Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yaa barbim girer boya işinden anlar diye soru sorduydum ama artık çok geç boyadım bile tekrar :kedi: çok diplere deydirmeden uçlarına sürdüm ama inşallah bişey olmaz saçlarıma

şimdi cilt bakımına gidiyorum hiç uğraşmam böyle şeylerle ama sınav stresinden bi heves gidip 4 seans ayarladıydım bi kere gittim sonra kaldı onu bitireyim bari dedim akşama görüşürük

canim cilk bakimina gidiyorsun ama ilk seanstan sonra yüzde cok pitir pitir sivilce gibi seyler cikiyor gözenekleri aciyorlar yani benim cildim öyle oluyor belki sende olmaz cok kisiden duydum bunu..
sen arabalarin yillik bakimi gibi masallah bastan asagiya bakima soktun kendini ne güzel
bende boyatmayi düsünüyorum actiracagim rengini ama diger aya kaldi benimkide ..

artik bana hep birlikte bir sac rengi begeniriz ciddi degisim istiyorum cünkü

EVET hepsi silinmiş yazıların ya :umursamaz:
canım boyamışsın saçını zaten açılıcaktı denizde havuzda rengi şimdi birbirine giricek iice kafamçokkarıştı
zaten bnm tatilde en çok çekindiğim saçımın rengi ve saçlarıma nasıl şekil vericeğim
saçıma kaynak yaptırdğımdan beri saç diplerim çok zor kuruyo nasıl baş etcem bilmiorum,,ayrıca banyodan sonrada çok kabarıo kendi saçlarım pfff pffff bilmiyorumkismile:2:

ya o gün hiç kkya girmedin ki nası söylimmm, bekledimde gelmedin
ayy bebeim bnm çok teşkür ederimmmmmmmm :asigim: :asigim:

ayburcuk sabah yazmıştı nerelerde olduğunu ve nerelerde olucağını o damı silindi acaba bilmiyorumkismile temposu çok yoğunduda

naber kızlar ? :)

iilik senden nbr canım boshayallersmile

aynen !! bir daha asla cilt bakımına gitmem.. :umursamaz: 1 kere gittim ay6nı seloşun dediği şeyler başıma geldi sivilce doldu yüzüm kafamçokkarıştı

karamel renklerine bak kuşum hem trend , hem güzel bence sengözlerimebaksanab

ezgitom gelinlik çok şahane zati sanada çok yakışıcağına eminim , eğer bu tarz bişey giyebilicek kimse yoksa o zaman giyebilirsin tabiii :CüvCüv:

mesela burcu bunu kendi düğününde giyseydi eminim çok pişman olurdu.. dolu elbise vardı bu tarz giyinmiş :1no2: o değil benim bile deneyipte son anda almadığım bir sürü elbiseyi kızların üstünde gördüm,, kesinlikle biriyle pişti olma ihtimalim %95 ti o kırmızı elbiseyi son dakka almasaydım ayy ne kötü bi durum :1no2: -tatlicadiarzu-

akşam teknosaya gidip fotoğraf makinesi alıorum ordan çıkıp havalimanına gidip biletlerimizi alıorummmmm,, eve gidip valiz topluorum oooooooo çok işim var çok çok çok :1no2:

handecim yarın çizelgeni silmeyi unutma ihihihih :hooray: :hooray:

tutim napıor acaba şuan plajdamı havuzdamı elinde sex on the beachyle keyifmi yapıodur acaba :içelim:

umarım yine o meşhur tartışmaları yaşamıolardır, tuti bırakıp dönmesin onu orda :roflol: ..Allah korusun :roflol:

Barbim ayy sanada ne güzel tatil yolcusu ... bende bodruma gitmeyi cok istiyorum hic gitmedim antalya tarafina is yeriyle cok gitmistim hatta birkeresinde bizim noel yemegimiz antalyadaydi
bir gece ucmustuk ertesi gün dönmüstük
benimki cok kiziyordu ozamanlar hanfendiye bak aksam yemi antalyada kahvalti pariste diye kihkihkih

benim is yerim sanirim benim saatleri kabul etmiyecek yan cizmeye basladilar simdiden ((( sabirla bekliyorum son cevaplarini...

demin kuzenimi ekledim feysime diyorki kirmizi elbiseli kiz yani ismini söylemis kim o ne kadar güzelmis , dedim arkidisim..

tutimi bende cok özledim ona bugun mesaj attim ama geri dönmedi tatilde yogun eglence arasinda bebiskom

xzgimde bugun gelinlikleri deniyordur ayy insallah biran önce en icine sineni bulur..
senin herseyin tamam demi babybim ??

