- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.861
günaydın canlarıım,
valla tuticik gelince teşekkür edicek bize hiç ilerlememiş topik diye ya bakımda ya yazdıklarımız siliniyo hiç ilerletemedik kaydirigubbakcemile3
dün saçımı boyadım ama istediğim gibi olmadı uçları koyu kaldı üstleri çok açıldı yaa bugün uçlara bi kat daha sürsem olur mu ki acaba çok mu zarar verir ki saça bilmiyorumkismile
barbim güle güle giy aldıklarını canım eminim çok güzellerdir, biz de kısmetse 23 te biniyoruz canım
xzgim face de nereye kayboldun gözükmüyosun
günaydin kizlar hanturks canim boyama konusunda cok basarili oldugum söylenemez... barbi bu soruya cevapö verebilir gibime geliyor
xzgim gece dayanamadim ciktim canim cok uykum gelmisti
barbisim söyleseydin acardim haberim olmayinca bizde seni özledik
tekrardan söyliyeyim face profil foton cok bir havali bacim assolistötesi bisimasallah
ayburum strestemisin nerelerdesin nikon nikonn nikon elma dersem cik armut dersem cikma
tutimide anmadan gecemiyecegim bicibicilarda hanimim
naber kızlar ? :)
canim cilk bakimina gidiyorsun ama ilk seanstan sonra yüzde cok pitir pitir sivilce gibi seyler cikiyor gözenekleri aciyorlar yani benim cildim öyle oluyor belki sende olmaz cok kisiden duydum bunu..
sen arabalarin yillik bakimi gibi masallah bastan asagiya bakima soktun kendinine güzel
bende boyatmayi düsünüyorum actiracagim rengini ama diger aya kaldi benimkide ..
artik bana hep birlikte bir sac rengi begeniriz ciddi degisim istiyorum cünkü
Barbim ayy sanada ne güzel tatil yolcusu ... bende bodruma gitmeyi cok istiyorum hic gitmedim antalya tarafina is yeriyle cok gitmistim hatta birkeresinde bizim noel yemegimiz antalyadaydi
bir gece ucmustuk ertesi gün dönmüstük
benimki cok kiziyordu ozamanlar hanfendiye bak aksam yemi antalyada kahvalti pariste diye kihkihkih
benim is yerim sanirim benim saatleri kabul etmiyecek yan cizmeye basladilar simdiden((( sabirla bekliyorum son cevaplarini...
demin kuzenimi ekledim feysime diyorki kirmizi elbiseli kiz yani ismini söylemiskim o ne kadar güzelmis , dedim arkidisim..
tutimi bende cok özledim ona bugun mesaj attim ama geri dönmedi tatilde yogun eglence arasinda bebiskom
xzgimde bugun gelinlikleri deniyordur ayy insallah biran önce en icine sineni bulur..
senin herseyin tamam demi babybim ??
canim bayan kuzenim benim arkadas listemdeki profil resmini görmüs dikkatini cekmis yani tanimiyor ya ....
terlikleri flip flop alirsin sanirim en rahat onlar oluyor plajda giyinmek icin.. plaj cantasi bende vardi yakin olsaydik verirdim canim..
:roflol: valla öyle canım, yıllık bakıma girdimcanim cilk bakimina gidiyorsun ama ilk seanstan sonra yüzde cok pitir pitir sivilce gibi seyler cikiyor gözenekleri aciyorlar yani benim cildim öyle oluyor belki sende olmaz cok kisiden duydum bunu..
sen arabalarin yillik bakimi gibi masallah bastan asagiya bakima soktun kendinine güzel
bende boyatmayi düsünüyorum actiracagim rengini ama diger aya kaldi benimkide ..
artik bana hep birlikte bir sac rengi begeniriz ciddi degisim istiyorum cünkü
benim saçlar koyu olduğu için normalde açılmıyo barbim denizde ama boyayınca açılır şimdi daha da zaten iki kere boyamama rağmen çok az açıldıEVET hepsi silinmiş yazıların ya :umursamaz:
canım boyamışsın saçını zaten açılıcaktı denizde havuzda rengi şimdi birbirine giricek iice kafamçokkarıştı
zaten bnm tatilde en çok çekindiğim saçımın rengi ve saçlarıma nasıl şekil vericeğim
saçıma kaynak yaptırdğımdan beri saç diplerim çok zor kuruyo nasıl baş etcem bilmiorum,,ayrıca banyodan sonrada çok kabarıo kendi saçlarım pfff pffff bilmiyorumkismile:2:
tamam canım gözün arkada kalmasın zaten ama özle yine dekaydirigubbakcemile3hanturksüm sen kocisinle gidiyorsun nasilsa gözüm arkada kalmiyacak o kadar sende sag salim git gel canim
yok anladım zaten canım benim şaka yaptım bende:kedi:hanturkscüm tabikide özlerim canim sadece emin ellerdesin onu demek istemistim
eneem hemen gelmişin sen kaydirigubbakcemile3 fotoğrafı hazırladım sonra bişey çıktı kalktım koyamadıydım :kedi:hantürks hani qız saçın :mymeka: kaydirigubbakcemile3
herkesler tatil yolcusu amanınn sıra bağa geliyo yarın son günüm :teytey::dance::dance: barbi yarın mı yolcusun kız niye cuma ? ay tatil diyince heycan basıyo kaydirigubbakcemile3
twetty gelmis hosgeldin tibiti hadi sanada iyi yolculuklar senin yolculuk nereye canim
hantürks canim güzel acmisin her tarafi ayni duruyor resimde ,hangi boyayi kullanmistin , önce acicimi kullandin .. iki sefer boyadim demistin ama ikisindede ayni boyamiydi
aci varmiydi
soru yagmuruna tuttum seni
sağol canım yok açıcı kullanmadım iki kere üstüste olunca bu kadar açıldı, biri kolestonun biri garnierin sarısı, sadece sarı yazıyor hatta yeni farkettim aynı almışım ikisinidehantürks canim güzel acmisin her tarafi ayni duruyor resimde ,hangi boyayi kullanmistin , önce acicimi kullandin .. iki sefer boyadim demistin ama ikisindede ayni boyamiydi
aci varmiydi
soru yagmuruna tuttum seni
ohh sanada iyi tatiller ne güzel olur kalabalıkla hihoyyythoşbuldum gülüm zemuszemus yolculuk avşa adasına tüm aile orda kalabalık kalabalık eğlences kaydirigubbakcemile3 sağol bitanem Şeniz
hantürks süper olmuş yaw çok yakışmış canım koyudan güzel olmuş yeminle aklinialirimsmile hanki boyayla şeeddin açıcıyla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?