Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım yine mamalar yapılmış
barbimiz gelmiş istanbula
bu aralar kafam çok karışık
bgn dışardaydım ayağım çok ağrıdı
hiç alışık değilim bu duruma

hamarat selayım
maşallah sana
ben sıcaktan yemek bile hazırlayamıyorum
fena çarptı walla sıcak beni:)
sicak oldugunda öyle oluyor hayhaycim, bide sen hamilesin zaten iyice carpar, bizim burda hava senin disariya ceketle cikiyoruz artik yavas yavas kis gelir yagmur yagmur yagmur olur sonbaharda soguk bulanik sisli hava
selayım yine mamalar yapılmış
barbimiz gelmiş istanbula
bu aralar kafam çok karışık
bgn dışardaydım ayağım çok ağrıdı
hiç alışık değilim bu duruma

evet canim yaptim mamalari bugun annem bende bana geldi burda yatiyor bugun
sana doktor ne demisti ne kadar sürer dedi agrilarin?

hantürkscüm cok tezcanli bir insanim ha bire kostururum ondandir belkide kilo almayisim bilmiyorum valla ama 100 kere otur kalk otur kalk yakiyor bünye

günaydın kızlaar,
selayhusum valla bravo diyim sana o zaman gerçi selimciğin peşinden koşman da çok kilo verdiriyordur dimi
ayburcum dışardayken bacağının ağrıması çok normal sonuçta çok yeni daha, ama doku ezilmesi sonuçta geçici bişey ama sen moralini bozma canım moral bozukluğu iyileşmeni yavaşlatır
ben de bikere dolmuştayken küçük bi kazada arkadan öne fırladıydım sadece dizimde doku ezilmesi olmuştu ama iki haftadan fazla zor yürümüştüm

Son düzenleme:
huuu kızlar saat kaç oldu nerelerdesiniz yav, aaa çok ihmal ediyosunuz topiği ama lmaz:
bugün evdeyim bende kolye yapıyorum, sonra da kayınvalidem bitane çanta dikmişti ona aksesuar yapıcam

selam kızlar az evvel geldim turdan ama hiç iyi haberler almadım...
barbim başın saolsun cnm çok üzüldüm...
selayım döktürmüş marifetlerini yine...
xzgim tatildeymiş...
ayburcum kontrole gitmiş çok geçmiş olsun cnm...
birde biri hamileymiş yorgunluktan unuttum hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
nikom pime şekerin özledi senii...
kelebeğim geldimmmm ben...
hanturks dönmüş tatilden

unuttuklarım var biliyorum ama çok çok yorgunum size bakmak için girdim...allah izin verirse yarın uzun uzun konuşuruz...

günaydıın kızlaar nerelerdesiniz yaa dün kimseler gelmedi yalnız kaldım buralarda :çok üzgünüm:
hoşgeldin tuticim nasıl geçti turun güzel miydi karadeniz nerelere gittiniz anlat bakalım ya bende çok istiyorum karadenizi görmek

hoşbulduk canım...tur muhteşemdi gidip görülcek o kadar güzel yerler varki tam bir cennet...
safranbolu'dan başladık rize'ye kadar gittik...en çok sümela manastırını ve çat köyünü beğendim ayder yaylası merak ettiğimden daha kötü çıktı..ama çat daki o manzara görülmeye değer...
uzungöl falan çok güzel ama orada en fazla 1 hafta yaşayabilirsin 15-20 gün dursan sıkılırsın yapacak bişey yok çünkü ben bile sürekli horon teptim vakit geçirmek için rizeli kızlarla...
kaydirigubbakcemile3

1 gün aradan sonra burdayim kizlar laptopumuz bozuldu bir türlü windows u baslatmiyor.. simdi diger laptopu actim ancak selim yokken acabildim
tuticiiim bebegim hosgeldin canim ok ettin kendini , tatilinin güzel gecmesinie cook sevindim .. insallah daha detaylida konusuruz canim..

kizlar size bir haberim var saclarimi boyattim acik karamel , ve kaslarimida , saclarima kat attirdim, hayatimda hic böyle acik renk olmamisti cok degisik geldi gözüme 4 saat ugrastan sonra güzel biseyler cikti sanirim ortaya .resmini cekip paylasirim daha sonra sizinle bu laptopta olmuyor zor ekleniyor

eger diger ana laptopun beynine birsey olduysa canim cok yanacak, cünkü selimin birsürü resmi vardi orda cok üzülürüm böyle birseyde insallah sorun beynde degildir ((
cok öptüm sizleri

sümela manastırı benim de en çok görmek istediğim, ayder çok iyi değildi ha çok methediliyo halbuki bende merak ediyodum. safranbolu nasıldı buraya yakın bi haftasonu gitmeyi düşünüyoruz oraya
güle güle kullan canım saçlarını çok merak ettim açık renk nasıl oldu sende
laptopa inşallah bişey olmamıştır ya resimler gitmesin aman, ben resimleri cd ye çekerim hep canım bilgisayarlara güven olmuyor diye bence bundan sonra selimciğin resimlerini sende çek cd ye yazık olmasın en tatlı zamanlarının resimlerine

selayım yeni saçın hayırlı olsun tatlım en kısa zamanda resim ekle =)

hanturks cnm safranbolu çok şirin bir yer biz akçe otelde kaldık çok şirin ve güzel bir otel bence gidip görmeye değecek bir yer ben çok sevdim çok şirin buldum safranboluyu ...

hepinize iyi geceler kizlar. evde laptop tek sayiya indigi icin digeri yapilana kadar geceleri cok takilamiyacagim ( herüf istiyor laptopu , kötü laptop birden basimizin taci oldu

Bemde geldimmm a.s.

hosgeldin , cicekleri ben alayim bari

tünaydin kizlar moralim hala cok bozuk denebilir laptopun ne olacagini bilmiyorum hala sorun dedigim gibi resimler öyle birsey oldugunda cok üzülecegim yaa 2 sene nerdeyse elimde sadece tek tük resimler var face e yüklediklerim falan (

xzgicim bu aksam dönüyor artik gecelere hareket gelecek kaydirigubbakcemile2

burada simdi kimse yok sanirim benimde ecook uykum var karnim agriyor belim agriyor gidip yatayim ben öptüm

herkeşlere selam...
bende bu akşam şile'ye gidiyorum çok sıcak buralar durulmuyor en azından orda denize girerim...hepinizi öpüyorum şile'de internet var fakat ben laptopumu götürmeyeceğim...bir süre daha görüşemeyeceğiz herkes kendine iyi baksın...öpüyorum sizi...

selaycım eger resimler masaustundeyse gıtmıştır ama dıger baska ıcerde bır klasördeyse bıse olmaz benımde basıma gelmıstı sıkma canını bende onun ıcın mutlaka cd atıyorum resımlerı garantı olsun dıye yerimseniben
kıss tutii geze geze bi hal oldun kaydirigubbakcemile3bu yaz sana guzel takıp edemıyorum senii

kızlarımm ben geldımm cok sukur sonunda
otobus yolculugum bıle olaylı gectı 10 saate geldım cok yoruldumm
smdı bıseyler hazırlayıp gecmısı okuyacagım hazır sız yokkenn
cok ozledım hepınızııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…