- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.321
sicak oldugunda öyle oluyor hayhaycim, bide sen hamilesin zaten iyice carpar, bizim burda hava senin disariya ceketle cikiyoruz artik yavas yavas kis gelir yagmur yagmur yagmur olur sonbaharda soguk bulanik sisli havahamarat selayım
maşallah sana
ben sıcaktan yemek bile hazırlayamıyorum
fena çarptı walla sıcak beni:)
selayım yine mamalar yapılmış
barbimiz gelmiş istanbula
bu aralar kafam çok karışık
bgn dışardaydım ayağım çok ağrıdı
hiç alışık değilim bu duruma
günaydıın kızlaar nerelerdesiniz yaa dün kimseler gelmedi yalnız kaldım buralarda :çok üzgünüm:
hoşgeldin tuticim nasıl geçti turun güzel miydi karadeniz nerelere gittiniz anlat bakalım ya bende çok istiyorum karadenizi görmek
sümela manastırı benim de en çok görmek istediğim, ayder çok iyi değildi ha çok methediliyo halbuki bende merak ediyodum. safranbolu nasıldı buraya yakın bi haftasonu gitmeyi düşünüyoruz orayahoşbulduk canım...tur muhteşemdi gidip görülcek o kadar güzel yerler varki tam bir cennet...
safranbolu'dan başladık rize'ye kadar gittik...en çok sümela manastırını ve çat köyünü beğendim ayder yaylası merak ettiğimden daha kötü çıktı..ama çat daki o manzara görülmeye değer...
uzungöl falan çok güzel ama orada en fazla 1 hafta yaşayabilirsin 15-20 gün dursan sıkılırsın yapacak bişey yok çünkü ben bile sürekli horon teptim vakit geçirmek için rizeli kızlarla...kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım saçlarını çok merak ettim açık renk nasıl oldu sende1 gün aradan sonra burdayim kizlar laptopumuz bozuldu bir türlü windows u baslatmiyor.. simdi diger laptopu actim ancak selim yokken acabildim
tuticiiim bebegim hosgeldin canim ok ettin kendini , tatilinin güzel gecmesinie cook sevindim .. insallah daha detaylida konusuruz canim..
kizlar size bir haberim var saclarimi boyattim acik karamel , ve kaslarimida , saclarima kat attirdim, hayatimda hic böyle acik renk olmamisti cok degisik geldi gözüme 4 saat ugrastan sonra güzel biseyler cikti sanirim ortaya .resmini cekip paylasirim daha sonra sizinle bu laptopta olmuyor zor ekleniyor
eger diger ana laptopun beynine birsey olduysa canim cok yanacak, cünkü selimin birsürü resmi vardi orda cok üzülürüm böyle birseyde insallah sorun beynde degildir((
cok öptüm sizleri
Bemde geldimmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?