlar vardı yarışmada onlar conan ve birşey daha dediler ama aklıma gelmedi:44:
topikten aklımda kalmış nicin sohbetimiz olmadı ama methini duydum
kızlar tanrıçayla bayayğı önceden tanışmıştım kk de bir iki ortak noktamız vardı iyi biri sizlerden iyi olmasın
öyle bir geçerkinin sonunu izleyemedim oğlum uyanmasın diye nikah masasında kız evetmi dedi hayırmı biri söylesin arkadaşlar:26:

haha ciddimisin kriptik nikim işe yaramış hakikaten, kızlar kkya takılsalardı keşke
evet tanrıçam şeker gibi kızdır, harbi hatundur
ama hayatı dallas gibi , hep ekşın var.. güzellerin bahtı olmazmış 1 kez daha kanıtlandı bu laf inş yakında uğrar özledim çok
evet cnm evet dedi evlendi o adamla

saol canım cevap için üzüldüm ya evlenmesine o adamın gözü dışarıdaydı

tatlişkom ben de denesem yaparım belki
ben tatlılar konusunda daha rahatım...tuzlulardan çekiniyorum hep..
yine de denemek gerekir işte

ben gassaraylıyım ama siyah beyazı çok severim
bilmiyom ki ya,yaparım demi
merak ettim şimdi,yarın deniyim bari

bizim gibi megakentlerde yaşayanlar için internet alışverişi engellenmeli, hem mağazalardan alıyoruz hem internetten nolacak bu halimiz :18:

askim ben ona cevap yazdimki :26::26: sen okumamisin demekki bitanem
bıde ustune ben kırıldım utandım smdı
verdım verdım ayburumda bızımkısı tarıhını ayarlarken bozdu saatı suan yıne bende
ezgim sabah 9.33 de yazmisim bunu
utanmaya devam edıyorum hala
ayburum ben de okudum şimdi günlük kısmından
Allah sabır versin inş
bazen bende denk gelıyorum yazdıklarına
gecenlerdekı yazısınıda gordum ıcım gıttı gozlerım doldu
cok sevıyorum tanrıcayı ınanılmaz ıyı bı kız umarım en yakın zamanda yıne mutlu olur

lutfen boyle kotu seyler dusunme tutım
bosyere sıkıntı yapma
omrunu uzattın bence

xzgim BERKAY'ı seviyorsun sen hatırladığım kadarıyla :26:
her çarşamba fancyde çıkıyormuşş , çok çoook gitmek istiyorum oraya ya :84::97::97:

:26:yok askım ben berkayı bırak sevmesını tanımıyorum bıle
sen gıtmek ıstıyosan bende ıstıyorum ama suan

bende smdı ewe geldımm babamla gıttık alısverıs yaptık
yegenıme cıcıler aldım dogumgununde hastayım dıye alamamıstım
Allahım okadar guzel kız bebek kıyafetlerı var kı ıcım gıttı hepsını almak ıstedım
cok cıcı etek gomlek aldım
dusuncelı babam bıle hedıye aldı
yegenım dedıgım esımın amcasının kızının bebegı buarada
aksam yemegımızı eskısı gıbı beraber yedık
ewe getırdı benı onceden esım bırakırdı smdı babam bıraktı bı tuhaf oldu

Allah kabul etsim canim; cok takdir ediyorum seni. Duan icin de Allah razi olsun...
Amiin canim; insaallah hayirlisi olur. Ne güzel canim; insaallah Rabbim bizi de sevindirir sizi sevindirdigi gibi... doktorlara göre pek sansimiz yok gibi; ama tabiiki Rabbim bilir... o isterse olur... ümidimizi kaybetmiycez...
Sizde sorun neydi canim?
"Yeni tel.in hayirli olsun " diycektim ki kullanmamaya karar vermissin
Bebek odasi sanssizligina ben de acayip sinir oldum; büyük terbiyesizlik! Okadar da eksik
olmaz ki canim, ama neyseki sen canlarina okumussun Insaallah birdaha aksilik yasamazsiniz canim

Dozunda yani, güzel Anladim canim; o zaman birdahakine iyi oyna da bir an önce kuaföre gidebil