valla tatil yolcusuyum ama heyecanlıyım.. ama heyecanım korkulu bi heyecan sağ salim kazasız belasız dönüp gelebilecekmiyim başıma bi iş gelmeden istanbula bi haber uçmadan anlarsın eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy senin işinde pek bi zevkliymiş kuşum ya.. umarım saatlerde anlaşırsınız kaçmaz valla böyle kebap iş.. gerçi selimoto ar şincik öyle antalya senin paris benim olamıcak pek ama

kuzenine tşkllerimi ilet bebeim, o beni nerde gördükine bilmiyorumkismile :asigim:

bende tutişi çok özledim, ezgitonun beğendiği gelinliğide merak ediorum yeni bişiler buldumu acaba bilmiyorumkismile sanmıyorum 1 güğnde bitirebiliceğini bu işi.. o kada çok model varki :uhm:

seloşum ya plaj çantası ve başka 1 adet terliğe ihtiyacım var.. onlardan dün bulamadım alamadım benneyaptımki

canim bayan kuzenim benim arkadas listemdeki profil resmini görmüs dikkatini cekmis yani tanimiyor ya ....
terlikleri flip flop alirsin sanirim en rahat onlar oluyor plajda giyinmek icin.. plaj cantasi bende vardi yakin olsaydik verirdim canim..

anladım tatlım bağyan olduğunu, kırmızı elbiseye para virdiğime değdi tikkatı çekiyomuş :roflol::roflol:
niko duyy bakkk :roflol::roflol:

flip flop dediğin barnak arasımı aşkitom accuk cahilimde bu konuda delikafadulden :roflol:

saol hayatım düşüncen yeter, bendede var ama ben şık bişi istiorum
accesssorize ya falan baktım ordada epey pahalı hiç gereği yok kumda suda mahfolucak bi çanta için o kadar para vermenin dimi :umursamaz:

evet bencede verme o kadar parayi canim kum kolay kolay cikmiyorda zaten icine isliyor centenim :))
valla ben flip flop diye biliyorum onlari baska bir adi daha var parmak tengesi deniyor buda türkcesi heralde ...
dikkat et oralarda kendine malum durumadan dolayida aman ne olur ne olmaz sag salim gidin gelin biran önce

hanturksüm sen kocisinle gidiyorsun nasilsa gözüm arkada kalmiyacak o kadar sende sag salim git gel canim

:roflol: valla öyle canım, yıllık bakıma girdim
ben daha önce bi kere gittim selayhuscum yüzüm kıpkırmızı oldu sonra bişey sürüp beklettiler silince hiç kırmızılık kalmadı pasparlak oldu bi de yüzüm
insan yazın değişim istiyo valla sana karamel olur bencede çok da açtırırsan olmaz heralde esmersin çünkü
benim saçlar koyu olduğu için normalde açılmıyo barbim denizde ama boyayınca açılır şimdi daha da zaten iki kere boyamama rağmen çok az açıldı
kaynak çok uzun diye mi dipleri kurumuyo canım dikkat et sinüzit falan olma
hanturksüm sen kocisinle gidiyorsun nasilsa gözüm arkada kalmiyacak o kadar sende sag salim git gel canim
tamam canım gözün arkada kalmasın zaten ama özle yine dekaydirigubbakcemile3

xzgim naaptiki acaba nisanlisi ilemi bulusacakti gelinlik baktiktan sonra ?? bu saat oldu gelemedi hala

hantürks hani qız saçın :mymeka: kaydirigubbakcemile3
herkesler tatil yolcusu amanınn sıra bağa geliyo yarın son günüm :teytey::dance::dance: barbi yarın mı yolcusun kız niye cuma ? ay tatil diyince heycan basıyo kaydirigubbakcemile3

eneem hemen gelmişin sen kaydirigubbakcemile3 fotoğrafı hazırladım sonra bişey çıktı kalktım koyamadıydım :kedi:
bunu gündüz kıyafet için çektiydim eskisiyle yanyana koydum farkı görün diye güneş ışığında tepeler daha turuncumsu duruyo ama tam bu renk değil

Son düzenleme:
hantürks canim güzel acmisin her tarafi ayni duruyor resimde ,hangi boyayi kullanmistin , önce acicimi kullandin .. iki sefer boyadim demistin ama ikisindede ayni boyamiydi
aci varmiydi
soru yagmuruna tuttum seni

twetty gelmis hosgeldin tibiti hadi sanada iyi yolculuklar senin yolculuk nereye canim

hoşbuldum gülüm zemuszemus yolculuk avşa adasına tüm aile orda kalabalık kalabalık eğlences kaydirigubbakcemile3 sağol bitanem Şeniz
hantürks süper olmuş yaw çok yakışmış canım koyudan güzel olmuş yeminle aklinialirimsmile hanki boyayla şeeddin açıcıyla mı?

hantürks canim güzel acmisin her tarafi ayni duruyor resimde ,hangi boyayi kullanmistin , önce acicimi kullandin .. iki sefer boyadim demistin ama ikisindede ayni boyamiydi
aci varmiydi

haha ne acısı kız delii kaydirigubbakcemile3

aci varmiydi
sağol canım yok açıcı kullanmadım iki kere üstüste olunca bu kadar açıldı, biri kolestonun biri garnierin sarısı, sadece sarı yazıyor hatta yeni farkettim aynı almışım ikisinide
:roflol:valla yaparken acımadı da üstüste iki kere yapınca tutam tutam gelirse saçlarım elime o zaman anlıcaz acı olup olmadığını
ohh sanada iyi tatiller ne güzel olur kalabalıkla hihoyyyt
sağol canım valla moralimi düzelttin ben hiç böyle düşünmemiştim rengi, 9/0 sarı hepsinde aynı galiba canım çünkü kolestonda da garnierde de numara aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…