Barbiem boyadim canim saclarimi ama aynen tahmin ettigim gibi beyazlar kapanmadi
Bir kere daha boyamayi düsünüyorum, eger gene kapanmazsa artik bitkisele veda
Bu arada ilk askini sakin ekleme canim; tahmin edebiliyorum hissettiklerini... ne güzel de anlatmissin;
maziye götürdün beni de...
Insaallah yarin is görüsmen iyi gecer tatlim; amirin ariza cikarmaz umarim... hakkinda hayirlisi ne ise o olur insaallah...
Ayrica etege ve bluza bayildim; iy günlerde giy canim...
Pudra rengi, siyah omuzu acik olan ve siyahli kenarlari pembeli olan elbise de harika...

Tuticim canim sakin o hatayi yapma ve internette okuma Moral en iyi ilac; internette okudukca
insanin ici karariyor... unutma ki, genelde iyi deneyimi olan insanlar internette paylasmiyorlar; bu yüzden cogunlukla nefatif seyler okuyoruz... bosver, okuma... ilacini kullan ve moralini yükset tutmaya calis... Allah`in izniyle hersey yoluna girer canim merak etme...
Beni gözönünde bulundur; durumumu biliyorsun. Buna ragmen pozitif düsünmeye calisiyorum ki gecen
baska bi klinige gitmistim; oradan mektup geldi... ciddi bir hastaliktan süpheleniyorlar... internette arastirdigimda hic güzel seyler okumadim; hatta bayagi ciddi bir rahatsizlik ve tedavisi de yok...
Insaallah insaallah bir yanlislik vardir diyorum; ama oturup bütün gün bunu düsünsem hayatima devam edemem normal bir sekilde; bir faydasi da olmaz zaten kendimi yipratmanin... hersey Allah`in elinde...
Pozitif düsünelim; Rabbim tüm hastalara sifa versin...

Koptum rüyaya

(Cikmadan bi "Bugün ne giydin?" e bakayim dedim ve seni gördüm: bayildim canim, harika görünüyorsun... Barbiemin de kesesine bereket, gömek cok hosmus; sen de cok
güzel tasimissin... palton harika; cizmelerle de cok uyumlu olmus... kisaca cok begendim; maasallah...)

buradan yazamıyorumda kontescanım feysten atarım
sorma o dert beni benden etti , acaip stresss o
yok eklemem zati :18:

Bana da at bana daaaa

Biemcim pastalar cok güzel görünüyorlar; ellerine saglik... aldiklarini da güle güle giy

Kkontesscim herkes kisira bayiliyor anlasilan; ben bir ömür yemesem kisiri aramam herhalde
Evdeykenki ögrenci yillarimi hatirladim; aynen böyle sende oldugu gibi ders calisirken annecigim bana
misler gibi bakardi... ah ahhh, o yillar...

Cok uykum geldi... iyi geceler sekerler...

Son düzenleme:
günaydınlar efenimmmm

teşkekkürederim aybuşummm

tşk ederim biemcim

mamm mamm miaaa eline sağlık cnm çok lezzetli görünüyorlar

[/B]

ben teşekkürederim barbişimmmm

birdahakine benide alın selayım
dubai yi çok merak ediyorum

Allah rast getirsin barbişim

daha eve giderken yeni alıpta terziye verdiğim pantolonu anneme göstermeden eve nasıl sokucam stresim varr :18::18: off bitmiyor dertler :84:

aybuşa katılıyorum senin çantaların böyükk canım benim saklayıverirsin :86:

teşekkürederim ezgim

boşver ekleme
ne olur ne olmaz

zarar etmişsin ama iyi yapmışsın aybuşum boşver

pastalar çok lezzetli görünüyolarmış,bize de yaparsın artık,gelirsek

yapmammı tatlım siz yeterki gelin

teşekkürederim tutişim
sanırım benim aldığım etekte 42 yada 44 beden
beline lastik geçiririm dedim sonradanda benli bel kısmına benzer kumaştan askı yapar yazlık elbise gibi giyerim evde diye düşündüm
sende alsaydın keşke lastik geçirirdin

gönlünü ferah tut tutişim rüyan konusunda

Biemcim pastalar cok güzel görünüyorlar; ellerine saglik... aldiklarini da güle güle giy

Cok uykum geldi... iyi geceler sekerler...

teşekkürederim b.a.y.

bende gidip evi süpüreyim
sonrada bi yığın ütü var onalrı halledeyim
sonrada arkadaşım gelicek

hayırlısı olsun inşallah canım :26:insan uzun süre calıstıgı yeri zor bırakıyor
ben de 6 yıldır aynı yerdeyim cıkmak istiyorum artık yol cok zor geliyor ama
hep bi kaç ay daha diyip duruyorum bakalım :18:

bence kötü düşünme tuti yani kendine o güne adetpe etme rüya de geç

yaa bebek kıyafetlerine bende bayılıyorum tüm mağazayı alsa insan doymuyor
geçenlerde arkadasımla bi mağazaya girdik cocuklar için ugg vardı pembe bayıldım bayıldımm
arkadasımda sana bunu alim diyor belki kız olur o bendende meraklı onunda bi cocugu var erkek
bende ona yatırım yapıyorum şimdilik

b&m aldıkları güle güle giy cnm hepsi cok cici

ayburcugum sende canını sıkma illaki düzeltip geitrcekler
boş yere sinirlenip yıpratma kendini

herkesciklere günaydın
bende aldıklarımın resmin cektim
ama makinaın içinde hafıza kartı yokmus nasıl pc ye atcam bakalım

günaydinlar yavrukuslar,
her aksam ayni sorunu yasiyorum denebilir hus laptopu vermiyor
ayfonuda elime aldimmi selim kapiyor birde is güc eklenince artik aksamlari kk benim icin hayal oluyor...

tanricamla bundan 2 ay önce burda yazismistik merak ettim yeni birseylermi yazmis günlüge cok severim kendisini güzel yürekli insandir...

benim adim yar tesekkür ederim canim yorumuna , insanin sevdiklerinden olunca hediyeler daha bir cok seviniyor giyinirken
doktor tamamiyle hayir dememis ama canim bir ümit var allahim insallah yavrunu kucagina almani nasip eder..

ezgim güldürdün beni bebegim utanmaya devam ediyorum demis yaa

tutim puzzle in icinde kaybolma sakin bitanem hemen bitir hemen hemen ve aramiza dön biran önce ben seni cok özlüyorum ,

ayburum günaydin bebegim bugun daha iyisndir umarim
barbim yavrusum is görüsmen ne oldu sabahtan beri aklimdasin insallah olmustur hersey istedigin gibi
en iyisine laiksin güzel yüreklim...

biemcik, gloxim günaydin sizlerede güzeller
evet gloxim 49 kg yum ama boyumda cok uzun degil 1.68 veya 1.69 heralde :))

logocuk sanada günaydin..

kontescim bebegim nerdesin kayipsin alisveris bataginami saplandin yine kurtarayimmi seni

gecekusum niye ugramiyorsun fistigim....

günaydın selaycım
hafıza kartım yanınmda yok diye resimleri atamıyorum ama patroncagızım
bugün yanında dijitalini getirmiş onun kartına kopyalayıp koycam dolabımıza

ezgim babi beğendi mi saatiniii

benim adım yar, oh my godd kısır sevmeyen tek insansın bildiğim
bitkisel boyadan annem de memnun olmadı,hemen beyazlar geldi + çok mat durdu

biem ev işlerinde kolay gelee

selayım bugün çok uyumuşum,ondan geciktim.sabah güzel bi tulum beğendim vero butiğinde ama 70 tl diyor gıcıkkk

logo usb kablosu ile atabilirsin

herkeslere günaydınnn

Tamam bakarim simdi logocum

Kontesim nasil biseydiki ?? Normalde 50 falan heralde tulumlar degilmi ??

laciverti alsam giymem ki ayakkabısı bilmem neyi hiç uyduramam:18:
ama anlamıyo işte,siyahı göstermiyor diyo
bi de cesaret edemiyorum,üst bacaklar kalın olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…